- Poruka
- 77.565
Pa onda je žigosanje od AdamaUm i dela
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda je žigosanje od AdamaUm i dela
Nije tacno zig se svaki prima svojom vo9ljomCelo je svojom voljom a ruka je, prihvatio jer je morao.
Dok zver zigose, na ruku i celo.
U isto vreme Bog zapecaje svoje, i to samo na celo.
Nisi razumela.Nije tacno zig se svaki prima svojom vo9ljom
celo je - um a ruka - dela
Luka 21,26 Ljudi će umirati od straha i od čekanja onoga što ide nazemlju; jer će se i sile nebeske pokrenuti.
Ko ga salje?
To niko nezna.
Imas sto teoroje ba netu i svako zna novu.
Vestacki u labaratoriji ili presao od slepih miseva na coveka.
Ili zbog G5 mrrze?
Ili?
Mozda.Danas mi jedan drugar ispriča priču koju sam morao ovde da prepričam.
Seo kaže u trakror da baci mineralno đubrivo u njivu, čuo da će od sutra uvesti policijski čas još od 13h, i kako je zaposlen, neće stići sutra da rasturi đubrivo ?
A valja ga kaže baciti pred ovu kišu što najavljuju početkom nedelje ?
Zakačio rasturač za traktor i pravo u prodavnicu đubriva. Kupuje kaže i plaća račun kad mu prodavačica kaže: Danas je veliki praznik, MLADENCI , nemoj danas da radiš ? A on ne bude lenj pa je upita : Pa kako ti radiš danas a ja ne smem ?
Svrati potom na pumpu da natoči dizela za traktor, kad mu veseli prodavac videvši traktor i rasturač reče: Pa nećeš valjda danas u njivu, danas su Mladenci, ne radi se! Pa ti vidim radiš danas na Mladence ? Odgovorio mu je prijatelj.
Natoči on dizela i krene, ali usput ga prijatelj svrati u kafanu, terasa prosto mami da svrati čovek i popije pivo pre odlaska u njivu, seoski običaj kaže.
Naruče oni turu kad konobar reče njemu : Nećeš valjda danas, praznik je, veliki, Mladenci ? A zar za tebe nije? Ne ostade mu dužan prijatelj.
E to poslednje ILI me interesuje ?
Šta ako nije ljudski faktor u pitanju ?
Šta ako je bog odlučio da kazni neposlušan narod ?
Evo da probam još jednomPa eto reci nam ti kako treba, ko ti brani, i daj nam tumacenjre?
Pa ne mozemo samo da nagadjamo.Evo da probam još jednom
Dakle u pitanju je ruka, koja? Desna, jel tako? Znači otpada neka simbolika, u protivnom što bi se preciziralo desna ruka i čelo.
E sad svi vi koji drvite o nekom žigosanju, armagedonu da mi jednostavno odgovorite, da li znate lično nekog da je primio žig u desnoj ruci ili čelu?
16 I učini sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovim,
I koja je zver u pitanju, pošto ih ima više u otkrovenju?
Ne.Znači ja nemam šta da brinem jer sam levoruk
Nisam te to pitao
| Psalam 60,5 | Da se izbave mili tvoji. Pomozi desnicom svojom i usliši me. |
| Psalam 108,6 | Da bi se izbavili mili tvoji, pomozi desnicom svojom, i usliši me. |
| Isaija 41,10 | Ne boj se, jer sam ja s tobom; ne plaši se, jer sam ja Bog tvoj; ukrijepiću te i pomoći ću ti, i poduprijeću te desnicom pravde svoje. |
| Isaija 62,8 | Zakle se Gospod desnicom svojom i krjepkom mišicom svojom: neću više dati žita tvojega neprijateljima tvojim da jedu, niti će tuđini piti vina tvojega, oko kojega si se trudio; |
| Djela apostolska 5,31 | Ovoga Bog desnicom svojom uzvisi za poglavara i spasa, da da Izrailju pokajanje i oproštenje grijeha. |
Znači inkvizicija, levoruke na lomačuNe.
Nisi ti djabe na ignor.
Jer si pogan.
Nema to veze da li si lervoruk ili desnoruk.
Ali desna ruka je simbol za to.
Jer je vecina ljudi desno ruko.
Ovde govirimo o simbolici.
O biblijskoj simbolici ne simbolici iz tvoje kafane u ě+ veku.
Otkrivenje govori simbolickim recnikom.
Vidim da to nisi znao.
Sam Jovan kaze to.
Koristi grcku rec rec sema.
Za simboliku.
Od te reci je nastala rec semafor, signal.
Kada se moli Bogu za pomoc.
Kaze se uvek pomozi desnicom svojom.
Zasto ne levicom?
Zato jer je desnica nbiblijska simbolika.
Psalam 60,5 Da se izbave mili tvoji. Pomozi desnicom svojom i usliši me.
I ne mozemod a izmisljamo nesto svoje.
Ti ko i ova ariana pojma nemaš šta piše u Bibliji, samo štancujete pamfleteOvde na forumu postoje i ljudi koji nesto znaju, koji znaju sta pricaju i koji znaju sta biblija kaze.
