Korišćenje tuđe nevolje za svoj lični marketing

Mislim da je korišćenje masovne pucnjave u školi i ove u Mladenovcu za ličnu promociju ili pozivanje na nasilje neprihvatljivo i nezakonito. To nanosi štetu društvu i stvara ozbiljne posledice po ljude ... Pa dokle više bre,kakvi ste to Srbi kada na tuđoj nevolji pravite marketing.?
Први је правио маркетинг супермен из Фекетића.

.. nije baš 100% tačno zato što postoje ljudi koji bi gazili preko leševa samo da dođu do svog cilja, ne da mi se sada tražiti da ti pokažem primjere ali ako si realan , vidjet ćeš i sam
jel vidis bre ti da ti se ljudi opiru i tvojoj ispiracini?

ko je bio na vlasti deceniju unazad, korumpirao i kriminalizovao drustvo, sablaznjavao na tv-u cak sa monstrumima koji su mleli ljude?

ugasi pink ukljuci mozak, poruka partizanovih navijaca, aha!

Mislim moj dragi prijatelju na sve, ali bukvalno na sve, koji svoj rejting dižu na tuđoj nevolji..
ПОлако с тим "мислим на све".

Ок, мислиш на све, међутим, различити људи овај догађај за личну поромоцију (о чему си ти отворио тему) користе различитим интензитетом.

Султан је ове ситуације искористио максимално за личну промоцију, а неко је написао неки твит на ову тему, те не можемо да стављамо знак једнакости између ове две самопромоције, тако да те молимо да се посебно изјасниш о интензитету промоције, и да ли је понашање Султана нормално у овој ситуацији.

jel vidis bre ti da ti se ljudi opiru i tvojoj ispiracini?

ko je bio na vlasti deceniju unazad, korumpirao i kriminalizovao drustvo, sablaznjavao na tv-u cak sa monstrumima koji su mleli ljude?

ugasi pink ukljuci mozak, poruka partizanovih navijaca, aha!
Izađi i bori se prijatelju tako što ćeš priznati dio krivice ili..... kao i obično upri prst u nekoga drugog i reci ,"on je kriv,.. ja nemam ništa s tim ja sam pošao kod tetke... samo da je odnesem lekove.."

Izađi i bori se prijatelju tako što ćeš priznati dio krivice ili..... kao i obično upri prst u nekoga drugog i reci ,"on je kriv,.. ja nemam ništa s tim ja sam pošao kod tetke... samo da je odnesem lekove.."
kriv je izdajnik vucic koji je kriminalizovao i korumpirao srbiju, i samo on visi na tv-u dan i noc skupljajuci politicke poene, jer je djubre od coveka, izdajnik i lopurda kome je u interesu bilo da upropasti srbiju drzavu- ovo je samo moje misljenje, a vi ne morate da se slozite - nEsam clan pol. partija, vec sam slobodni strelac

ПОлако с тим "мислим на све".

Ок, мислиш на све, међутим, различити људи овај догађај за личну поромоцију (о чему си ти отворио тему) користе различитим интензитетом.

Султан је ове ситуације искористио максимално за личну промоцију, а неко је написао неки твит на ову тему, те не можемо да стављамо знак једнакости између ове две самопромоције, тако да те молимо да се посебно изјасниш о интензитету промоције, и да ли је понашање Султана нормално у овој ситуацији.
Šta bi ti uradio u vezi ovih pucnjava da si ti na vlasti ?

Šta bi ti uradio u vezi ovih pucnjava da si ti na vlasti ?

Причамо о коришћењу туђе невоље за лични маркетинг. Прочитај наслов теме.

Ти си дао наслов теме, а сад ти смета што ти форумаши скрећу пажњу да је твој Вучић неко ко у највећој мери користи туђу невољу за свој лични маркетинг.

Ти си дао наслов теме, а сад ти смета што ти форумаши скрећу пажњу да је твој Вучић неко ко у највећој мери користи туђу невољу за свој лични маркетинг.
jimmy bi - baron minhauzen prica ijekavicom, ili ikavicom "dio", ne znam kako je vucic njegov, da ne mislis cipuljicki?

spasi srbiju i ubi se slobodane, vucice... gori je od slobe, pravi gad da tragediju koristi da visi na tv-u, ... nermam reci! ako dodjem isamaracu ga!

https://srbin.info/politika/brnabic-je-l-u-mladenovcu-zakazao-sistem/

Још осморо мртвих у селима код Младеновца тада јој још „није ушло у систем“. Тачније, не може да закаже нешто што не постоји.

glupaco, umukni! kako te nije sramota?

Није заказао јер систем је Александар Вучић, у овој држави је све „захваљујући председнику Вучићу“, и ко из власти онда сме да призна да је систем заказао

sistem, je korumpiran!

БОШКО: Тражим оставку Ане Брнабић, Владе Србије и ванредно заседање Скупштине

govnjive motke i teraj bagru! mars iz srbioje stranci i strankinje! BO VAS KO VAS DOVEDE, USTASE!

Poslednja izmena:

Što se tiče teme U pravu si, čemu nervoza ako sam pitao da li neko ima neko konkretno rešenje kako bi se mogla ublažiti ova teška situacija?

Što se tiče Vučića, on nije moj, a to znači da odbacujem obožavanje drugih osoba ili stvari kao nešto što je potrebno za vlastitu sreću i uspeh a istovremeno je prilično korisno, jer osoba ( kao JA) koja nema idola neće se oslanjati na druge za motivaciju ili inspiraciju, već će se oslanjati na sebe i vlastite sposobnosti. Dakle ja sam individualna ličnost i stojim iza svih svojih postupaka, i mislim da bi svi trebali preuzeti individualnu odgovornost , dakle svako za sebe macane.

Individualna odgovornost i neimanje idola su povezani jer, kad neko preuzima odgovornost ( kao na primer JA ) za svoje postupke, tada neće kriviti druge( Kao recimo ti u ovom slučaju) za svoje neuspjehe i neće očekivati da drugi ljudi ili stvari donose uspeh u njihov život...

Back