Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvini, a ko si ti da proceniš i njegovu i moju kompetentnost? Nemaš blage veze ni o kome ovde, pa ni o meni. Uzdrži se od ličnih komentara.
Što se njega tiče, očigledno ni o njemu nemaš pojma. Znaš da je naučnik i to je otprilike to, ne znaš ni da ga godinama kolege kritikuju zbog iznošenja mišljenja za stvari van njegovog polja rada, ne znaš da je od sebe pred stotinama kolega napravio budalu tvrdeći kako "nanočestice dobijene iz DNK bakterije proizvode elektromagnetne signale", kao i objavljivanjem "novih" metoda (već viđenih u homeopatiji i neefektivnih) za otkrivanje virusnih infekcija, onda tvrdnjom da je SARS‑CoV‑2 virus proizveden u laboratoriji, objavljivanjem svojih radova u sopstvenom novom žurnalu čijeg odbora je predsedavajući on lično, jer nijedan naučni žurnal nije hteo, nazivanjem dokazanog prevaranta Žaka Benevista "moderni Galileo". Još pre 10 godina je zastupao javno antivakcinaške stavove i govorio na antivakcinaškim skupovima u korist oborene teorije o autizmu.
Sve što je komentarisao van svog polja nauke pokazalo se netačnim i on je odličan primer zašto ne treba dobitnicima Nobelove nagrade automatski verovati na reč o svemu što kažu. Stotine doktora je na sličan način, iznošenjem nenaučnih tvrdnji, zaprljalo sopstvenu reputaciju, poput slavnog dr Nestorovića koji priča nebuloze iako je vrsni pneumolog i pedijatar.
A što se tiče ovog videa konkretno, ako čitaš pažljivo prevod i pratiš tok razgovora, voditelj pita jedno a Montanje odgovara nešto sasvim drugo, priča neodređeno, govori "možda, ne znamo", ponovo spominje dešavanja u laboratorijama nagoveštavajući staru nedokazanu priču o "proizvedenom virusu", navodi lekove koji su se pokazali kao neefektivni, zatim "razne biljke koje deluju protiv malarije", priča o Gejtsovom radu... i na kraju sve što je rekao su samo lična mišljenja, nikakve činjenice, i jednu istinu - da lekari koji nisu stručnjaci u nekom polju medicine treba da slušaju stručnjake iz tog polja medicine.
Taj savet bi trebalo i na sebi da primeni i da ne laprda o stvarima za koje nije kompetentan.
hahaha i ja kao treba sad da citam sve to nemam druga posla da se trujem pisi sta hoces
nisi kmpetentan i tacka
a ja iznosim istinu kompetentnih
za kolko si prodao dusu
to je retoricko pitanje
a jesam kompetentna sam za istinu a ti vidim za laz

Баш тако, у житијима светих веома често налазимо свједочанства, да су људи и прије 15, 20 вијекова живјели по 100 и више година.
naveo sam poznatog
ako pogledaš svi ti antički filozofi matematičari... su živeli oko 8 banki
da su ljudi nekad maksimalno 40 godina živeli pa da kažeš, jeste uz napredak medicine je uspeo da produži život, al jbg nije. samo što više ne umiru mlađi zbog higijene pa smo se time i namnožili. uglavnom prosek je oko 80

naveo sam poznatog
ako pogledaš svi ti antički filozofi matematičari... su živeli oko 8 banki
da su ljudi nekad maksimalno 40 godina živeli pa da kažeš, jeste uz napredak medicine je uspeo da produži život, al jbg nije. samo što više ne umiru mlađi zbog higijene pa smo se time i namnožili. uglavnom prosek je oko 80
Јасно, погледај шта пише у Библији, дато ти је 70 година, оним јачим до 80, значи прије око 2500 година, управо потврда овог што наводиш из другог извора.

Evo ti istraži. Nemam nikakav problem sa time da se iznese.

