Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isus je rekao ne plaši se, zašto se onda plašiš i gušiš moju volju ako ne želim nešto i vadiš se na zakon koji neutemeljeno tumačiš. jer da je po zakonu bila bi obavezna.
tebi je jači ljudski zakon od božijeg (to ću da zapamtim za neku buduću diskusiju :D)
ne verujem i ne plašim se vakcina, zato što se vakcinisani zaražavaju i ne vidim logiku da takvu vakcinu primim, niti kažem da je štetna ni da nije. niti se bavim raznim teorijama. ako postoji jedan moj post na ovoj temi gde spominjem nekakvu zaveru sem što sam spomenuo da su u nemačkoj pronašli 9000 doza fiziološkog rastvora da je moguće da banana državama isto uvaljuju, ti citiraj taj moj post slobodno i dokaži šta već hoćeš da dokazuješ.
Управо тај плацебо потврђује да експеримент за вакцину још није завршен.

Isus je rekao "dajte caru carevo". Dakle, zakoni se moraju poštovati. No, prvi zakon o karantinu i merama jeste upravo u Bibliji. Tako da protivljenje tome jeste protivljenje Bogu.

Ok, ako je ta studija iz Nemačke tebi glavni kamen spoticanja odmah da ti razvejem sumnje. Studija ništa ne pokazuje. Znam na koju strudiju misliš...mikroskopske analize struktura(mada je pitanje da li je uopšte reč o Fajzeru, uvek se može ubaciti rastvor koji se ne prikazuje..ali da pođemo od pretpostavke da je zaista vakcina) ne dokazuju ništa, s obzirom da su sve strukture slične jadna drugoj. Teško se može tu razdvojiti tačno šta je šta, samo slika ne govori ništa. A što se tiče vakcina, postoje izveštaji šta koja sadrži i to možeš proveriti i sam. Svi proizvođači su postavili spisak materijala. Sve vakcine su prošle rigorozne mere pre stavljanje u promet. To je toliko velika procedura od 250 koraka kako kažu u Fajzeru, da bi se odobrile. Tako da su ove vakcine možda i najsigurnije od svih do sada.

Samo sada imamo društvene mreže, i mnogo protivnika koji mogu slobodno svašta pričati, pa nam se čini da su ovo ozloglašene vakcine. To mnoštvo glasova čini da se sada radi o nekim manje proverenim. Inače, sasvim je suprotno.
Молим те, дај нам произвођачку декларацију, да видимо шта има све у њима.

Па то очигледно и јесте проблем.
problem što se takvi lekari izviču da su šarlatani bez obzira što je neki od njih nobelovac.
joca je u pravu kad kaže da neke zemlje šteluju, a ja kažem sve do jedne šteluju zavisno od političke situacije. jer kad pogledaš zvanične izveštaje zemalja o broju zaraženih vidiš da nešto ne štima. tamo gde je imunizovano preko 70% veliki broj zaraženih a tamo gde ni 5% nije primilo vakcinu nema ili vrlo malo zaraženih.
naša vlast misli da smo naivan narod pa misli da su antivakseri imali uticaj a sa druge strane idu izbori i ne bi se zamerali uvođenjem oštrijih mera kao na početku sa 30-tak zaraženih.
i to narod gleda i shvati da oni ili veze nemaju šta je ovo ili zajebavaju.
ovi što su se vakcinisali to su stariji ljudi koji inače idu svake godine da se pelcuju i ovi koji slepo veruju SZO, njima da kažu da usrane gaće staviš na glavu jer to uništava virus oni bi to i uradili. i treća grupa (mali broj) aj nek me bocnu pa šta bog da.
i danas slušam na tv, antivakseri krivi, ubice itd ali ne samo kod nas nego svugde.
sad jedna moglo bi se reći anegdota
med sestra poznanica mi priča, napala je koleginica što neće da se vakciniše (a tek počela da radi) kaže joj,
-ti si potecijalni ubica, možeš da mi ubiješ roditelje oni su bolesni. ova zinula ni ne zna joj roditelje.
- kako?
- lepo ti se zaraziš, pa mene zaraziš, pa ja zarazim roditelje.
- ti si vakcinisana
- da ali ja isto mogu da se zarazim

eto šta propaganda čini. em što stvara paranoike em što što zavađava narod.

