Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma jasno mi za nevakcinisane
pitanje je otkud tolika paranoja vakcinisanih kada su zaštićeni

Rekoh ti. Dozvolivši da se zaraze, rizikuju teže zaražavanje, što se i dešava, a prilikom težeg zaražavanja i većeg virusnog opterećenja, virus mutira. Tako su u opasnosti zbog tih mutacija i vakcinisani jer mutirani virus probija liniju odbrane stvorene vakcinom. Kada virus ne bi mutirao, ne bi bilo problema, za vakcinisane, manje bi bilo problema, jer su zaštićeni vakcinom. No, nevakcinsani daju virusu novu šansu. Tako reći, bivaju mu saveznici u tome da naškode i sebi pre svega(teže da obole) ali i vakcinisanima škode jer virusu pomažu da mutacijom probije odbranu.

evo ti tvoji naučnici stalno nas bombarduju da su simptomi blagi i da vrlo mali broj završi u bolnici a umrlih nema

Blaži su za vakicnisane, generlano, ali ni to nije potrebno. Da se svi vakcinišu virus ne bi imao priliku da mutira, i bio bi pobeđen. Ovako, daje mu se iznova šansa. Jednostavno tako je.

Zato je vakcinacija pre svega glavna zaštita i preventiva. Za sada...nadamo se i leku uskoro. Ali i lek i vakcina, samo tako se može dobiti ova borba.

Rekoh ti. Dozvolivši da se zaraze, rizikuju teže zaražavanje, što se i dešava, a prilikom težeg zaražavanja i većeg virusnog opterećenja, virus mutira. Tako su u opasnosti zbog tih mutacija i vakcinisani jer mutirani virus probija liniju odbrane stvorene vakcinom. Kada virus ne bi mutirao, ne bi bilo problema, za vakcinisane, manje bi bilo problema, jer su zaštićeni vakcinom. No, nevakcinsani daju virusu novu šansu. Tako reći, bivaju mu saveznici u tome da naškode i sebi pre svega(teže da obole) ali i vakcinisanima škode jer virusu pomažu da mutacijom probije odbranu.

Blaži su za vakicnisane, generlano, ali ni to nije potrebno. Da se svi vakcinišu virus ne bi imao priliku da mutira, i bio bi pobeđen. Ovako, daje mu se iznova šansa. Jednostavno tako je.

Zato je vakcinacija pre svega glavna zaštita i preventiva. Za sada...nadamo se i leku uskoro. Ali i lek i vakcina, samo tako se može dobiti ova borba.
sve mi je to jasno
zbog mutacije dobiješ buster dozu, ako ponovo mutira, ponovo dobiješ buster dozu dok ne pređe u redovno vakcinisanje.
takoda vakcinisani uopšte nemaju validan argument.
čovek živi sa virusima i bakterijama. korona nije nov virus pa da padamo u nesvest.
pitam te iz psihološkog ugla
to što si mi napisao ovo sve britanija te demantuje. preko 40 hiljada zaraženih danas a vakcinisano preko 75%

sve mi je to jasno
zbog mutacije dobiješ buster dozu, ako ponovo mutira, ponovo dobiješ buster dozu dok ne pređe u redovno vakcinisanje.
takoda vakcinisani uopšte nemaju validan argument.
čovek živi sa virusima i bakterijama. korona nije nov virus pa da padamo u nesvest.
pitam te iz psihološkog ugla
to što si mi napisao ovo sve britanija te demantuje. preko 40 hiljada zaraženih danas a vakcinisano preko 75%
Izrael je u septembru imao po 15 hiljada zarazenih dnevno iako je vakcinisanih bilo gotovo 100 odsto.

Izrael je u septembru imao po 15 hiljada zarazenih dnevno iako je vakcinisanih bilo gotovo 100 odsto.
nije merilo ima država koja nema potreban procenat vakcinisanih a mali broj zaraženih

što je vakcinacija izgleda bezuspešna

ali još uvek mi nije jasna ta paranoja vaksera

saudijska arabija 34 miliona stanovnika, pet miliona vakcinisani samo jednom dozom
danas samo 65 zaraženih

kina dok vakcine nije bilo imali su po 5,6 slučajeva zaraženih dnevno na 1,4 milajrdu stanovnika.
danas preko 40 kada su skoro svi primili vakcinu

ovo su sve zvanični podaci.