Ponavljam, govorim o njegovom ilegalnim radnjama, njegovim pogrešnim i nenaučnim postulatima itd...koji opet kao sprega utiču i na njegovo pogrešno mišljenje o vakcinama.

Inače, sam je priznao da on nije lekar niti da je stručan. Što će reći "sumnjivi" alternativac.

Isus je rekao "po rodovima poznaćete ih". Rod njegovog duha, duha zaverologije govori o Duhu koji ga vodi.

Slobodno istraži o njemu koga je izlečio i da li je.
Pa ti ibizneo taj argument ne ja.
Samo smo videli da si na ovoj temi pristrasan.

Ne treba vise.

Jako je tesko danas naci stvarno realnog coveka

Znaci da iskuliramo one delove Biblije gde su ljudi ziveli po 500 godina ?
Па не иду ти у прилог :D .
Говорим о псалмима, Сале говори о античкој Грчкој, навео сам житија светих, што би било нешто као биографије, дакле и тад се вртило од 70 до 80 година углавном.

Па не иду ти у прилог :D .
Говорим о псалмима, Сале говори о античкој Грчкој, навео сам житија светих, што би било нешто као биографије, дакле и тад се вртило од 70 до 80 година углавном.
Spomenuo si Bibliju , a tamo se spominju ljudi koji su ziveli vise od 500 godina , znaci ne bi trebao da koristis knjigu koja to spominje kao potvrdu za bilo sta ;)

Pa ti ibizneo taj argument ne ja.
Samo smo videli da si na ovoj temi pristrasan.

Neka bude. Ali činjenice ostaju za Roberta O Junga..da nije lekar(sam priznao), da su nejgovi metodi nenaučni i nepotvrđeni, da je imao neuspehe koji su izašli u javnost(ima ih još, nego nisam sve izneo...), da iznosi lažne tvrdnje o grafenu u vakcinama, i da on svakako ne može biti kao takav neko ko relevantan za bilo šta. Neko ko se bavi špekulacijama nije ni čovek od Boga. Ti to treba da znaš..sa duhovnog aspekta kada ocenjuješ.

90

Robert O. Young, seen during his criminal trial in Vista in 2016, was told by a San Diego jury to pay $105 million to a cancer patient who said he held himself out as a doctor and counseled her to forgo traditional treatment.

Ako neko želi da zna ko je Robert O Jung...evo slike..evo mesta koja često posećuje zbog svojih "lekovitih" preparata.

hteo si da ga poštediš jel da? :D
nešto poskočio lažimetar kad si ovo rekao...

Zaista sam ga poštedeo...jer šta ću ja sada da pišem o njemu i njegovim problemima sa zakonom još od 1995 godine. Ako baš bude potrebe pisaću ali mislim da nije toliko značajan. A ako budem pisao i o "školama" koje je završio i njihov kredibilitet..pa zaista ima li smilsla samo o njemu pisati?

Poslednja izmena:
Robert O. Young, seen during his criminal trial in Vista in 2016, was told by a San Diego jury to pay $105 million to a cancer patient who said he held himself out as a doctor and counseled her to forgo traditional treatment.
jel ti veruješ da bi neki sud odredio nekom pojedincu alternativcu da nezadovoljnom klijentu plati odštetu od 105 miliona dolara zbog lošeg lečenja...pa toliku odštetu ne isplaćuju ni kompanije kad se sude međusobno...ovaj podatak ti je ko da se dete igralo pa je sastavljalo kako da ga ocrni...

Na to pitanje odgovor vam je uvek "vidim, imam oči, osvrćem se", ali volite da ga postavljate i da ne prihvatate taj isti odgovor od drugih.
I životni vek može sasvim moguće biti kraći zbog milion drugih faktora, ne samo "štetnosti lekova". Zagađenost vazduha, vode, namirnica, aditivi, itd.
Јел ти то мени персираш или си ме на основу три написана реда
сместио у неку кутију са етикетом?