Psalam 108,6 Da bi se izbavili mili tvoji, pomozi desnicom svojom, i usliši me.
Isaija 41,10 Ne boj se, jer sam ja s tobom; ne plaši se, jer sam ja Bog tvoj; ukrijepiću te i pomoći ću ti, i poduprijeću te desnicom pravde svoje.
Isaija 62,8 Zakle se Gospod desnicom svojom i krjepkom mišicom svojom: neću više dati žita tvojega neprijateljima tvojim da jedu, niti će tuđini piti vina tvojega, oko kojega si se trudio;
Djela apostolska 5,31 Ovoga Bog desnicom svojom uzvisi za poglavara i spasa, da da Izrailju pokajanje i oproštenje grijeha.
Kada si puko, onda zamena teza kao sto svedoci to rade?Sale
Ti ko i ova ariana pojma nemaš šta piše u Bibliji, samo štancujete pamflete
Isti vam učitelj
To je narocito validna izjava kad je od nekoga ko nema pojma Biblijupojma nemaš šta piše u Bibliji, samo štancujete pamflete
Isti vam učitelj

Al sad je drugacije, sad imamo internet.Ljudi moji,sabetite se,nije nikakav aramageon nego pandemija...ljudi,ovako kao vrsta su do sad preživeli,male boginje(u više navrata),kugu(isto u više navrata),koleru,tifus,špansku grozniznicu i mnogo,mnogo još raznih zaraza...U vreme kad nije bilo ni higijenskih standarda,ma ni toalet papir nije tad bio izmišljen kad je evropom vlada kuga pa ljudi nisu izumrli kao vrsta a vi sad vidite armagenon od virusa koji je opasan po bolešljive i stare ljude i hronične bolesnike...Aj sedite,nađite dokumentarac o španskoj groznici i pogledajte ga...znači u to vreme nije bilo respiratora,nije bilo ni lekova za spuštanje temperature,ni antibiotika da spreči sekundarne bakteriske infekcije pa ljudi opet nisu izumrl.
Ne pijuckajte kafu/rakiju sa komšilukom,ne ljudite se ni sa kim,držite se na distanci,vodite računa o higijeni i preživećete.
Čuvajte se sami jer,bog bilo da ga ima ili nema neće da vas čuva od virusa ako se vi sami ne čivate!
izgleda da ni interent nije za svakogaAl sad je drugacije, sad imamo internet.
sto se tice ziga to je toZig na ruci i na celu simbolise zig koji se odnosi na postupke i misli.
evo imas ovde objasnjeno
Kako ljudi dobivaju žig zvijeri “na desnicu svoju ili na čelo svoje”? (Otkrivenje 13:16). Da bismo dobili odgovor na to pitanje, osvrnimo se na riječi koje je Bog uputio Izraelcima kad im je dao zapovijedi kojih su se morali držati. Rekao im je: “Vežite ih kao znak na ruku svoju i neka vam budu kao povez na čelu” (5. Mojsijeva 11:18). To nije značilo da su trebali doslovno staviti neki znak na ruku ili čelo.
Naprotiv, Božje su zapovijedi trebale utjecati na sve njihove postupke i misli.
Ni žig zvijeri nije neki doslovan znak koji ljudi poput tetovaže stavljaju na tijelo.
Taj je žig simboličan i otkriva tko dopušta da ga oblikuje ovaj svijet, koji je pod snažnim utjecajem političkog sustava predočenog sedmeroglavom zvijeri iz Otkrivenja. Ljudi koji imaju žig zvijeri suprotstavljaju se Bogu (Otkrivenje 14:9, 10; 19:19-21).
tako je.izgleda da ni interent nije za svakoga
Ovde sam se na pečetku zbrčkao pa umesto velikih boginja napisao male boginje koje ustvari nisu opasne preterano.Velike boginje su ustvari opasne.Ljudi moji,sabetite se,nije nikakav aramageon nego pandemija...ljudi,ovako kao vrsta su do sad preživeli,male boginje(u više navrata),kugu(isto u više navrata),koleru,tifus,špansku grozniznicu i mnogo,mnogo još raznih zaraza...U vreme kad nije bilo ni higijenskih standarda,ma ni toalet papir nije tad bio izmišljen kad je evropom vlada kuga pa ljudi nisu izumrli kao vrsta a vi sad vidite armagenon od virusa koji je opasan po bolešljive i stare ljude i hronične bolesnike...Aj sedite,nađite dokumentarac o španskoj groznici i pogledajte ga...znači u to vreme nije bilo respiratora,nije bilo ni lekova za spuštanje temperature,ni antibiotika da spreči sekundarne bakteriske infekcije pa ljudi opet nisu izumrl.
Ne pijuckajte kafu/rakiju sa komšilukom,ne ljudite se ni sa kim,držite se na distanci,vodite računa o higijeni i preživećete.
Čuvajte se sami jer,bog bilo da ga ima ili nema neće da vas čuva od virusa ako se vi sami ne čivate!
sto se tice ziga to je to
Sama rec ti kazeA sta je zig zveri?