Bix
Aktivan član
- Poruka
- 1.580
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemoj imati drugih bogova uza me
ne gradi sebi lik rezani niti kakvu sliku od onog što je gore na nebu, ili dole na zemlji, ili u vodi, ispod zemlje. nemoj im se klanjati niti im služiti, jer sam ja Gospod Bog tvoj
i ocem ne zovite nikoga na zemlji; jer je u vas jedan Otac koji je na nebesima
Gospod Hristos Isus
brate da te pitam nesto... kako imas strpljenja nekad sa zenama...
- - - - - - - - - -
pitam zbog toga sto znam desetine pouka i svaka me razdrazi kad sedenem nasuprot kokoske koja ne razume ni deo sustine i ne jednom mi je doslo da je bukvalno shutnem jer ne zatvara usta i lupeta o bogu ili veri
ali kad cujem napr. pricu da je nesretna a znam da nije, pa kaze da ne moze da oseca jer nikad nije ili ne ume, e onda me to bas pogodi i onda pocnem malo kao teozof malo psiho ali vise kao covek da joj kazem da ne sere jer to proseravnje moze da prodaje nekoj dileji a ne meni pogotovo sto joj zaiskrila suza dok je to govorila misleci da ne znam da joj iskri jer ceka da je zagrlim i ne drzim toliko dugo u iscekivanju... znaci zene i bog su spojene samo kada su povezane, zena bez muskarca ne moze da dozivi prosvetlenje na nacin kako je svet napravljen da funkcionise...jer da je svet napravljen po nakaznom principu istopolnih ljubavi danas bi bili svedoci drugog vremena... i onda naravno krene bunt ja nisam lezba ali razumem ljubav dve zene ili razumem ljubav dva muskraca...e onda moja noga krece u polozaj kao kada odes u komp klub pa igras onaj fudbal gde dole imas loptu medecinku koju shutirash 
ma ne ides tolko duboko kada si sa njima...mislim dotakne se prica nekad ne teologije nego koncepta zivota razuma nacina na koji posmatra stavrnost-to ako ti je stalo do zene, ako ti je do sexa nema price...i uvek , dobro ne uvek, nekad pocne krajnost druge vrste sa smaranjima o teologijiali kad cujem napr. pricu da je nesretna a znam da nije, pa kaze da ne moze da oseca jer nikad nije ili ne ume, e onda me to bas pogodi i onda pocnem malo kao teozof malo psiho ali vise kao covek da joj kazem da ne sere jer to proseravnje moze da prodaje nekoj dileji a ne meni pogotovo sto joj zaiskrila suza dok je to govorila misleci da ne znam da joj iskri jer ceka da je zagrlim i ne drzim toliko dugo u iscekivanju... znaci zene i bog su spojene samo kada su povezane, zena bez muskarca ne moze da dozivi prosvetlenje na nacin kako je svet napravljen da funkcionise...jer da je svet napravljen po nakaznom principu istopolnih ljubavi danas bi bili svedoci drugog vremena... i onda naravno krene bunt ja nisam lezba ali razumem ljubav dve zene ili razumem ljubav dva muskraca...e onda moja noga krece u polozaj kao kada odes u komp klub pa igras onaj fudbal gde dole imas loptu medecinku koju shutirash
![]()