Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li shvatate da se izbegavanjem mera ovaj narod žrtvuje sam. Dokle će to tako biti?
i na drugoj strani ljudi veruju da se izbegavanjem vakcine štite...sve je stvar toga da li veruješ sistemu ili ne...ako sistem sluša globalni sistem kome je jedan od ciljeva depopulacija, onda smo u problemu...

vidi, mislim da je Brus Li rekao sledeće "ako hoćeš da znaš istinu u vezi bilo čega, onda nemoj da budeš ni za ni protiv".. jer kad si za ili protiv onda tvoj um ignoriše argumente druge strane..

Ps. Ne čuh nikoga da je osudio ono divljaštvo grupice zanesenjaka protiv dr. Kona i dr. Todorovića.
izbegavam da pratim vesti...o kakvom divljaštvu je reč?

i na drugoj strani ljudi veruju da se izbegavanjem vakcine štite...sve je stvar toga da li veruješ sistemu ili ne...ako sistem sluša globalni sistem kome je jedan od ciljeva depopulacija, onda smo u problemu...

A gde je to cilj sistema "depopulacija"? Kog "sistema"?

Upravu si da ljudi to "veruju". Ali tu se priča završava...to je samo "vera". ;). Jer to je popularno danas...teorije zavere i cilj da nas potamane. Kažem ja..Holivud nas je sve opčinio. To je prijatelju moj, samo Holivudski scenario.

izbegavam da pratim vesti...o kakvom divljaštvu je reč?

Vikali su Konu da je Mengele.

Evo uredno i linka. Šta kažeš..je li Kon Mengle? Šta misliš?

I da...da nije i ovo neka nameštaljka nas za medicinu? ;). Evo opet neka zavera protiv "vas".

penzionog sistema, drzave zapadne su bankrot nece biti penzija, pa zato moraju da se ... znas vec

ne moze doveka da se pozajmljuje od buducnosti, kazu neki dolazimo do kraja istorije cak! postkapitalizam, posthriscanstvo, posthumanizam, trans jebajga sta li je transcovek, i transcovecanstvo

nekad smo imali lepo humanizam i renesansu, a sad ce da nas restrt, samo je pitanje da li cemo se svi upaliti nanovo... vidis da kovid pacijente sediraju do smrti, nema dugme za restart, samo se gase, jer leka nema, a jedino vaxx resenje nisu hteli .... tuzno... ili kovid tim nije znao da su vax'd, pa ih je ugasio greskom, ... jer je ivrmktn zabranjen za klinicku upotrebu, samo veterinarskii nije

Poslednja izmena:
No, da nas ne opomenu za politiku

No, ups..to ti je isto kao i ovo.
Ако не може политика, зашто мислиш да може медицина и пропаганда?

Pa nije pametno se suprotstavljati jačem..i to ne malo

Da ne pričamo da se Jasenovac mogao izbeći da nismo napravili glupost kakvu smo napravili.
Хоћеш рећи да се треба приклањати јачем, мени то личи на издају хришћанских идеала и тотално непознавање ранохришћанске историје
Da li osuđuješ ono što su rekli dr. Konu..one prozivke, ono dolaženje pred kućni prag?
Осуђујем свако насиље према било коме, подржавам слободу мишљења и говора.
Да ли ти осуђујеш Конов позив на вакцинацију дјеце експерименталним вакцинама, сад најављује добијање дозволе за вакцинацију од 5+ година?

A ta zabrana je bila u celoj Evropi pa i svetu...zašto malo šire ne gledaš nego samo lokalno? Znači, mere su sasvim opravdane bile, jer su propisane da bi se stanovništvo sačuvalo. Posebno stari.
:roll:
Да знамо како су те мјере увођене, питање за тебе, зашто их сад не уведу, стање је "много горе", него што је било тад? Успут реци јел се и ти залажеш за увођење мјера по угледу на Аустралију и Канаду?

Хоћеш рећи да се треба приклањати јачем, мени то личи на издају хришћанских идеала и тотално непознавање ранохришћанске историје

Ceniš? Da to ti samo liči. Ali ne zaboravi da si zato(ti, ja, mi) izgubili 1000000 Srba. Izdaja? Nešto mi to nije hrišćanski, žrtvovati ljude. Ali dobro.

Осуђујем свако насиље према било коме, подржавам слободу мишљења и говора.

Slažem se. U mirnobopskim uslovima..apslolutno. Ali u "ratu" važe pravila da nije svako mišljenje i sloboda dobra. A mi smo u ratu.