Jednostavno je izbeci direktan odgovor na pitanje , kapiram.

dakle prema Bibliji ceo svet je u Vlasti zloga - Sotone Djavola

1 Jovanova 5:19
19 Mi znamo da pripadamo Bogu, a ceo svet je pod vlašću Zloga.

A ko sluzi Bogu je dobar pravedan pun ljubavi
pa se jasno vidi ko je ko
Ove ljudske vlasti niti su pravedne a o ljubavi i da ne pricamo

Ali ce Bog unistiti sve te ljudske vladavine kao i zle i uspostavice svoju nakon Armagedona

dakle prema Bibliji ceo svet je u Vlasti zloga - Sotone Djavola

1 Jovanova 5:19
19 Mi znamo da pripadamo Bogu, a ceo svet je pod vlašću Zloga.

A ko sluzi Bogu je dobar pravedan pun ljubavi
pa se jasno vidi ko je ko
Ove ljudske vlasti niti su pravedne a o ljubavi i da ne pricamo

Ali ce Bog unistiti sve te ljudske vladavine kao i zle i uspostavice svoju nakon Armagedona
Bas lepo od Boga da stavi Sotonu na tron i da ceka ko ce od ljudi da se zezne i da sluzi njemu pa onda da nas kazni sve , smekerski potez.

Britanija je kao i mi krenula super ali je zastalo na 63% obe doze. Tako da nije idelano i sjajno. Takođe, da se ne ponavljam, Delta soj je probio sve granice zaštite od zaražavanja.

No, svi zaboravljate jednu stvar, a moram da podsetim. Vakcinisani su zaštićeniji od težih oblika i smrtnosti(u najvećem broju. Mlađi od 60 godina pre svega, dok stariji malo manje, jer imaju već slabiji organizam od starosti i zbog drugih komorbiditeta) ali su svi u globalu zaštićeniji. To su studije i pokazale.

Cirukulacija virusa pak je takva da je nemoguće sprečiti zaražavanja vakcinisanih. No, nevakcinisani pomažu u tom smislu što virus dodatno mutira i cirkuliše te su u opasnosti i vakcinisani. Ne kažem da su samo nevakcinisani krivi. Jesu dobrim delom. Ali i sam virus, kao nov, jak, specifičan ima svog udela. Vakcinacija preko 80% bi svakako umanjila efekte virusa, možda ne bi 100% zaustavila, mora da procirkuliše, ali ovako će mnogo duže.

Tako da je vakcinacija veoma bitna.

nije merilo ima država koja nema potreban procenat vakcinisanih a mali broj zaraženih

što je vakcinacija izgleda bezuspešna

ali još uvek mi nije jasna ta paranoja vaksera

saudijska arabija 34 miliona stanovnika, pet miliona vakcinisani samo jednom dozom
danas samo 65 zaraženih

kina dok vakcine nije bilo imali su po 5,6 slučajeva zaraženih dnevno na 1,4 milajrdu stanovnika.
danas preko 40 kada su skoro svi primili vakcinu

Imaj na umu da nabrojane zemlje imaju mali problem sa zvaničnim podacima...teško se može verovati Kini i Saudi Arabiji, da ne kriju podatke. Znamo to zbog same prirode režima, tamo. No, drugi faktor je što opet pak ta priroda režima ljude primorava da se bespogovrno pridržavaju nekih pravila, recimo karantin. U Kini recimo, moj prijatelj koji je bio tamo i radio pre dve-tri godine kaže da su tamo izolovali cele oblasti danima i nedeljama da ne smeju da izlaze nigde iz tih oblasti..svi koji su imali koronu su strogim karantinom preležali, mnogi poumirali, a ostali su dobili pravo na izlazak iz strogog karantina tek kada ne bi bio ni jedan više zaražen u toj oblasti. To je jedan od faktora zašto Kina ima veoma malo zaraženih. Dakle, stroge mere karantina plus zataškavanje broja slučajeva. Slično je verovatno i u Saudi Arabiji. Za Belorusiju se zna odavno da tamo Lukašenko ne dozvoljava da podaci izađu u javnost. Treba imati sve to u vidu.

