Toxique
Aktivan član
- Poruka
- 1.499
Kako bih te zadavila golim rukamaPa jeste dobro si me procenila pudlice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bih te zadavila golim rukamaPa jeste dobro si me procenila pudlice
Ma jok ti ne grizes samo si napaljenaKako bih te zadavila golim rukamaal imaš sreće sto sam daleko....Sad kad dobijem ban zbog tupsona Djoke
![]()
Evo ja molim moderaciju da našoj dragoj koleginici ne tresne ban. Nije ona tako opasna, samo se pravi (dobro, ćuti sad, zam da jesi.... pusti me da te branim i pomognem.... imam veze kod njih..... svake dve nedelje im poklanjam po flažu viskija..... kad bi samo znala kolike su to šljokare, ne bi verovala....)Kako bih te zadavila golim rukamaal imaš sreće sto sam daleko....Sad kad dobijem ban zbog tupsona Djoke
![]()
Ma nek me banuju,samo moram da se osvetim.....kao sto sam napisala u prošloj temi osveta je iza ćoška.Da jesam dobra,ali kad me neko vredja da sam tradza,muško I da ne govorim kakvim pogrdnim imenima postajem aždaja...Evo ja molim moderaciju da našoj dragoj koleginici ne tresne ban. Nije ona tako opasna, samo se pravi (dobro, ćuti sad, zam da jesi.... pusti me da te branim i pomognem.... imam veze kod njih..... svake dve nedelje im poklanjam po flažu viskija..... kad bi samo znala kolike su to šljokare, ne bi verovala....)
Mhmmmm jako ludimMa jok ti ne grizes samo si napaljena
Аввввв, со свитE pa nemos se ti meris tako...nismo mi niski mali krivi....Ja takodje brata ne mogu da stignem,još ako sam u štiklama,izludim....

Svit ili ne,ceo život trčim za bratom,bivšim,busom jer sam pikavac mali.Аввввв, со свит![]()
Море ви малецке сте најопаснијеSvit ili ne,ceo život trčim za bratom,bivšim,busom jer sam pikavac mali.

Za šta,da držiš času jogurta na mojoj glavi dok jedeš burekМоре ви малецке сте најопасније![]()
Између осталогZa šta,da držiš času jogurta na mojoj glavi dok jedeš burek![]()

Ma to se vuče,to se kenjka ali mogla bih reći da sve od kuće dolazi ako kući od malih nogu imaš radne navike, nemas dosadu pomazes roditeljima oko doma takav si ceo život.A ti danasnji klinci 2000 neko,ni stida ni srama,nekultura na nivou,živosti jedna velika 0....Ne nerviraju me spori ljudi.
Nerviraju me osobe koje su mlade a ponašaju se kao da nemaju trunke života u sebi.
U tim godinama nebo mi je bilo granica, a bome i sada je.![]()
Džaba meni i ovaj brz ako je poput krave koja da dosta mleka.... ne, nije tema o Vitezu Koji.
Da li vas nerviraju spori ljudi?
Članovi porodice ili familije koji su kao usporen film?
Kolege?
Imate li živaca za njih?
Ne diraj decu bre kakvi smo mi olosi oni su jos dobriMa to se vuče,to se kenjka ali mogla bih reći da sve od kuće dolazi ako kući od malih nogu imaš radne navike, nemas dosadu pomazes roditeljima oko doma takav si ceo život.A ti danasnji klinci 2000 neko,ni stida ni srama,nekultura na nivou,živosti jedna velika 0....
Hahhah pa I ja sam dete čiko....znam vrlo dobro sta govorim iako sam blizu te generacije.Ne diraj decu bre kakvi smo mi olosi oni su jos dobri
2003 si?Hahhah pa I ja sam dete niko....znam vrlo dobro sta govorim iako sam blizu te generacije.
Ja sam se distanciraoMa to se vuče,to se kenjka ali mogla bih reći da sve od kuće dolazi ako kući od malih nogu imaš radne navike, nemas dosadu pomazes roditeljima oko doma takav si ceo život.A ti danasnji klinci 2000 neko,ni stida ni srama,nekultura na nivou,živosti jedna velika 0....
Djaba bitno kakvo si u glaviNe ali vrlo blizu naspram vas