Да ли ти осуђујеш Конов позив на вакцинацију дјеце експерименталним вакцинама, сад најављује добијање дозволе за вакцинацију од 5+ година?

U ratu važe pravila da se slušaju generali. Kada je rat protiv virusa, general je Kon, Tiododović(STRUKA)

Да знамо како су те мјере увођене, питање за тебе, зашто их сад не уведу, стање је "много горе", него што је било тад? Успут реци јел се и ти залажеш за увођење мјера по угледу на Аустралију и Канаду?

Imamo vakcinu ;). Zato su bile mere dok nije bilo vakcine.

pored onog spajanja dr sa kon i dodavanja j na kon, vikali mu mengele, znaci, klasicno vredjanje, verovatno bih i ja bio da sam se nasao u bgd-u

pa vi me znate da ja znam da vredjam, ali i primam uvrede, posteno
Аух страшно, па то је нормалан ризик за "естрадне личности" попут њега, који се рецимо исмијавао кад су забринути људи питали зашто је "болница" баш на сајмишту, то не сматраш за увреду, ах да заборавио сам, ти си мишљења да се "сајмиште" могло избјећи да смо били паметнији!?

Још

Фино од тебе што си дошао да се упознаш са овим мање интелигентним, иначе овдје на пдф углавном свраћају такви чланови менсе као и ти са IQ 180+, све ала Карлеуша научењаци. :woho:
Za tebe sam Ajnstajn, golube :D BTW verujes li u ravnu zemlju? :D

Аух страшно, па то је нормалан ризик за "естрадне личности" попут њега, који се рецимо исмијавао кад су забринути људи питали зашто је "болница" баш на сајмишту, то не сматраш за увреду, ах да заборавио сам, ти си мишљења да се "сајмиште" могло избјећи да смо били паметнији!?
Pa dobro, i tvoj Nestor je umirao od smeha kad su poceli da masovno umiru Italijani i tvrdio je da ce to u Srbiji proci za mesec-dva, sa par desetina zarazenih. I njemu takvom i dalje ljubite guzicu...

ja mislim da su indijci broj 1, za 5 dana raspodelise ivermektin kitove, pored vitamina i dzidzabidza, 10 tableta i 10 doksicilina na 240 miliona stanovnika koliko broji pokrajina state uttar pradesh, ... ok nisu svima, jer nisu svi bili bolesni, ... a to sabirni centri kovid bolnice... ne znam zaista - secam se da se protokol menjao, zna li se koji je sada?

mislim smeta mi kada kazu jedino resenje i onda se covek razboli i neko ga jos osudjuje umesto da ga leci... dok ne pocnu da pristizu vise vakcinisani, e onda bolesni osudjuju nas zdrave... sto rece moj kolega da se mi spremimo zombi apokalispa samo sto nije

Poslednja izmena:

Upravu si da ljudi to "veruju". Ali tu se priča završava...to je samo "vera". ;). Jer to je popularno danas...teorije zavere i cilj da nas potamane. Kažem ja..Holivud nas je sve opčinio. To je prijatelju moj, samo Holivudski scenario.
evo ga naprimer glavni promoter vakcina i glavni finansije SZO r istražiivanja u oblasti vakcina, izjavio je pre par godina da treba smanjiti broj ljudi na planeti i da ako uradimo dobar posao sa vakcinama taj broj možemo da smanjimo za 10 do 15 posto

Vikali su Konu da je Mengele.

Evo uredno i linka. Šta kažeš..je li Kon Mengle? Šta misliš?

I da...da nije i ovo neka nameštaljka nas za medicinu? ;). Evo opet neka zavera protiv "vas".
ne smeta mi što su mu vikali Mengele. To je politička poruka. On je javna ličnost i mora da se nosi sa takvim reakcijama. Više mi smeta što su mu došli pred kuću a ne pred radno mesto. Mislim da jurenje ljudi po kućama predstavlja divljaštvo.

Ceniš? Da to ti samo liči. Ali ne zaboravi da si zato(ti, ja, mi) izgubili 1000000 Srba. Izdaja? Nešto mi to nije hrišćanski, žrtvovati ljude. Ali dobro.
Па ти очито не познајеш српски менталитет, не иде ништа на силу код Срба пријатељу, а очигледно још мање познајеш хришћанство, знаш ли колико је хришћана пострадало у првим вјековима хришћанства, мислиш ли да су требали бити "паметнији" па се одрећи Христа и приносити жртве идолима?
U ratu važe pravila da se slušaju generali. Kada je rat protiv virusa, general je Kon, Tiododović(STRUKA)
Те генерале води са собом кући, па им салуткрај по цијели дан и приноси им жртве.
Та "струка" је тврдила (један од начина да би оправдала нељудске мјере без икакве везе) прошлог прољећа да ће вирус мутирати у блажи облик на јесен и прећи у "сезонца", шта мислиш о могућности да је вакцина допринијела новим и опаснијим сојевима, вируси обично тако функционишу, бар смо тако учили у школи!?

