Korona Armagedon?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
može svašta da ti uradi onaj ko ima moć da ti menja dnk..može naprimer da ti napravi kancer da bi posle uzimali pare od tebe za lečenje istog...ili može da ti isključi centre u neokorteksu za duhovnost ako je procena sistema da im ne trebaju duhovni ljudi nego samo materjalisti...
Pa najpre ce stetnim zracenjem da izazovu kancer i iskljuce centre za duhovnost

pogledaj original videa. tamo gde objašnjava vakcinu protiv virusa on zaista ne kaže da ona menja DNK

Nigde to ne kaže. Nigde. To je interpretacija njegovih reči od strane drugih. On u predavanju, koje sam poslušao svih 11 minuta, govori o tehnoliogiji mRNK vakcini, koja je drugačija od tradicionalne. On taj revolucijonarni napredak naziva metaforčiki "menjanje linija koda"...No, sam kaže, ako si pogledao ceo vodeo da mRNK vakcina ne menja genetički kod. I nemože. Jer materijal ne ulazi u jezgro ćelije već u ribozom organelu. To je sada poznato. Kada su u pitanju mRNK vakcine za COVID 19.

On govori da je revolucionarno sa mRNK vakcinama, to što sada sama ćelija pravi protein, dok je dejstvo vakcine, i tako se organizam uči da napada neprijatelja dok stara metoda ubacuje virus(živi virus) i tako organizam napadajući virus se uči. On govori ovde o boljitku mRNK vakcine, jer ga upoređuje sa situacijom gde po starom metodu, kao da nam se kradljivci šetaju po stanu, dok ne dođe policija, dok novi metod sa mRNK vakcinama podrazumeva napradak metaforički kao da mi dok izbacujemo neprijatelja dok usput zovemo i policiju.

Ko čita između redova jasno mu je da mRNK tehnologija može da menja DNK i u slučaju vakcine protiv virusa.

Upravo to čitanje između redova je uvek pogrešno..jer nam se učini svašta da se krije u tom redu. ;)

Upravo to čitanje između redova je uvek pogrešno..jer nam se učini svašta da se krije u tom redu. ;)
tvoj problem je što si odabrao stranu i time se zatvorio za istraživanje istine.Zato i nemaš odgovor na srednji deo mog posta jer znaš da je tačan pa seckaš prvu i zadnju rečenicu na koje možeš da odgovoriš ne odustajući od svoje "sve vakcine su super" mainstream ideologije

tvoj problem je što si odabrao stranu i time se zatvorio za istraživanje istine.

Istina je, možeš se informisati bez problema, otidi na bilo koju studiju, i videćeš da mRNK vakcine ne menjaju genetiku jer glasnička informacija ne ulazi u DNK. Prosto i jednostavno. Kada to znamo, razumećemo i o čemu priča Tal Zaks na TED Talku iz 2017. Ali ako ne znamo ovo, ako nismo informisani ovim osnovnim poznavanjem kako funkcioniše mRNK vakcina, pa možemo onda svašta izvući iz rei Zaksovih.

Ovo je prosto znanje, najosnovnije. Ne može i nije pravljena vakcina da ulazi u jezgro ćelije.

Evo ja tebe da pitam nešto. Da li znaš, zašto su mRNK vakcine pravljene da produkuju baš spike protein u našim ćelijama kod borbe sa virusom SARS-COV2? Da li znaš?

ne znam. pretpostavljam da je spajk protein karakterističan za virus. ..možda preko njega virus ulazi u ćeliju

Ima i drugih proteina virusa koji su štetni...ali on jeste najvažniji protein. No, ima druga stvar. Otkriveno je da ukoliko bi bili napadnuti neki drugi proteini mogla bi izazvati ADE bolest. Zato je izabran pre svega spike protein jer ne može izazvati tu bolest kada je on napadnut.

Što se tiče raka, ni tu Zaks ne govori o promeni DNK ćelija, već o načinu da se pomoću vakcine omogući probuđenje imunološkog sistema..kao što se to radi sa virusima. Dakle, radi se o podsticaju imunološkog odgovora a ne o promeni DNK u ćelijama. Znači, ni za rak ne govori o promeni DNK jer sve mRNK vakcine isto funkcionišu, izazivajući imuni odgovor posredno.

Ima i drugih proteina virusa koji su štetni...ali on jeste najvažniji protein. No, ima druga stvar. Otkriveno je da ukoliko bi bili napadnuti neki drugi proteini mogla bi izazvati ADE bolest. Zato je izabran pre svega spike protein jer ne može izazvati tu bolest kada je on napadnut.
onda možda igranje sa spajk proteinom može izazvati neku drugu bolest
Što se tiče raka, ni tu Zaks ne govori o promeni DNK ćelija, već o načinu da se pomoću vakcine omogući probuđenje imunološkog sistema..kao što se to radi sa virusima. Dakle, radi se o podsticaju imunološkog odgovora a ne o promeni DNK u ćelijama. Znači, ni za rak ne govori o promeni DNK jer sve mRNK vakcine isto funkcionišu, izazivajući imuni odgovor posredno.
on jasno kaže da je uzrok raka messed up dnk i da mrnk vakcina treba to da ispravi. Znači u terapiji raka menja se dnk pomoću rnk vakcine. Šta drugo zaključiti iz te dve premise?

onda možda igranje sa spajk proteinom može izazvati neku drugu bolest

Ne, zato je i izabran on da se ne bi desila moguća ADE bolest(preterani odgovor organizma na nepoželjni element)..što će reći da medicina pažljivo i temeljno radi svoj posao.

on jasno kaže da je uzrok raka messed up dnk i da mrnk vakcina treba to da ispravi. Znači u terapiji raka menja se dnk pomoću rnk vakcine. Šta drugo zaključiti iz te dve premise?

