Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno netačno, niti to mislim niti sam ovde to tvrdio. Ili si me pomešao s nekim ili si pogrešno protumačio nešto što sam napisao.
Na moje tvrdnje da ne bi trebalo da toliko plaše narod i da strah umanjuje sposobnost imunog sistema, rekao si sledeće
Razboljevaju se i umiru ljudi koji se ne plaše, s druge strane prežive bez posledica i najveće kukavice.

Znači da si pogrešno tumačio to što sam napisao, kao što rekoh.
ne nego si se ti loše izrazio...izrekao si kao generalnu tvrdnju nešto što ima smisla samo kao kontraprimer..da si rekao
ima ljudi koji se ne plaše i stradaju od virusa i ima ljudi koji se izleče a kukavice su...onda bi to bio ok..ali ti si morao da udaraš kontru onome što sam rekao koristeći neosnovane generalizacije

ne nego si se ti loše izrazio...izrekao si kao generalnu tvrdnju nešto što ima smisla samo kao kontraprimer..da si rekao
ima ljudi koji se ne plaše i stradaju od virusa i ima ljudi koji se izleče a kukavice su...onda bi to bio ok..ali ti si morao da udaraš kontru onome što sam rekao koristeći neosnovane generalizacije
Kako god se ja izrazio, nikako nije moguće shvatiti to kao "strah i stres ne utiču na imuni sistem".
Batali izvrtanje.

Meni daje normalne rezultate, pored ovih ćaknutih sajtova na kojima autori pišu samo "we found" a bez ijednog dokaza. Totalno su im besmisleni tekstovi, neki pišu da je vakcina "99% grafen", treba biti ekstremno glup pa misliti da će iko zdravorazuman verovati da je prozirna tečnost 99% čvrsta materija...

Prilozi

• Screenshot_2021-10-28-16-02-03-581_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-28-16-02-03-581_com.android.chrome.jpg
    96,8 KB · Pregleda: 6
  • Screenshot_2021-10-28-16-01-32-205_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-10-28-16-01-32-205_com.android.chrome.jpg
    94,9 KB · Pregleda: 6
Meni daje normalne rezultate, pored ovih ćaknutih sajtova na kojima autori pišu samo "we found" a bez ijednog dokaza. Totalno su im besmisleni tekstovi, neki pišu da je vakcina "99% grafen", treba biti ekstremno glup pa misliti da će iko zdravorazuman verovati da je prozirna tečnost 99% čvrsta materija...
Daje rezultate koje Google uopste ne izbacuje ,dokaza ima ali ne citas i elektronskim mikroskopima su te vakcine obradjene gde se vidi detaljan prikaz kako to izgleda .

Daje rezultate koje Google uopste ne izbacuje ,dokaza ima ali ne citas i elektronskim mikroskopima su te vakcine obradjene gde se vidi detaljan prikaz kako to izgleda .
Ako mislite na sajtove na kojima piše da vakcine sadrže grafen, to je zato što se Google obavezao da deindeksuje sajtove koji se bave širenjem dezinformacija i lažnih vesti.
Čitam ja ali sam tekst ne može biti dokaz, a osim toga, da li verujete da niko na svetu nema elektronski mikroskop i ne može da potvrdi ili ospori to što se piše na tim sajtovima? Da li je moguće ikako, da se prozirna tečnost sastoji 99% od čvrste, neprozirne materije?
Malo logike.

Kada se izdvoji deo iz celine(isto kao i manipualcija tekstovima Pisma) uvek se izvuće zaključak koji neko hoće da vidi. Ali treba gledati celinu stvari i kontekst. A konteskt je da je 98% nevakcinisanih koji umiru a 2% vakcinisanih. Pa sada, kada se izvuče neki slučaj tamo gde i neki vakcinisani umru...pa se na tome gradi zaključak da je vakcina štetna ili ne pomaže je najgori vid manipulacije.

Kada se izdvoji deo iz celine(isto kao i manipualcija tekstovima Pisma) uvek se izvuće zaključak koji neko hoće da vidi. Ali treba gledati celinu stvari i kontekst. A konteskt je da je 98% nevakcinisanih koji umiru a 2% vakcinisanih. Pa sada, kada se izvuče neki slučaj tamo gde i neki vakcinisani umru...pa se na tome gradi zaključak da je vakcina štetna ili ne pomaže je najgori vid manipulacije.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...na-otac-i-cerka-od-korone-majka-imala-infarkt

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Kako piše portal Rešetka, najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Ćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara.
Svi su bili po treći put vakcinisani.

