Korice od knjige

Dante88

Primećen član
Poruka
783
Nisam siguran da je ovo pravo mjesto za ovu temu i pitanje. Odstampao sam jednu knjigu koju sam napisao, u 2 primjerka. Uradjeno mi je sve kako treba, tvrdi povez i tvrde korice, A5 format. Medjutim, na koricama, pojavile su se neke sare koje su se stvorile minimalnim odlepljivanjem onog, da tako kazem, plastificiranog dijela. Znaci na koricama se nalazi ta providna opna koja je zalijepljena na njih, i po negdje je pocela da se odlepljuje stvarajuci sare, koje me nerviraju. Mene interesuje da li i gdje mogu da uradim onaj dodatni omot u koji cu da oblozim knjigu, koji ce na sebi imati isto ono sto se nalazi i na koricama, samo da bude ono ne obican papir nego da ima i malo plastike, sad nzm kako se to bas zove. Znate svi ono na nekim knjigama preko korica se nalazi i onaj dodatni omot. E, to meni treba, gdje to mogu da uradim, i sta da pitam tamo gdje me budete poslali (U bgd zivim). Hvala.

Kao da si pao sa kruske.Pa kod knjigovesca.Svakako ne kod obucara.

ada knjiga je zavezana :)
nego jel se zove to "digitalna stampa" to sto mi treba, da mi odstampa nesto ko npr oni listovi iz kataloga. Ima jedan pored mene digitalnu stampu radi, za sta god da sam ga pitao da mi uradi (sem ovoga) kaze da to ne radi, ja nzm cime se covjek bavi, sigurno je ovo to :)

Back