Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa nisam zlotvor za kakvog me smatraš u nečemu se slažemo u većini slučajeva se ne slažemo
ja tu ništa ne vidim strašno niti smatram da je neko zao što ne misli kao ja.
joca je obrazovan ali po ovom pitanju ispade ovca za šišanje po mom mišljenju i ne stidi se :D
znam da nisi ali se tako nekad predstavljas tj ispoljavas
a joca sledi Gejtsa ima novu religiju :D

nije, osnova svakog vernika je slobodna volja tj izbor a to važi i za nevernika
ok nije covek

znam da nisi ali se tako nekad predstavljas tj ispoljavas
a joca sledi Gejtsa ima novu religiju :D
samo delujem "oštro"
rasprava je da se raspravljamo a ne da se tapšemo i ponema šala. ne vidim svrhu vređanja ili se vređati za svaku sitnicu
ali argumentovano i logički.
ljudi u žaru da ispadnu u pravu ne razmišljaju racionalno i ne mogu da shvate da neko sasvim drukčije posmatra svet oko sebe.

Pitah te nešto prvo pa ću ti odgovoriti. Dakle, gde su "dečija prava" ako je za njih vakcinacija obavezna.
ja više ne znam ko je prvi pitao
aj pronađi mi molim te ako si me prvi pitao.

mislio sam da smo to razjasnili juče ili prekjuče. Ove vakcine su eksperimentalne a po Ustavu niko ne može biti predmet naučnog ili medicinskog eksperimenta protivno svojoj volji.

Govorili smo o principu, zakonskoj osnovi za obaveznu imunizaciju. Ona je apsolutno na mestu. Ne ulazimo u temu vakcina već zakonske osnove obavezujuće imunizacije.

ja više ne znam ko je prvi pitao
aj pronađi mi molim te ako si me prvi pitao.
Ne vadi se nego odgovori. 🙂

Pitam šta je sa dečijim pravima? Kako se to niko ne pita. A zapravo cela antivakcinaška priča crpe snagu odatle. Jer oni izvorni antivakcinaši već godinama unazad se pozivaju na dečija prava, a ovo sada je samo nastavak toga. Ovi sadašnji antivakcinaši su nasledili ovaj narativ ovih "starijih" boraca

Govorili smo o principu, zakonskoj osnovi za obaveznu imunizaciju. Ona je apsolutno na mestu. Ne ulazimo u temu vakcina već zakonske osnove obavezujuće imunizacije.

Ne vadi se nego odgovori. 🙂

Pitam šta je sa dečijim pravima? Kako se to niko ne pita. A zapravo cela antivakcinaška priča crpe snagu odatle. Jer oni izvorni antivakcinaši već godinama unazad se pozivaju na dečija prava, a ovo sada je samo nastavak toga. Ovi sadašnji antivakcinaši su nasledili ovaj narativ ovih "starijih" boraca
kako ćeš se osećati ako za par meseci ili godina shvatiš da niz vakcina vodi do žig zveri i da si ti propagirao to ne znajući o čemu se radi?

Bog traži da poštuješ cara(vlast).
Ne ako se ljudski zakon kosi sa Bozjim
Bozji Zakon je iznad
Tako da ja postujem Bozji a ti vidim ne
nego se klanjas Gejtsu

kako ćeš se osećati ako za par meseci ili godina shvatiš da niz vakcina vodi do žig zveri i da si ti propagirao to ne znajući o čemu se radi?
Svesan je on i sada da sledi coveka a ne Boga

Pitam šta je sa dečijim pravima? Kako se to niko ne pita.
https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_stanovnistva_od_zaraznih_bolesti.html
evo ti zakon isčitaj

Imunizacija je obavezna za:

1) lica određenog uzrasta protiv tuberkuloze, difterije, tetanusa, velikog kašlja, dečije paralize, malih boginja, rubele, zaušaka, virusnog hepatitisa B, oboljenja izazvanih hemofilusom influence tipa B; i oboljenja izazvanih streptokokom pneumonije;

verovatno se misli na decu sa proverenim vakcinama se vrši imunizacija.

za ovo što ti hoćeš moraš da sačekaš izmenu i dopunu zakona.

pa ne bi se nećkali da je u zakonu jasno da je obavezna IMUNIZACIJA (a to može biti i nešto drugo osim vakcina)
karantin se može uvesti samo kad se proglasi vanredno stanje.
A zapravo cela antivakcinaška priča crpe snagu odatle. Jer oni izvorni antivakcinaši već godinama unazad se pozivaju na dečija prava, a ovo sada je samo nastavak toga. Ovi sadašnji antivakcinaši su nasledili ovaj narativ ovih "starijih" boraca
nemam pojma o čemu pišeš

Znam da to ne vodi do žiga zveri. Odgovorno.