Poslednja izmena:
pad religije bi mogao da dođe tako što su možda u vakcine dodati funvax ( religious fundamentalist vaccine )
:P
Ukratko zlo nema pravo da postoji i bice uskoro unisteno zauvek...
Zlo mora da postoji zato shto je to jedno od lica ljudi i Boga. Da bi unishtio zlo, prvo ga morash unishtiti u sebi,
a to je prosto nemogutje :P
No mozhesh odlutchivati izmedju dobra i zla, shta je tvoj izbor?

Britanija je kao i mi krenula super ali je zastalo na 63% obe doze. Tako da nije idelano i sjajno. Takođe, da se ne ponavljam, Delta soj je probio sve granice zaštite od zaražavanja.
:cross:
pogledaj zvanični podatak
86% sa jednom dozom
79% komplet
dnevno oko 50.000 zaraženih
No, svi zaboravljate jednu stvar, a moram da podsetim. Vakcinisani su zaštićeniji od težih oblika i smrtnosti(u najvećem broju. Mlađi od 60 godina pre svega, dok stariji malo manje, jer imaju već slabiji organizam od starosti i zbog drugih komorbiditeta) ali su svi u globalu zaštićeniji. To su studije i pokazale.

Cirukulacija virusa pak je takva da je nemoguće sprečiti zaražavanja vakcinisanih. No, nevakcinisani pomažu u tom smislu što virus dodatno mutira i cirkuliše te su u opasnosti i vakcinisani. Ne kažem da su samo nevakcinisani krivi. Jesu dobrim delom. Ali i sam virus, kao nov, jak, specifičan ima svog udela. Vakcinacija preko 80% bi svakako umanjila efekte virusa, možda ne bi 100% zaustavila, mora da procirkuliše, ali ovako će mnogo duže.
ništa novo, ovo ko papagaji ponavljaju po tv kanalima. izjava kriznog štaba.
fb_img_1629972182196-jpg.1026517

tebe sam pitao iz psihološkog ugla da mi kažeš otkud tolika paranoja vakcinisanih?
Imaj na umu da nabrojane zemlje imaju mali problem sa zvaničnim podacima...teško se može verovati Kini i Saudi Arabiji, da ne kriju podatke. Znamo to zbog same prirode režima, tamo. No, drugi faktor je što opet pak ta priroda režima ljude primorava da se bespogovrno pridržavaju nekih pravila, recimo karantin. U Kini recimo, moj prijatelj koji je bio tamo i radio pre dve-tri godine kaže da su tamo izolovali cele oblasti danima i nedeljama da ne smeju da izlaze nigde iz tih oblasti..svi koji su imali koronu su strogim karantinom preležali, mnogi poumirali, a ostali su dobili pravo na izlazak iz strogog karantina tek kada ne bi bio ni jedan više zaražen u toj oblasti. To je jedan od faktora zašto Kina ima veoma malo zaraženih. Dakle, stroge mere karantina plus zataškavanje broja slučajeva. Slično je verovatno i u Saudi Arabiji. Za Belorusiju se zna odavno da tamo Lukašenko ne dozvoljava da podaci izađu u javnost. Treba imati sve to u vidu
ahaa, znači šteluju (po naški) ok, ako ti je to čvrst argument
Tako da je vakcinacija veoma bitna
jeste i kao što sam ti dao savet, kad god mutira virus samo buster dozu i nema zime.

Tako da je vakcinacija veoma bitna.
Posnatrajte dobro izjave ovih.
I zakljucicete da n ismo daleko od toga kada ce oni koji ne zele ovu vakcinu sami biti okrivljeni za sve i biti prisiljeni da prime vakcinu ili cak se usudjujem da kazem da ce ovi uskoro buti zreli za to i da ce reci u da ne vakvinisane treba orisiliti ili pobiti da bi se svet spasio.
Nismo daleko od toga ako se svet ne digne na noge.
Ako svet bude cutao, ovo i dolazi garant uskoro.
Umovi takozvanih vakcinasa se ocigledno vode u tom pravcu.

Moja borba je protiv fasistikih metoda.
Ne protiv vakcine.

Ko zeli neka se vakcinise.

Vlade u svetu rade celo vreme na prevaru i prisilu da bi navelii ljude da prime vakcinu, ne na rasvetljabanje cinjenica da se narod osvedoci u korisnost istih.

To je zato sto demokratija nestaje a nastaje novi svetski poredak koji ima fasisticke oblike.

Poslednja izmena:
Pise mi jedan.

