KOSA - pitanja/odgovori

Koliko zaista poznajete vasu kosu?

• Ukupno glasova
    31
  • Anketa je zatvorena .
Harmony:
Da li je pozeljno prati i fenirati kosu svaki dan?
Ja volim da perem kosu cesto, a isto tako bih i da imam stalno sredjenu kosu.
Da li je pozeljno prati kosu svakodnevno (blagim samponom) i fenirati je svakodnevno.
Moje iskustvo je da mi je kosa lepsa kad je cesto perem jer dobije vlagu pa je meka sjajna i elasticna, dok ako je redje perem bude uzasno suva i bez sjaja.
Cula sam kontradiktorna misljenja u vezi sa cestim pranjem Koje je tvoje misljenje?
(opcija da operem a ne feniram ne dolazi u obzir)
Evo ti odgovor na mom primjeru, ybog prirode svog posla perem kosu svaki drugi dan, jer se ynojim i takodje je i feniram svaki drugi dan i ne bi mogla yamisliti da je ne operem recimo 4 dana.Ja sam yadovoljna , kosa mi je ydrava i sjajna, ali koristim kosili sampon jer je blag i nestvara perut prilikom precestog pranja, tako da ako volis kadu i brckanje samo naprjed :D

jeca2007:
Pa hajde mi napisi kakva ti je boja tena, boja ociju, da li ti je gusta ili tanka kosa pa cemo naci pomocu toga naci neko rjesenje

kovrdzava (od pre 2 ili 3 meseca, odjednom pocelo :shock: ), svetlo smedja (nije mrka), tanka vlas, tamne oci i ja trenutno sa preplanulim tenom, inace izrazita belkinja :lol:

Mislim o crvenoj ali to mi nekako studentski + pankerski + dovoljno sam shiz i ovako cupava .....
bila sam crna
bila sam i crvena
i ljubicasta u nekom momentu
sad nemam pojma

e evo moje slike, malo je naopacke ali razumeces www.cyberpoetica.blogspot.com
desno sam ja :P

hanibal77:
cula sam da dzulija roberts stvalja majonez na svoje krajeve pa su joj zato onako sjajni,mada zvuci bas gadno,ja ponekad maslinovim uljem premazem krajeve 1-2h pred pranje,kao i nega posle pranja,bez ispiranja
a ja videh juce u onoj rublici poznati sa i bez sminke i dzuliju u oba izdanja...em sto najgore izgleda nedoterana od svih objavljenih likova, em joj je kosa najgora stavka u celokupnom izgledu :)

S_K_V_O:
a ja videh juce u onoj rublici poznati sa i bez sminke i dzuliju u oba izdanja...em sto najgore izgleda nedoterana od svih objavljenih likova, em joj je kosa najgora stavka u celokupnom izgledu :)
:lol: ma lazu novinari:lol:
ma ne znam,meni je to onako ostalo u secanju jer majonez na kosu-brrrrr nikad to ne bih uradila mada sam sigurna da bi ulje i jaja omeksali kosu

S_K_V_O:
dovoljno je sto majonez unosimo oralno. utice valjda i tako na kosu! :lol: (molim da me niko ne demantuje, pokusavam da nadjem racionalno objasnjenje za oralni unos majoneza ;) )
joj cure nemojte stalno o majonezi ima i nas koji pokusavamo malo smrsati , jos jedino da nadjemo realno objasnjenje za cevape i picu i misterija rjesena. :D

jeca2007:
Crvena nikako ne bi isla uz boju tvojih ociju, ali yato bi ti savrseno pristajale sve varijante plave boje od boje meda do platinasto plave, ali isto tako dobro rjesenje bi bilo boja svjetlog bakra ili jednostavno tamno plava varijanta.

:? mislis da tamne oci idu sa med-plavom?

Da probam prvo onaj ad hoc sprej.... :roll:

uh.

svetli bakar zvuci cool!
8-)

Неко је раније питао где има Ревлонових производа у Београду...

