KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
interesantno ;) možda se i usudim. to je otprilike paž kao što nosi Viktorija Bekam, samo malo duži? jel tako da opišem frizerki? i, znači, što se tiče boje, da se držim smeđih tonova? i, kosa mi je jako gusta, (ne vidi se na slici, slepljena je) a frizerka mi je rekla da to nije dobro za paž :-?
joj, znam da sam dosadna, hvala ti puno na strpljenju :D

scarlet.ohara:
interesantno ;) možda se i usudim. to je otprilike paž kao što nosi Viktorija Bekam, samo malo duži? jel tako da opišem frizerki? i, znači, što se tiče boje, da se držim smeđih tonova? i, kosa mi je jako gusta, (ne vidi se na slici, slepljena je) a frizerka mi je rekla da to nije dobro za paž :-?
joj, znam da sam dosadna, hvala ti puno na strpljenju :D[/QUO
nije kao kod viktorije ono je njen cuveni BOB ,ali izvuci slicicu na stampac pa joj ponesi.A sto se tice gustoce reci ti svojoj frizerki da postoji trimer :D

E izem ti frizera kad tako nešto ne kaže svojoj mušteriji :?
Meni moj sve rek'o i moram da priznam da sam postala pravi maher u feniranju :mrgreen: ...
Ja sve pitam: ''A šta mi sad stavljaš na kosu? Aha. A šta je ovo? A za šta ovo služi? A gde si kupio tu četku?...'' Ma, sve pitam, i sve mi čovek kaže.

Izem ti frizera kome trebaju preparati da bi te isfenirao...
Takav frizer zanat jos nije izucio :D
E,pa profesionalni fenovi su 3 puta jaci nego nasi kucni...
Dobar fen i cetka,malo vezbe i to je to...Mada ne mozes nikad bas kao frizer :-D

Ma nije da ja pokushavam da odradim neku gala frizuru, prosto da ispravim kosu, koja je malo talasasta, da je "slepim" jer je gusta, kad je vlazno vreme izgleda ko maslachak...samo da je ravno isfeniram, garant je do fena. A frizer jeste chudak al je profi.

Pa jes onda,verovatno ti je fen slab. Ja sam kupila Rowentin,duva ko blesav.Slucajno sam ga nasla na nekom snizenju za 1500 din.Veliki ko profesinalni,moze i onaj umerivac da se pomera za ravno feniranje i za susenje,4 brzine i jedna za hladno.Ai jak je 1600W.Milina. Moja mama ima takvu kosu kao ti,talasastu,gustu i do pola ledja.Kad je isfeniram bude joj skroz ravna. Al moras da se mucis,nju feniram sat vremena.

Bersina:
Izem ti frizera kome trebaju preparati da bi te isfenirao...
Takav frizer zanat jos nije izucio :D
E,pa profesionalni fenovi su 3 puta jaci nego nasi kucni...
Dobar fen i cetka,malo vezbe i to je to...Mada ne mozes nikad bas kao frizer :-D
Sada ja morambiti malo bezobrazna i prokomentarisati na ovo tvoje " izem ti frizera kome trebaju preparati" , prvo se raspitaj sta znaci rjec " preparati " , jer i sampon kojim peres kosu je PREPARAT i isto tako pomaze u rascesljavanju i ciscenju tvoje kose sto je jako bitno za feniranje , a dalje, nadji mi ti frizer5a koji moze da dobije svjetski priznatu pohvalu a da na frizuru ne stavi ni jedan preparat.Trece - mozda bi nam ti trebala pokazati kako da radimo svoj posao posto ga ocigledno znas bolje i nemas potrebe ici frizeru , a ni na ovu stranicu , jer si ti izgleda diplomirala na frizerskim stilovima....Jos jednom se izvinjavam na drskosti ali niko nema pravo podcjenjivati neciji rad , jer nije u redu pricati o stvarima koje ne razumijes!

ohmygod:
jeco...ja ti poslah slike na mail...ti ne odgovarai...a bash je hitno...

misim opusteno ali ono...
Izvini molim te ali ne mogu nikako da otvorim slike nemam pojma zasto.Ne znam da li je u pitanju font slika ili sta, pokusavala par puta i neide.Inace ja imam instaliranu Vistu , tako da neke formate koji se smatraju" pod starijim" ne mogu otvoriti tako kaze bar ovaj lik gdje sam kupila komp