problem što se takvi lekari izviču da su šarlatani bez obzira što je neki od njih nobelovac.
joca je u pravu kad kaže da neke zemlje šteluju, a ja kažem sve do jedne šteluju zavisno od političke situacije. jer kad pogledaš zvanične izveštaje zemalja o broju zaraženih vidiš da nešto ne štima. tamo gde je imunizovano preko 70% veliki broj zaraženih a tamo gde ni 5% nije primilo vakcinu nema ili vrlo malo zaraženih.
naša vlast misli da smo naivan narod pa misli da su antivakseri imali uticaj a sa druge strane idu izbori i ne bi se zamerali uvođenjem oštrijih mera kao na početku sa 30-tak zaraženih.
i to narod gleda i shvati da oni ili veze nemaju šta je ovo ili zajebavaju.
ovi što su se vakcinisali to su stariji ljudi koji inače idu svake godine da se pelcuju i ovi koji slepo veruju SZO, njima da kažu da usrane gaće staviš na glavu jer to uništava virus oni bi to i uradili. i treća grupa (mali broj) aj nek me bocnu pa šta bog da.
i danas slušam na tv, antivakseri krivi, ubice itd ali ne samo kod nas nego svugde.
sad jedna moglo bi se reći anegdota
med sestra poznanica mi priča, napala je koleginica što neće da se vakciniše (a tek počela da radi) kaže joj,
-ti si potecijalni ubica, možeš da mi ubiješ roditelje oni su bolesni. ova zinula ni ne zna joj roditelje.
- kako?
- lepo ti se zaraziš, pa mene zaraziš, pa ja zarazim roditelje.
- ti si vakcinisana
- da ali ja isto mogu da se zarazim

eto šta propaganda čini. em što stvara paranoike em što što zavađava narod.
Увијек је било завади па владај, утјераш панику па се људи пецају.

klasika, ovo vučketu dobro dođe.
zašto recimo uvaženi dr kon ne odvoji sat vremena da izađe na megdan nestoroviću i otrese ga ko slinu i time mnogima začepi usta.
verujem nestoroviću bar 50% a uvaženom dr konu ni nula posto. tako bi imao priliku da promeni sliku u srbiji, jer nestoroviću mnogi veruju.

kako znaš? ja recimo sve više sumnjam da je baš to u pitanju...

Znam, zato što sam Isus kaže kada nastaju poslednja vremena. Ne sa bolestima, pošastima ili ratovima. Vidi Matej 24 ili Luka 13. ;). Samo jedan događaj će označiti da se radi o vremenu kraja tj. uvod u vreme kraja. To nije epidemija, rat ili glad...

A sra bi rekli Mojsiju da zdrave zatvori u karanten 2 god i da ih natera da nosi maake?
Zdrave?

Maske recimo i danas opovrgavate a maske su date još preko Mojsija. Samo se poredi ova situacija. Imamo antimeraše u vreme Mojsija, Koreja i njegovu "pobunu" protiv onoga što je Bog odredio..i kako prođoše njegovi pobunjenici?

Ovo što se sada radi je isto..pobuna..pobuna..pobuna.

Poslednja izmena:
klasika...
1635352574392-png.1041395

On je usmeravao okupljene tokom protesta, a učestvovao je i u blokadi saobraćaja

Poslednja izmena:
Još dvoje muž i žena teško bolesni tri put vakcinisani kineskom, na kortikosteroid terapoji. Dete se navodno razbolelo od antivakcerke logopeda (koju su stavili na hold on zbog epidemije ) koja sama nije bolesna. Dete temp veći, ali lik jezivo paniči i plaši se tokom cele epidemije, pa nije ni čudo što bolest ima tako devastirajući efekt na njih...

Maske recimo i danas opovrgavate a maske su date još preko Mojsija. Samo se poredi ova situacija. Imamo antimeraše u vreme Mojsija, Koreja i njegovu "pobunu" protiv onoga što je Bog odredio..i kako prođoše njegovi pobunjenici?

Ovo što se sada radi je isto..pobuna..pobuna..pobuna.
Nista nisi shvatio.
Gde ja opovrgavam maske?
Gadim se na nacin koji se to sprovodi po svetu.
Fasizam.
Ne na maske.

Korpna se najvise prenosi kroz sluznu tecnost.

Nista nisi shvatio.
Gde ja opovrgavam maske?
Gadim se na nacin koji se to sprovodi po svetu.
Fasizam.
Ne na maske.

Korpna se najvise prenosi kroz sluznu tecnost.
Nisi ti razumeo poentu onoga što ti pišem. Ali nije važno. Nije ti još dato, ima vremena. Treba da vidiš prvo pa da se uveriš. Čuvaj se teorija zavere. To samo na oko izgleda da ima veze sa Biblijom. Čuvaj se.

https://zena.blic.rs/zdravlje/kolik...od-korone-u-ovoj-zemlji-objavljene-su/mxz3610

"Koliko je vakcinisanih i nevakcinisanih UMRLO OD KORONE: U ovoj zemlji objavljene su konačne brojke i OVO SU ČINJENICE​

Nešto više od 51.000 smrtnih slučajeva usled kovida zabeleženo je u Engleskoj u periodu od januara do jula 2021. godine. Od tih smrtnih slučajeva, bilo je 256 potpuno vakcinisanih, a u pitanju su bili visokorizični pacijenti sa pratećim hroničnim bolestima."