Imamo vakcinu ;). Zato su bile mere dok nije bilo vakcine.
Ниси одговорио на питање, Канада и Аустралија такође имају вакцине, дакле да ли си за увођење мјера као код њих?

izjavio je pre par godina da treba smanjiti broj ljudi na planeti i da ako uradimo dobar posao sa vakcinama taj broj možemo da smanjimo za 10 do 15 posto
ja mislim da je to ovaj drugi deo plana usmeren na mlade i decu da im se nakupe ''supstance'' u organima za razmnozavanje

bas znam jednu ovde stala joj menstr. vakcinisana, i sad su joj dali da joj vestacki izazovu, mlada zena, rekli joj jos da mora da snima glavu, e sad kako je to povezano, mislim da ni doktori nemaju pojma, nagadjaju

Ниси одговорио на питање, Канада и Аустралија такође имају вакцине, дакле да ли си за увођење мјера као код њих?
e, mi ameri smo stvarno srecni, bar neki, imamo vec 5 ili 6 guvernera i guvernekri koji su odbili mere, odbili obaveznu vakcinaciju, kao neustavna je i ne moze da se primenjuje u njihovom state-u, ima vec 5 ili 6, cekam i moj da se izjasni da ne ustaje kuka i motika... a bajdena usranka ko ... let's go brandon!

evo ga naprimer glavni promoter vakcina i glavni finansije SZO r istražiivanja u oblasti vakcina, izjavio je pre par godina da treba smanjiti broj ljudi na planeti i da ako uradimo dobar posao sa vakcinama taj broj možemo da smanjimo za 10 do 15 posto

Eh..moj prijatleju. Pa zar 10001 moram da ukazujem na pogrešnu interpretaciju? Bil Gejts ovde govori o stopi smanjena sadašnjeg priraštaja, koji treba da se smanji za 10-15% da bi do 2050 bilo oko 8,3 milijardi ljudui a ne 9,1. To je rekao u kontestu smanjenja golobalnog zagrevanja i CO2. Dakle, ne da se smanji broj ljudi za 10-15% nego stopa priraštaja..a kontekst je ono što je govorio u drugim predavanjima gde pominje da su ljudi u trećem svetu skloni enormnom broju dece, zbog toga što je zdravstvena nega slaba i mnogi umiru. On zagovara da se zdravstvena skrb(nega) pruži tim ljudima i onda će oni sami(slobodnom voljom) da redukuju stopu rađanja..tipa umesto 10-toro dece da imaju 3-4.

To je kontekst. Veruj mi, ovo je omiljena zaverolška igrarija oko Bila Gejtsa..i 10001 sam je objašnjavao. Ne, Bil Gejts ne govori o uništenju ljudi za 10-15 %. Poslušaj na Ted Talk-u ovo iz 2010..dostupno je na svim you tube kanalima. I dobro je što si ovo naveo. Upravo, da se vidi kako se iskrivljavaju izjave od strane zaverologa. O tome svo vreme govorim. Vide zaveru gde je nema.

ne smeta mi što su mu vikali Mengele.

Svakom poštenom čoveku bi to smetalo. Posebno što je čovek Jevrejskog porekla..shvataš li uvredu? Kome su stradali preci upravo od nacista.

Više mi smeta što su mu došli pred kuću a ne pred radno mesto. Mislim da jurenje ljudi po kućama predstavlja divljaštvo.

Naravno. I to je nedopustivo.

Poslednja izmena:
Pa dobro, i tvoj Nestor je umirao od smeha kad su poceli da masovno umiru Italijani i tvrdio je da ce to u Srbiji proci za mesec-dva, sa par desetina zarazenih. I njemu takvom i dalje ljubite guzicu...
Немаш ти појма, ништа ниси сконтао коментаре, мада "висок IQ" није нужно везан за знање историје, па се можеш слободно тиме тјешити док вјежбаш пред огледалом нове досјетке о равноземљашима.