E ovako Jeco,čujem da čuda činiš.... nadam se da ćeš i meni moći pomoći,imam jako dugu,ravnu,tamno smeđu nefarbanu kosu,ten mi je relativno svjetao,a imam tamne obrve,pa šta mi preporučuješ,želim neku manju promjenu da napravim,ništa drastično,kakvu boju mi preporučuješ i još me nešto zanima,pošto mi je kosa veoma duga,pa mi pada na lice stalno a frizerka mi je rekla da mi pramenove uz lice ne smije skraćivati,pošto mi je kosa nazad veoma duga,kako to da riješim. I još nešto, kosa mi se baš brzo masti i opada,ali masti mi se samo uz tjeme,a vrhovi su veoma suvi.Koji šampon možeš da mi preporučiš? ja sam probala već neke šampone za masnu kosu,ali nemaju nikakvog efekta,samo mi se kosa extra naelektriše,ali se opet umasti za dva dana.unaprijed hvala!

Ines1864:
E samo da javim da sam ga kupila pošto videh da ima i koncentrator vazduha....Nisam ga još probala, pošto nemam vremena (samo sam kroz jedan pramen provukla koji sam prethodno malo pokvasila, ali sinoć sam se fenirala pa se nije ni ukovrdžala kosa, tako da još ne znam pravi efekat fena)...
Eto, a ona ostala pitanja ostaju na snazi ;).
Pozz!
Caos!
Jesi isprobala fen? Kako se pokazao u rukama ne-frizera, da ne kazem amatera, jer mozda si vesta u feniranju...
Jeco, koliko jak treba da bude fen da bi lako ispravio kosu?
Ines, koliko je jak tvoj novi fen?
Buy:)

CakiCoka:
Caos!
Jesi isprobala fen? Kako se pokazao u rukama ne-frizera, da ne kazem amatera, jer mozda si vesta u feniranju...
Jeco, koliko jak treba da bude fen da bi lako ispravio kosu?
Ines, koliko je jak tvoj novi fen?
Buy:)
Evo baš dođoh da se pohvalim (koja telepatija ;) )....Fen je jako dobar!
Ispravlja kosu SKROZ, kao da je peglana i kosa baš sija (to je valjda zbog tog ionic system-a). Skraćuje vreme feniranja, mogu reći duplo, i stvarno je jednostavno koristiti ga. Jedino nisam provalila neki trik za volumen kose da se digne pri korenu (ima u uputstvu, ali me mrzelo da se bakćem s tim pošto je meni kosa i ovako poprilično gusta pa i kad padne ne izgleda slepljeno)...

Snaga je...e sad, ne znam šta od ovog treba da napišem...uglavnom piše: 220-240V -50/60Hz 1000W ....Valjda te ovo poslednje zanima, je l'?

U jeee, meni sad čudno da sam tako brzo završila sa feniranjem i da ne treba da se peglam :shock: . Sad mi krivo što nisam kupila ovaj fen još ranije. Razmišljala sam pre par meseci, pa sam se ipak odlučila za styler (isto Rowentin), jer u njemu ima dodatak i za peglanje, a nisam verovala da se ovim fenom može postići taj efekat peglane kose...No, dobro, sad imam i styler pa mogu i da se kovrdžam i krecavim, a i fen da budem ravna kad 'oću.

Coko, kupi slobodno, nećeš se pokajati.
Pozz i za tebe i za Jecu!

jeca2007:
Gde si ovo našla? Hm...Je l' nas dve uopšte imamo isti fen?
Evo, moj je ovaj:
Lissimafotka_big.jpg

evo ova slicica ti pokazuje boju koju bi mogla promjeniti , jer bi na tvoj ten savrseno isla, a i siske koje su trenutno trendi bi ti donjeli malo osvjezenje.Sto se tice masne kose probaj sa djecijim samponima kosili ili bekutan , ali i procitaj na predhodnim stranicama sve o revlonovom kompletnom tretmanu za masnu kosu.Ako ti ni to ne pomogne onda svakako otidji na pregled tjemena kako bi znala sta je uzrok tog problema.Ali prvo probaj taj Revlonov tretman,zaista je dobar , alimoras biti strpljiva jer traje 3 mjeseca

CakiCoka:
Pa na kom principu radi ovaj?
Kako ispravlja?
Ja kontala da on ispravlja samo zato sto je jak, a ti i dalje cetkom izvlacis...
pa imau zubci pricvrsceni za fen koji ti ustvari cesljaju pramen po pramen ,uz toplotu fena i takodobijas taj efekat peglane kose , a inace da znate da bi kosa bila ravna prilikom feniranja potrebno je 5 000 puta kroz nju proci cetkom :D Nije lak posao jel da?

Back