Адитиве у намирнице додају стручњаци, као што су и наизмишљали
гомилу глупости којима се вода и ваздух загађују. Пестициде, хербициде,
инсектициде и ГМО, све су то стручњаци смислили. А онда други стручњаци
смишљају лекове којима ће те лечити од онога чиме су те први стручњаци
отровали. И то прилично неуспешно.
Али ја као лаик то све не бих требала да видим, него бих требала да
се дивим стручњацима и да им будем захвална.
Можда би и било тако да су ми свраке мозак попиле.

jel ti veruješ da bi neki sud odredio nekom pojedincu alternativcu da nezadovoljnom klijentu plati odštetu od 105 miliona dolara zbog lošeg lečenja...pa toliku odštetu ne isplaćuju ni kompanije kad se sude međusobno...ovaj podatak ti je ko da se dete igralo pa je sastavljalo kako da ga ocrni...

Istina je. Jer je do tada uzeo 80000 dolara na lečenje. Inače, samo do 2019 progitirao je oko 5 miliona dolara na prodaju svojih "lekovitih" preparata za protiv raka.

Sa sudom se nagodio da ne plati tako što će priznati ono što je jeste a to je da nije lekar i da mu se više neće ponoviti ovakve stvari

Istina je. Jer je do tada uzeo 80000 dolara na lečenje. Inače, samo do 2019 progitirao je oko 5 miliona dolara na prodaju svojih "lekovitih" preparata za protiv raka.

Sa sudom se nagodio da ne plati tako što će priznati ono što je jeste a to je da nije lekar i da mu se više neće ponoviti ovakve stvari
Da...Oće to..Sud ti odredi da platiš 105 miliona dolara odštete a onda se nagodi s tobom da ne moraš ništa da platiš ako kažeš priznajem kriv sam..a onog što čeka odštetu ko šiša... ne vidiš koiko izmišljaju ti fact checkeri kojima veruješ...

Spomenuo si Bibliju , a tamo se spominju ljudi koji su ziveli vise od 500 godina , znaci ne bi trebao da koristis knjigu koja to spominje kao potvrdu za bilo sta ;)
Ако ћемо већ тако, хајде да видимо шта су говорили ти "стручњаци" иза којих се заклањате прије неких 18 мјесеци, не би требао да вјерујеш људима који су те тад лагали, зар не.;)

Адитиве у намирнице додају стручњаци, као што су и наизмишљали
гомилу глупости којима се вода и ваздух загађују. Пестициде, хербициде,
инсектициде и ГМО, све су то стручњаци смислили. А онда други стручњаци
смишљају лекове којима ће те лечити од онога чиме су те први стручњаци
отровали. И то прилично неуспешно.
To su poizmisljali da narod ne bi gladovao, da ne bi vojska cuvala gubilista od izgladnele mase koja oce da pojede leseve kao sto se desavalo u zlatno teokratsko doba. :per:

prema tome svaka prica ima i svoju drugu stranu....

Ако ћемо већ тако, хајде да видимо шта су говорили ти "стручњаци" иза којих се заклањате прије неких 18 мјесеци, не би требао да вјерујеш људима који су те тад лагали, зар не.;)
Iza koga se ja zaklanjam ? Ja se nisam ni vakcinisao , ali iz razloga sto sam mlad i vec sam prelezao koronu pre par meseci , ne verujem u globalne teorije zavera da milioni lekara sirom sveta lazu iz nekog razloga.

