Kornjača

Najbolja drugarica mi je takva. Izluđuje me njena sporost, mada s druge strane, ona je detaljnija od mene, ponekad me ta brzina omete u primećivanju nekih bitnih stvari. Onda me ona uputi na njih. Valjda se ta naša suprotnost nekako izbalansira pa funkcionišemo taman kako treba ;)

Kako bih te zadavila golim rukama🤣al imaš sreće sto sam daleko....Sad kad dobijem ban zbog tupsona Djoke🤣🤣🤣
Evo ja molim moderaciju da našoj dragoj koleginici ne tresne ban. Nije ona tako opasna, samo se pravi (dobro, ćuti sad, zam da jesi.... pusti me da te branim i pomognem.... imam veze kod njih..... svake dve nedelje im poklanjam po flažu viskija..... kad bi samo znala kolike su to šljokare, ne bi verovala....)

Evo ja molim moderaciju da našoj dragoj koleginici ne tresne ban. Nije ona tako opasna, samo se pravi (dobro, ćuti sad, zam da jesi.... pusti me da te branim i pomognem.... imam veze kod njih..... svake dve nedelje im poklanjam po flažu viskija..... kad bi samo znala kolike su to šljokare, ne bi verovala....)
Ma nek me banuju,samo moram da se osvetim.....kao sto sam napisala u prošloj temi osveta je iza ćoška.Da jesam dobra,ali kad me neko vredja da sam tradza,muško I da ne govorim kakvim pogrdnim imenima postajem aždaja...

Ne nerviraju me spori ljudi.
Nerviraju me osobe koje su mlade a ponašaju se kao da nemaju trunke života u sebi.
U tim godinama nebo mi je bilo granica, a bome i sada je. ;)
Ma to se vuče,to se kenjka ali mogla bih reći da sve od kuće dolazi ako kući od malih nogu imaš radne navike, nemas dosadu pomazes roditeljima oko doma takav si ceo život.A ti danasnji klinci 2000 neko,ni stida ni srama,nekultura na nivou,živosti jedna velika 0....

Ma to se vuče,to se kenjka ali mogla bih reći da sve od kuće dolazi ako kući od malih nogu imaš radne navike, nemas dosadu pomazes roditeljima oko doma takav si ceo život.A ti danasnji klinci 2000 neko,ni stida ni srama,nekultura na nivou,živosti jedna velika 0....
Ja sam se distancirao
A ieben mi posao pa udju sa ulice i tresu yaya zbog svog nezadovoljstva
Nisi me zvao/la kad ti bilo lepo i kad si skakao/la ko majmun nemoj ni sad da mi se istresaš - otresem ih sve ko slinu.
Imaš doktore idi pa se leči tamo.

Back