Korektan raskid

Davno je to bilo, jos dok sam bila devojcurak. Sedeli smo na klupi i on meni kaze -Znas treba mi prostora. A ja na to sve se pomerim i kazem evo to prostora i tapkam rukom po klupi. On sav jadan kaze -Pa nisam na to mislio. A ja - Znam samo sam od ove situacije pravila komicnu.
Ostali smo sasvim ok. Mada mi nije objasnio zasto smo se razisli, ali za to su se pobrinule moje drugarice, koje su me obavestile da su ga ubrzo posle toga videle sa bivsom devojkom. Tako da objasnjenje nije ni bilo potrebno.

Inspirisan temom "Pametna žena"...

Opišite jedan korektan raskid koji ste doživeli.
Ne onaj kada ste vi ostavljali, već onaj kada su vas ostavljali.

Rekao mi je da je njemu u tom trenutku potrebno nešto drugo. Bio je fin tip, i bez da mi kaže da sam 'pametna žena' sve je jako fino upakovao, da stvarno izgleda kao da je samo tajming u pitanju : ) Baš je bio šmeker, u stvari.

Сви раскиди су били коректни, осим једног. :)
А тај један се десио са човеком који је био најстарији од свих момака са којима сам била.
Бар се могло од њега очекивати али тад схватих да године немају везе са зрелошћу.

Иначе, никад ме нико није оставио. И увек су ми везе биле дугачке или бар подуже.

Сви раскиди су били коректни, осим једног. :)
А тај један се десио са човеком који је био најстарији од свих момака са којима сам била.
Бар се могло од њега очекивати али тад схватих да године немају везе са зрелошћу.

Иначе, никад ме нико није оставио. И увек су ми везе биле дугачке или бар подуже.
Možda je u tome problem? Nezgodno je kad čovek oseti da mu ističe vreme.

Možda je u tome problem? Nezgodno je kad čovek oseti da mu ističe vreme.

Не верујем да је то било у питању.
Пре бих рекла да је то ствар карактера.
Мада, и ствар карактера је то што неко не може да прихвати своје године.
Тако да, управу си, кад мало размислим. :lol:

Konkretno,zaglavio sam se kolima na sporednom putu,ona je bila neko ko nije trebao biti vidjen na tom mestu,ja turiram auto da se izvucem iz blata..I priteknu mi u pomoc panduri:hahaha:
Vise je nikad nisam video:heart:

Back