На Аутокоманди , у парфумерији " Дајана" имају све Ревлонове производе...тамо иду трамваји : 9, 10, 14, и стају тачно пред том парфумеријом, из правца Славије или одакле већ се долази.

И да...цене су од 12 Еура на даље...( од 900 дин.)...зависи како који производ.

Јецо, Нутри маска коју често спомињеш, постоји у белом, розе и плавом паковању. Које ја да узмем, с обзиром да ми је коса сува, коврџава, дуга...а није оштећена од фарбања...значи одувек је била сува, а сада је још додатно исушена од сунца?
Поздрав теби и сјајна си...најбоља тема убедљиво на овом месту ! Дивни савети ! :wink: :lol:

И да...можда ми је промакло...али да ли се та маска користи приликом сваког прања, што би у мом случају било, бар 2 пута недељно..? :wink: :smile:

SANDRINAbg:
И да...можда ми је промакло...али да ли се та маска користи приликом сваког прања, што би у мом случају било, бар 2 пута недељно..? :wink: :smile:
Ti uzmi u bjelom pakovanju , bice ti dovoljna , a smijes je stavljati kada god peres kosu, ja je licno koristim 4 puta sedmicno.Zaista je blaga da ne ostecuje kutikulu kose, a dovoljno ucinkovita.Vidjeces i sama, probaj bices prezadovoljna.A za bolji ucinak drzi je na glavi desetak minuta, yatim rascesljaj kosu i isperi. ;)

jeca2007:
Ti uzmi u bjelom pakovanju , bice ti dovoljna , a smijes je stavljati kada god peres kosu, ja je licno koristim 4 puta sedmicno.Zaista je blaga da ne ostecuje kutikulu kose, a dovoljno ucinkovita.Vidjeces i sama, probaj bices prezadovoljna.A za bolji ucinak drzi je na glavi desetak minuta, yatim rascesljaj kosu i isperi. ;)

Е супер...сутра ћу је узети...јуче сам тамо свратила и видела све то, па рекох да се прво консултујем...та бела је и најскупља...око 17 Еура али има 200 мл и вероватно може да потраје пар месеци :wink:

Али се исплати ако је добра...кад само погледам колико сам тих производа покуповала, пробам их, не одговара и баталим...чисто бацање пара :confused:

И да...имају неки : REFLEXION , gel za sjaj i vlažan izgled kose, a kaže prodavačica i da blago učvršćuje.
Jel' to onaj lak koji si spominjala???

SUN-BG:
Opet si zaboravila na mene..... Nema veze. Da li je bolje farbati se kolor samponom ili farbom?
Joj oprosti ,ali ima vas puno, neka hvala bogu , pa ponesto uopste ne procitam ne znam ni sama kako.Pa bolje ti je farbati se pravom farbom , naravno ukoliko zelis da ti boja bude trajnija, a ako si sklona cestim promjenama , anda je kolor sampon bolje rjesenje.

drragana:
pozz svima! imam jedno pitanjce:) kako da potamnim svetlo plavu kosu sa belim pramenovima u tamnije med plavu nijansu a da ne ispadne grafit siva, posto mi se to vec desavalo... inace kosu farbam sa 9% hidrogena, ne koristim blans
Sve zavisi koju si farbu upotrebljavala, inace prava boja meda se mjesa sa dvije nijanse ( zlatnom i plavom) tako da sve zavisi u kupljenim farbama koliki je postotak koje u vec spremljenoj smjesi.Sada vec imas mnogo firmi koje proizvode farbe za kucnu upotrebu , a jedna od boljih je garnier.Pa pokusaj sa njihovom bojom meda , ali stavi u farbu samo emulziju koja ti dodje u njenoj kutiji nemoj dodavati hidrogen nekog drugog proizvodjaca , jer to najcesce prouzrokuje velike promjene u boji.

Back