Iza koga se ja zaklanjam ? Ja se nisam ni vakcinisao , ali iz razloga sto sam mlad i vec sam prelezao koronu pre par meseci , ne verujem u globalne teorije zavera da milioni lekara sirom sveta lazu iz nekog razloga.
milioni lekara su papagaji...oni samo ponavljaju ono što su ih nekad učili o vakcinama i ono što SZO kaže...korona virus nije izmišljen, oni vide to i vide vakcine kao rešenje...druga je stvar što postoji zavera onih koji su pustili virus da bi dali ljudima vakcine u kojima je ko zna šta..to je obrazac stvori problem, dobij reakciju, ponudi rešenje koje si hteo da nametneš ali nisi mogao bez problema i reakcije...reakciju su naravno održavali u životu i pojačavali preko medija koje kontrolišu..

Da...Oće to..Sud ti odredi da platiš 105 miliona dolara odštete a onda se nagodi s tobom da ne moraš ništa da platiš ako kažeš priznajem kriv sam..a onog što čeka odštetu ko šiša... ne vidiš koiko izmišljaju ti fact checkeri kojima veruješ...

https://www.latimes.com/la-me-ln-san-diego-ph-miracle-lawsuit-20181102-story.html

To je tražila sama oštećena..90 miliona za bol i odštetu a 15 miliona za kaznnenu odštetu. Naravno, niej to platio, prodao je svoj ranč na kome je lečio za 3,2 miliona dolara te kada je ostao bez novca morao je da ga brani javni branilac. Obećao je da se neće više baviti ovim 2018 godine. Ali nije ispunio obećanje. Javno promoviše iste stvari samo za lečenje korone..tako da...čovek ne odustaje.

Ti koji misle da svi lazu su za Lazu.
Tu se radi o hijerahiji poslusnosti autoriteta.Doktor nema sto da sumnja inace ne.bi bio doktor on vjeruje tim iznad koji navodno to sve kontroliraju
Tako se sprovodi plan a ne da svi lažu.
To je katastrofa koliko ljudi su pukli.

milioni lekara su papagaji...oni samo ponavljaju ono što su ih nekad učili o vakcinama i ono što SZO kaže...korona virus nije izmišljen, oni vide to i vide vakcine kao rešenje...druga je stvar što postoji zavera onih koji su pustili virus da bi dali ljudima vakcine u kojima je ko zna šta..to je obrazac stvori problem, dobij reakciju, ponudi rešenje koje si hteo da nametneš ali nisi mogao bez problema i reakcije...reakciju su naravno održavali u životu i pojačavali preko medija koje kontrolišu..
Imas neke dokaze da su ljudi koji sui stvorili virus napravili i vakcine ? Kako su uspeli da se uvuku u toliko zemalja i da naprave par razlicitih vakcina ? Daj mi imena i dokaze.

https://www.latimes.com/la-me-ln-san-diego-ph-miracle-lawsuit-20181102-story.html

To je tražila sama oštećena..90 miliona za bol i odštetu a 15 miliona za kaznnenu odštetu. Naravno, niej to platio, prodao je svoj ranč na kome je lečio za 3,2 miliona dolara te kada je ostao bez novca morao je da ga brani javni branilac. Obećao je da se neće više baviti ovim 2018 godine. Ali nije ispunio obećanje. Javno promoviše iste stvari samo za lečenje korone..tako da...čovek ne odustaje.
znači sad nije više sud odredio da plati 105 miliona dolara nego je toliko tražila oštećena....a ne znaš koliko je sud presudio...a on joj ipak nije platio (koliko?)...ali je prodao sve što je imao da bi platio..do te mere je osiromašio da nije imao za advokata..ali nije platio tužiteljki iako je sve prodao da bi platio....oprošteno mu je jer je obećao da neće lečiti ljude ali nije održao reč.....konfuzan si ko što su ljudi konfuzni kad ih uhvate u laži...kako ne vidiš da su tvoji fact checkeri obični lažovi i da izigravaš korisnu budalu u službi novog svetskog poretka...
.
evo ti druga strana priče o njegovim diplomama...njegov CV sa njegovog veb sajta
https://www.drrobertyoung.com/curriculim-vitae
https://www.drrobertyoung.com/peer-reviewed-articles

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back