Vladimir Zlatic
Domaćin
- Poruka
- 3.937
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ništa ne činite iz častoljublja niti iz taštine, nego u poniznosti smatrajte druge većima od sebe i ne gledajte samo na vlastitu korist nego i na korist drugih. (Filipljanima 2:3,4)
Imao sam u porodici jednog divnog strica,seljaka, poštenjačinu i velikog vjernika i slugu Božijeg. Njegovo ponašanje i ophođeđe graničilo se sa naivom....a njegov moralni lik i prostodušna filozofija života , uvijek su me fascinirali. Bio je iskreni vjernik i svoju moralnu snagu je crpio od Boga ....bio vječiti optimista, kad je bilo teško nikada nije posustao, a kad je bilo opušteno i veselo nikada nije pregonio. Znao je uvijek kad je početak ,a kada kraj. Još i sada mi u ušima odzvanjaju njegove krilatice .....iznikle iz naroda , a svjedoče davno dokazane istine. Njega odavno nema , među nama ......ALI IMA GA U MENI STALNO , JER JE TAKO JEDNOSTAVNO POSTAVLJAO I RJEŠAVAO ZAGONETNE FORMULE ŽIVOTA. Često, skoro svakodnevno se sjetim njegovih riječi i savjeta.....i pomislim, NOSIO JE NEŠTO U SEBI ŠTO IMA MALO LJUDI......ISTINU,LJUBAV I OPTIMIZAM .....pa eto jedne male duhovne poruke za nas!
Nije blago ni srebro ni zlato,nit je blago sto je srcu drago,vec je "blago" tamo gde je "srce".