http://www.dworek.jaroslaw.pl/philips/hq6707.jpg
zanima me da li se neko brije ovim aparatom i kakvi su utisci? vreid li tolikih para? 8)
zanima me da li se neko brije ovim aparatom i kakvi su utisci? vreid li tolikih para? 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milojko Vasic:I još si zaboravio da kažeš koliko košta, da znamo da li vredi tolikih para.
Ja se inače brijem isključivo na struju. Ali sam do sada koristio Braun, sa mrežicom.
Tommy_V:moj stari ima takav... taj sam mu uzeo za rodjendan i odusevljen je... stoga, ja mislim da vredi.....
DisMisaL:Jao, mislim da je oko 5-6 hiljada, bar mi se tako učinilo u nekoj apoteci gde sam video. Može biti da grešim.
E sad, jeste možda i previše, ali ko zna. Kako se razmišljam o kupovini aparata za brijanje, može preporuka za neki? Inače radi se o jako čvrstoj i gustoj bradi koja brzo izrasta.
DisMisaL:Jest, o Philipsovom. 300 eura? Ne verujem da sam toliko pogrešio. Pa imaš televizor za te pare. Mada,... sad me uplaši. Izgleda da ću da koristim one kineze za 300 dinara. Il se i ne moram brijati.
Kad_LupimLupim:Ma kljuchno pitanje je:
STA!? Sta ce te da brijete sa njim![]()
Ja sam kao klinac hteo da budem, ono skroz, macho, pa sam narucio od caleta da mi donese britvu... Ali sam se sav odrao, a nista nisam obrijao. Muka ziva... ne vredi nista.DisMisaL:A šta mislite o oni starinskim brijačima, kao nož? Jednom sam video nešto takvo, ali kad je prodavac krenuo sa pričom kako je to novi model, laserski naoštren, pokupih se i ne pitah za cenu.
A deluje praktično. Jedino što moraš da ga oštriš, al zato ne radi na struju i može da posluži za samoodbranu (i za samonapadanje, al to je druga priča)
DisMisaL:Queen, pregledao sam cene i modele po netu, od 30-300 funti. Elem, postoji bar 20-30 različitih modela philishave aparata (sve Philips original, ovo samo za one sa tri brijača), tako da ti ništa i nisam pomogao.
Julian, ne spominji dranje. Eh, kad se setim vojničkih dana, natapkaš lice sa malo snega i brij to. Tako sam i čarape prao. Još samo da sam i pušku snegom čistio i bio bi komplet.