Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, taj odgovor i ja ocekujem..Mene ovo nervira a cim te nesto nervira znaci da ne mozes da budes u depresiji.valjda.
Ovo stanje izolacije delovace na veliku vecinu nas,vrlo depresivno .Velika vecina gradjana,vec je i onako sludjena,nezadovoljna losim zivotom iMene ovo nervira a cim te nesto nervira znaci da ne mozes da budes u depresiji.valjda.
vas koji ste već u depri koju deceniju, ništa ne preduzimate po tom pitanju-baciće na kolena, u početku će vam se činiti da vam je drago, jer ljudi koji nisu skloni depri imaju slične simptome zbog izolacije prinudne, no tako ostati neće,Da li nas korona leci ili baca u jos goru depru?
Tj da li ce da nas malko probudi iz dubokih misli? Molim da se tema shvati ozbiljno
Pa to upravo..Aaaa zar i ti o virusu nije ti malo svoje muke
Nije tacno.Ova izolacija i histerija,koja se preko svih TV kanala prenosi,izazvace i te kako depresiju i to bas kod onih koji su nad prosecno inteligentniNe baca u depresiju..
Evo u kuci sjedim,sta cu,odem u pekaru samo,treba mi hljeb i poslugu pored pekare.Nije tacno.Ova izolacija i histerija,koja se preko svih TV kanala prenosi,izazvace i te kako depresiju i to bas kod onih koji su nad prosecno inteligentnih
ljudi,koji ne podnose nikakav prinudni zatvor.Nastace velika netrpeljivost u porodicama,koje imaju decu i to narocito,decu u pubertetu.Bice lomova,
bice vrlo neprijatnih situacija.Starijima od 65 godina,trebalo je omoguciti.bar dva tri sata dnevno slobodno kretanje,da mogu od svojih pre bednih
penzija,bar da kupe veknu onog hleba za siromasne,i da odu u apoteku po lekove.One price o volonterima,iste su kao i price o Ivici (Ne Dacicu)
i Marici.!
Pa ti mozes da sedis,i da odes u poslugu,ali oni preko 65 godina,ne smeju ni ispred zgrade gde stanuju da izadju.Evo u kuci sjedim,sta cu,odem u pekaru samo,treba mi hljeb i poslugu pored pekare.
Dobro,onda ljekari treba da se posvete osobama koje su izlozene najvecem riziku.Pa ti mozes da sedis,i da odes u poslugu,ali oni preko 65 godina,ne smeju ni ispred zgrade gde stanuju da izadju.
Nemam ja kad da se deprimiram.
da debili divljaju po stanovima vise no ranije a i ja nemam dje no moram toga slusat onomatopeje i neartikulisani zvukovi skakanja i galopiranja
U eurice se ljudi ponajbolje razumeju pa ja takokako evri, zar nisu KM, ako si u bosni ; ))
menja nam se život, poso, sedimo kući, ograničeno kretanje, ako posle krene ekonomija vidljivije da se raduje hihihi