Па ти очито не познајеш српски менталитет, не иде ништа на силу код Срба пријатељу, а очигледно још мање познајеш хришћанство, знаш ли колико је хришћана пострадало у првим вјековима хришћанства, мислиш ли да су требали бити "паметнији" па се одрећи Христа и приносити жртве идолима?

Nevalja nam taj mentalitet. Naravno da se treba suprotstaviti, ali ne tako da ga izazoveš da te sravni sa zemljom, kao što smo često voleli da radimo. To sa hrišćanstvom pak, veze nema. Odmah da ti kažem. Razmisli, nestanak 1000000 Srba. Ti ljudi bi bili živi da smo postupili mudro i sačuvali ih. Ali dobro. Ne mogu da menjam nečiju zamisao šta je patriotizam, šta je hrišćanstvo.

Jesam. I mere i vakcine. Samo tako možemo pobediti ovo zlo. Naravno, država ne radi ni sada kako treba, ne sluša generale koji znaju kako treba. Ili to naše "ne može nam niko ništa". Molimo se Bogu da nas čuva i vodi.

ne smeta mi što su mu vikali Mengele. To je politička poruka. On je javna ličnost i mora da se nosi sa takvim reakcijama. Više mi smeta što su mu došli pred kuću a ne pred radno mesto. Mislim da jurenje ljudi po kućama predstavlja divljaštvo.
Па да, то је "сасвим логично", што ћеш вакцинама заштити здравље људи и продужити им животни вијек, а то ће утицати на смањење популације :think: .
Ма мени IQ кад убацим у пету иде у врх главе до 35, 40 па не могу баш сконтати ту логику, можда да ме просвијетли неки Ајнштајн, попут овог Мачконија или округлоземљаш као Јоца.

Eh..moj prijatleju. Pa zar 10001 moram da ukazujem na pogrešnu interpretaciju? Bil Gejts ovde govori o stopi smanjena sadašnjeg priraštaja, koji treba da se smanji za 10-15% da bi do 2050 bilo oko 8,3 milijardi ljudui a ne 9,1. To je rekao u kontestu smanjenja golobalnog zagrevanja i CO2. Dakle, ne da se smanji broj ljudi za 10-15% nego stopa priraštaja..a kontekst je ono što je govorio u drugim predavanjima gde pominje da su ljudi u trećem svetu skloni enormnom broju dece, zbog toga što je zdravstvena nega slaba i mnogi umiru. On zagovara da se zdravstvena skrb(nega) pruži tim ljudima i onda će oni sami(slobodnom voljom) da redukuju stopu rađanja..tipa umesto 10-toro dece da imaju 3-4.

To je kontekst. Veruj mi, ovo je omiljena zaverolška igrarija oko Bila Gejtsa..i 10001 sam je objašnjavao. Ne, Bil Gejts ne govori o uništenju ljudi za 10-15 %. Poslušaj na Ted Talk-u ovo iz 2010..dostupno je na svim you tube kanalima. I dobro je što si ovo naveo. Upravo, da se vidi kako se iskrivljavaju izjave od strane zaverologa. O tome svo vreme govorim. Vide zaveru gde je nema.
neka ti bude da je mislio na smanjenje priraštaja, a ne na smanjenje broja ljudi. Objasni mi kako tačno vakcine smanjuju priraštaj.

Eh..moj prijatleju. Pa zar 10001 moram da ukazujem na pogrešnu interpretaciju? Bil Gejts ovde govori o stopi smanjena sadašnjeg priraštaja, koji je treba da se smanji za 10-15% da bi do 2050 bilo oko 8,3 milijardi ljdui a ne 9,1. To je rekao u kontestu smanjenja golobalnog zagrevanja i CO2. Dakle, ne dase smanji broj ljudi za 10-15% nego stopa priraštaja..a
Бла, бла, бла, немој да бацаш маглу, дотични господин је више пута изјавио како су са кампањом вакцинације дјелимично регулисали популаџију у африци, такође је изјавио да се његова дјеца нису вакцинисала, да није он прикривени антиваксер па стога овакве изјаве :think: .

Па да, то је "сасвим логично", што ћеш вакцинама заштити здравље људи и продужити им животни вијек, а то ће утицати на смањење популације :think: .
Ма мени IQ кад убацим у пету иде у врх главе до 35, 40 па не могу баш сконтати ту логику, можда да ме просвијетли неки Ајнштајн, попут овог Мачконија или округлоземљаш као Јоца.
moram da priznam da je Mačkoni pravi Ajnštajn za jednog kućnog ljubimca..Već to što ume da kuca ga čini natprosečnim kućnim ljubimcem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back