Ovo te neko grdno slagao.

https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...na-otac-i-cerka-od-korone-majka-imala-infarkt

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Kako piše portal Rešetka, najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Ćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara.
Svi su bili po treći put vakcinisani.
nrFk9kpTURBXy83ZDQ1NzBiOGM3NDY1MWMyNzIzYWViODRiMjkzODJkMC5wbmeRkwLNAp4AgaEwBQ

https://www.ons.gov.uk/peoplepopula...nd/deathsoccurringbetween2januaryand2july2021.

Pročitaj ponovo.

Ovo te neko grdno slagao.

Evo studija gore.

po ustavima evropskih zemalja nemaju pravo da uvedu obaveznu vakcinaciju protiv covid-19 jer se ove vakcine tretiraju (pravno) kao eksperimentalne jer su u privremenoj fazi tj imaju privremenu dozvolu a prema ustavima niko bez tvoje saglasnosti nema pravo nasilno da eksperimentiše. zato imaju problem sa uvođenjem obavezne vakcine. zatim postoji zakon (ili pravilnik) kako jedan lek dobija stalnu dozvolu. zavisno od bolesti potrebno je da prođu nekoliko faza, a jedna od njih je upotreba na zamorcima, pa čekanje da se vide nus pojave i neželjena dejstva itd.
to je pravno pitanje i zato pokušavaju izokola da idu, ubeđivanjem pa do represije i ucene što je takođe nezakonito. ti svojim potpisom daješ saglasnost jer da je moguće kao obavezna ne bi ti bio potreban potpis. vakcina se tretira kao i medikament (lek) nije operacija, a za lekove ništa ne potpisuješ nego te lekar pita na šta si alergičan itd.
većina evropskog naroda je poslušno vlasti i veruju dok je kod nas kao što znaš veliko nepoverenje.
inače ne volim da pričam o mrtvima (onom kome je neko umro sasvim svejedno od čega, nema ga pa nema) ali po zvaničnim podacima (statistički gledano) ovaj pandemijski virus nije toliko smrtonosan jer u svetu je 2,2% a kod nas 0.87% umrlih od ukupnog broja zaraženih, veća smrtnost je kod abortusa ali eto ustavi i zakoni to dozvoljavaju i to je kao legalno i legitimno.
ovo je čista propaganda i zastrašivanje ljudi a koji su motivi to samo zna onaj (po meni) ko je pustio ovaj virus jer ne verujem da je prirodni, da je prirodni već sada bi jenjavao a ne kulminirao. i pored tri vakcine opet se ljudi zaražavaju i prenose zarazu.
zato moraš razumeti ljude koji jednostavno ne veruju u ovom ludilu. ja razumem i vakcinisane, moj ćale se vakcinisao niti sam ga odgovarao ni terao tako je odlučio. njegov život njegova odluka.
Управо тако, да постоји законска основа, увели би обавезну вакцинацију, овако се то ради на перфидне начине, атакујући прво на комодитет, па затим на егзистенцију условљавајући људе због посла. Дакле једноставно не могу законски да покрију обавезну вакцинацију, или је можда из неког разлога потребно да буде "добровољни пристанак"!? :think:

Управо тако, да постоји законска основа, увели би обавезну вакцинацију, овако се то ради на перфидне начине, атакујући прво на комодитет, па затим на егзистенцију условљавајући људе због посла. Дакле једноставно не могу законски да покрију обавезну вакцинацију, или је можда из неког разлога потребно да буде "добровољни пристанак"!? :think:
naravno da je potrebna svojevoljnost
tako se dobija zig zveri :D
Sotona hoce da njemu sluze svojevoljno
inace covek nije njegov

mene joca naterao da isčitam zakone i ustav i letimično eu ustav tek toliko da potvrdim ili oborim svoju logiku i malo sam isčitao o dozvoli za vakcine i videh da me logika služi :D
svaki advokat bi dobio na sudu za ove mere koje su kod nas jer nije uvedeno vanredno stanje, čak i za masku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back