Ja sam se prosle nedelje vozio sa tri puta vakcinisanim covekom u mojim kolima sat vreme tamo i nazad, i njemu se slosalo... ja ga u povratku odvedem kod moje sestre u bolnicu, ona ga testira - pozitivan.
Sestra mi kaze: odmah i tebe da testiram, ja joj kazem : meni to u nos neces rckati! I tako, meni nije nista a vakcinisani nadrljao. Al me iz firme poslali na odmor jer me se sada plase posto sam bio sa koronasem.

Večiti vlažni snovi wannabe-ustanika protiv zamišljenog NWO. A šta biste vi to radili posle podizanja na noge? :)
Ljudima dati pravo da se vakcinisu ili ne.

I sto vise tacnih proverenih infornacija.

Razviti lekove pritiv vakcine i metode koje pomazu, i sve raditi otvorenim kartama .
Ukljucuti obe strane u istrazivanju virusa i redovno iznosenju infornacija javno .

Proveriti sve dosadasnje infornacije i cinjenice da li su tacne, i za laganje pozvati na odgovornost.

Na primer.

Zarazenih je bilo 1000 a oni kazu 5000.

Na primer.
U bolnici su 500 vakcinisanih 700 ne vakcinisanih.
A oni kazu samo 2 vakcinusana
Itd.

pogledaj zvanični podatak
86% sa jednom dozom
79% komplet
Za 24.10.2021 obe doze 69%. Ne 79%.

tebe sam pitao iz psihološkog ugla da mi kažeš otkud tolika paranoja vakcinisanih?

Nema paranoje. Ljudi umiru, a paranoja je onih koji to neće da vide. Nego ti meni nisi odgovorio. Bojiš li se ti vakcine?

U Belorusiji nisu objavili pandemiju, tamo ne prebrojavaju umrle, sve je po starom - nema pandemije, nema ni brojki oboljelih. Grip se tretira kao grip. Ljudi ne žive u laži koja je zavladala planetom.

Zato što Lukašenko ne dozvoljava prijave..puštaju svaku 5 ili 10-tu. Tako je lako reći da nema pandemnije ;)

Ljudima dati pravi da se vakcinisu ili ne.
Razviti lekove pritiv vakcine i metife koje pomszu, i sve raditi otvorenim kartama .
Ukljucuti obr strane u istrazivanju virusa i iznodenju infornacija .

Proveriti sve dosadasnje infornacije i cinjenice da li su tacne, i za laganje pozvati na odgovornost.

Na primer.

Zarazenih je bilo 1000 a oni kazu 5000.

Na primer.
U bolnici su 500 vakcinisanih 700 ne vakcinisanih.
A oni kazu samo 2 vakcinusana
Itd.
A pa daaa, zbog ovoga biste vi "digli na noge svet protiv nas koji bismo da vas nevakcinisane očistimo ili pobijemo", pa naravno, a ja budala pa odma sumnjam na neke radikalne ideje. :D

A pa daaa, zbog ovoga biste vi "digli na noge svet protiv nas koji bismo da vas nevakcinisane očistimo ili pobijemo", pa naravno, a ja budala pa odma sumnjam na neke radikalne ideje. :D
Ne na noge protiv vas vakcinisane.
Iskrivljujes receno.

Protiv mera prisile, laganja i ucene.

A vi koji zelite, ja bih vam dao kuci da nosite vakcinu po zelji.
Obucio bih vas.

I ako hocete sami sebi dajte svaki dan.

To je zato sto demokratija nestaje a nastaje novi svetski poredak koji ima fasisticke oblike.

Šta da kažemo za Srbiju 1914 i prisilu vakcinacije: "ko se ne vakcineše nema hleba"? Da li si i dalje siguran da su ovo najgore mere do sada?

A ako gledaš sa aspekta hrišćanstva, Isus je lepo rekao da se ne zavaravamo da će kraj vremena doći sa epidemijama, ratovima i sl. On sam kaže to nije kraj". Ako si verujući i hrišćanin, ako slušaš reči Hristove, znaćeš da ovo ne vodi ni u kakav kraj, niti je ruka prodžena budućem poretku. Samo treba da slušaš Hrista.

A teorije zavere, kako je ovo nešto što vodi u kraj, u poslednje događaje, je upravo od onih koji ne slede Hrista već američki Holivud, senzaciju itd...brate ne daj se ovome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back