On govori o imunom odgovoru..evo pogledaj na 6:09. i na 4:58. On ukazuje da kod nekih pacijanata taj imuni odgovor je slab i zato rak napreduje. Kako ojačati imuni odgovor? On daje rešenje..da se podstakne veštački(jer je DNK kaže izmenenjen bolešću raka te na 4:45 kaže da je potrebno ojačati imunološki odgovor koji će da prebrodi taj nedostatak u DNK)..kao i sa gripom, virusom ili sa proteinom koji nedostaje kod ljudi koji imaju probleme sa jetrom što navodi kasnije. Ne o promeni genoma..o tome ne kaže ništa. Pogrešno je shvaćen ovde, kada je u pitajnu rak jer on govori o genetskoj promeni zbog raka a ne zbog vakcine. Ali vakcina ima za cilj da veštaćki izazove imuni odgovor koji je potreban da se prebrodi ovaj nedostatak.

ja meljem meljem i ispado teoretičar zavere.
moraćemo svi da se cijepimo inače šuma i jedi koru
ovo je samo početak
svakih 6 meseci biće neka buster doza... dok nas ne napune skroz tim grafenom ili šta već stavljaju u vakcinu...
ja sam primio sputnjik dve doze i mislio sam da ne primam bustere jer nemam poverenja da ovi u Torlaku neće da dodaju ta sranja u vakcinu...stigao mi sms juče prekjuče od eUprave da je neophodno (baš su tu reč upotrebili) da primim treću dozu....ja taman rešio da ne primim ... kad sad uvode kovid propusnice.. bez treće doze nema propusnice...a bez propusnice uskoro neće čovek moći ništa da uradi...

svakih 6 meseci biće neka buster doza... dok nas ne napune skroz tim grafenom ili šta već stavljaju u vakcinu...
ja sam primio sputnjik dve doze i mislio sam da ne primam bustere jer nemam poverenja da ovi u Torlaku neće da dodaju ta sranja u vakcinu...stigao mi sms juče prekjuče od eUprave da je neophodno (baš su tu reč upotrebili) da primim treću dozu....ja taman rešio da ne primim ... kad sad uvode kovid propusnice.. bez treće doze nema propusnice...
ma sad nema kraja
misija uspela
ovi naši ne ebu ustav ni za suvu šljivu a na njega se pozivaaju stalno

ja sam primio sputnjik dve doze i mislio sam da ne primam bustere
gle pa ti si glavni antivakser ovde a uredno revakcinisan. paradoksima nikad kraja :super:
moraćemo svi da se cijepimo inače šuma i jedi koru
ovo je samo početak
to je tako vec 150 godina unazad. Ako mislite da su vakcine iz 19. veka bile bezbedne i proverene i kvalitetnije od danasnjih prave ste naivcine...
Krajem 19. veka, desetine hiljada ljudi izašle su na ulice protestujući zbog obavezne vakcinacije protiv velikih boginja. Bilo je i hapšenja, izricane su novčane kazne, a neki su završili i u zatvoru. https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-51048710

gle pa ti si glavni antivakser ovde a uredno revakcinisan. paradoksima nikad kraja :super:

to je tako vec 150 godina unazad. Ako mislite da su vakcine iz 19. veka bile bezbedne i proverene i kvalitetnije od danasnjih prave ste naivcine...
Krajem 19. veka, desetine hiljada ljudi izašle su na ulice protestujući zbog obavezne vakcinacije protiv velikih boginja. Bilo je i hapšenja, izricane su novčane kazne, a neki su završili i u zatvoru. https://www.bbc.com/serbian/lat/svet-51048710
daj bože da je tako
ne znam da li se desila pandemija nekad u svim zemljama na svetu?

aj ovako
epidemije su harale
ali pandemija je dve ili više država. da li se desilo u istoriji da ama svaki ćošak planete u istom periodu zahvati svaku državu koje su tad postojale?
Pa sve te zarazne bolesti su harale neprekidno i svuda tako da pandemije nikada nisu ni prestajale. Recimo tuberkuloza ti je svetska pandemija koja je trajala dugi niz vekova...
A ovako od kratkorocnih primeri su spanski grip i kuga...

Pa sve te zarazne bolesti su harale neprekidno i svuda tako da pandemije nikada nisu ni prestajale. Recimo tuberkuloza ti je svetska pandemija koja je trajala dugi niz vekova...
A ovako od kratkorocnih primeri su spanski grip i kuga...
lupam sad
recimo 1920 harala zaraza u evropi u australiji nije
a sad svaka državica na svetu
razumeš šta te pitam, u istom periodu ceo svet zarazan
da li se to nekada desilo ranije

lupam sad
recimo 1920 harala zaraza u evropi u australiji nije
a sad svaka državica na svetu
razumeš šta te pitam, u istom periodu ceo svet zarazan
da li se to nekada desilo ranije
Naravno i Australija je imala tuberkulozu kao i ceo svet

1920. nije bilo avionskog saobracaja teze se stizalo do Australije da bi se preneo kratkorocni grip. Ali od dugorocnih bolesti sve su stizale

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back