Evo podataka koliko vakcine zaista štite. Najnovija studija iz Britanije. Oko 50000 naspram 1000 na stranu umrlih nevakcinisanih u odnosu na vakcinisne

Evo podataka koliko vakcine zaista štite
evo kako stite
https://www.telegraf.rs/vesti/srbij...na-otac-i-cerka-od-korone-majka-imala-infarkt

Cela porodica iz Leskovca, majka, otac i ćerka, zavijena je u crno, nakon što su sva tri člana preminula za 10 dana.

Kako piše portal Rešetka, najpre je preminula majka, zatim ćerka, a danas i otac. Pretpostavlja se da su svi preminuli od korona virusa.

Ćerka i otac bili su pozitivni na kovid 19, a majka, čiji su rezultati bili negativni, umrla je od srčanog udara.
Svi su bili po treći put vakcinisani.

A ti znaš o Blicu sve?

Nije važan Blic, ovo je studija iz Britanije. Otvori link i vidi..da se iznosi studija iz Britanije. Blic samo prenosi.

A ona kaže da je preko 50000 nevakcinisanih umrlo a samo nešto manje od 1000 vakcinisanih, od januara do do jula 2021. Vidiš li razliku?

Evo i slika novinskiog članka koji ovo prenosi:
nrFk9kpTURBXy83ZDQ1NzBiOGM3NDY1MWMyNzIzYWViODRiMjkzODJkMC5wbmeRkwLNAp4AgaEwBQ
. Kao što vidiš, člank je original. Iz Britanije je.

Ti bre nisi normalan ne razgovaram sa tobom Hitler ti nije ravan ni Mengele

U nedostatku argumenta ti bi malo da vređaš. Šta ćeš, ne možeš protiv činjenica.

No, opusti se..popi malko Ivermektina i biće bolje :D. Samo opušteno.

nrFk9kpTURBXy83ZDQ1NzBiOGM3NDY1MWMyNzIzYWViODRiMjkzODJkMC5wbmeRkwLNAp4AgaEwBQ
. Evo još jednom članak iz Engleske. Dakle, nije Blic slagao

https://www.ons.gov.uk/peoplepopula...nd/deathsoccurringbetween2januaryand2july2021. Evo ovde da otvoriš, pa pogledaj ceo tekst. Uzgred, ako ti ni Iveremektin ne pomogne, dok čitaš, može malo i Pavlovićeve..sigurno pomaže ;).

Laku noć.

A ona kaže da je preko 50000 nevakcinisanih umrlo a samo nešto manje od 1000 vakcinisanih, od januara do do jula 2021. Vidiš li razliku?
Свакако да плацебо вакцина има позитиван ефекат на оне који верују у њу, тако да антивакцерство заиста даје
негативан ефекат по том питању. Дакле на плацебо, плацебом је позитивна ствар ЧП

Jedini koji se nije prodao globalistima
Covek.
I treba mu se diviti
Ti kao i uvek nemas pojma apsolutno o kome pricas, tebi je bitno da vam se misljenje slaze. On lupa gluposti zato sto se boji da ga skinu sa vlasti, ubija i progoni neistomisljenike, ti lupetas iz neznanja i zato sto ti je tako naredjeno, da ponavljas do besvesti bajke naucene iz neke knjige.

problem ti je što nije po zakonu :D
ako ti car traži glavu hoćeš li mu je dati?
Procitaj Ustav, jeste po zakonu. Imaju pravo cak i da narede obaveznu vakcinaciju ali ova nasa nakaradna vlast nema mooda za to, posto od pocetka pandemije ne misle o zdravlju ljudi nego o svom rejtingu. Vise su stete oni napravili nego bilo koji zaludjeni antivakser.

Procitaj Ustav, jeste po zakonu. Imaju pravo cak i da narede obaveznu vakcinaciju ali ova nasa nakaradna vlast nema mooda za to, posto od pocetka pandemije ne misle o zdravlju ljudi nego o svom rejtingu. Vise su stete oni napravili nego bilo koji zaludjeni antivakser.
Pa ne mogu da uvedeu obaveznu jer je protiv ustava
pa nemas pojma ni Ustav.

A ti zivis sa Lukasenkom pa znas kako razmislja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back