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_zastiti_stanovnistva_od_zaraznih_bolesti.html
evo ti zakon isčitaj

Imunizacija je obavezna za:

1) lica određenog uzrasta protiv tuberkuloze, difterije, tetanusa, velikog kašlja, dečije paralize, malih boginja, rubele, zaušaka, virusnog hepatitisa B, oboljenja izazvanih hemofilusom influence tipa B; i oboljenja izazvanih streptokokom pneumonije;

verovatno se misli na decu sa proverenim vakcinama se vrši imunizacija.

za ovo što ti hoćeš moraš da sačekaš izmenu i dopunu zakona.

Ja te pitam na osnovu ovoga..zašto deca moraju da prime da prime ovo. To je ono što sam ti pisao za starije antivakcinaše. Oni smatraju i to da je prekršaj ljduskih prava. Slažeš li se ti sa time? Jer deca nemaju izbora. Moraju da prime te vakcine. Znam nekoliko prijatelja starih antivakcinaša (ne ovih novokomponovanih sadašnjih), koji su godinama unazad ovo pokušali da ignorišu i da decu ne vakcinišu. E sada te pitam gde su tu prava dece jer pošto se zalažeš da vakcinacija ne bude obavezna, kako gledaš na ovo ovde gde je obavezna? Vidiš li da po zakonu ona može biti obavezna.

Znam da to ne vodi do žiga zveri. Odgovorno.

Ja te pitam na osnovu ovoga..zašto deca moraju da prime da prime ovo. To je ono što sam ti pisao za starije antivakcinaše. Oni smatraju i to da je prekršaj ljduskih prava. Slažeš li se ti sa time? Jer deca nemaju izbora. Moraju da prime te vakcine. Znam nekoliko prijatelja starih antivakcinaša (ne ovih novokomponovanih sadašnjih), koji su godinama unazad ovo pokušali da ignorišu i da decu ne vakcinišu. E sada te pitam gde su tu prava dece jer pošto se zalažeš da vakcinacije ne bude obavezna, kako gledaš na ovo ovde gde je obavezna? Vidiš li da po zakonu ona može biti obavezna.
pravo da ti kažem ne znam, čak se ne sećam da je bila obavezna kada su mi se deca vakcinisala.
sećam se recimo u moje vreme kada sam bio klinja preležao sam sve boginje, sećam seda smo išli kod zaraženih da se i mi zarazimo jer je bila priča da deca lakše podnesu zarazu.

Brate, ovde se radi o prostoj stvari. Medicina ovde treba da kaže svoje..nismo pozvani da ih demantujemo. Medicina je od Boga, i Bog neće dati da se ona iskvari odjednom. Zamisli da je do pre 2 godine sve bilo ok, i onda odjednom svi zvanični medicinari postali zlo zla..hoće da nas unište. De razmisli, ima li ovo smisla verovati? Ovo jeste opomena za svet, ali pre svega kao jedno zlo koje je došlo jer ljudi ne vode računa o svom zdravlju, ne žive zdravo, veoma su kivni i besni na sve i svakoga..i Bog je morao dopustiti ovo zlo. I umesto da se trudimo uz Božiju pomoć i medicinu koju je sam Bog dao, mi se pecamo(neki od nas) da usvojimo narativ ovog sveta, nekih sumnjičavaca, raznih homeopata, lažnih lekara isl..i da se izložiomo virusu i da ne preduzimamo mere.

Razmisli ima li to smisla.
Али ово није истина да су "сви званични медицинари" заговорници експерименталне вакцинације, једино ако ти сматраш да ови који су против нису "званични медицинари".

Naveo sam članove zakona koji to odobravaju. Dakle, jeste po zakonu. Rekoh ti i deca su obavezna da prime vakcine, nema pitanja. Imunizacija je obavezujuća.

Šta kažeš za karantin propisan u Bibliji? Zamisli šta bi današnji protivnici mera rekli Mojsiju oko maski ;). Pa znaš Mojsije, jeste Bog nas izveo iz Egipta, ali znaš, maske ne štite. Pitaj ti Jahve da ti da neke bolje studije, da nam pojasni, jer ove mere izgleda da Jahve nije baš najbolje objasnio ni dao.

Ah..odgovor znaš.
A sra bi rekli Mojsiju da zdrave zatvori u karanten 2 god i da ih natera da nosi maake?
Zdrave?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back