gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
pa aman jel ti mislis da dete od 5 godina ima svoje odluke..do 18e roditelj odgovara za postupke tinejdzera..sliku u pasosu nosi da bi dete otislo u inostranstvo..ALI opet oni isto tvrde sto i ti..da imaju svoje ja..da nikome ne dozvoljavaju da im sole pamet..svaki dobronameran savet koji im se ne dopadne SAMO iz neznanja ili nepoznanice ce odbaciti..alal vera toj osobi koja sebi ne priznaje da je godinama zrelija i bolja osoba..koja je pravila greske i koja bi nesto sad uradila pametnije u odnosu na te godine bunta
Dete od pet godina i ne donosi odluke samostalno jer je dete. Banshee nije dete, punoletna je, te nemoj porediti babe i zabe. Ja i nisam napisala da ne bi trebalo priznati sebi kad pogresis, dapace. Na greskama se cesto bolje uci nego na ispravno donetim odlukama. Ali ti njoj hoces da nametnes resenje koje je primereno tebi, barem tako deluje kad covek cita tvoje postove..."al da moram birati svakako bih birao ljubav i osobu koja me kapira i podrzava..da je uvek tu nego da imam kesh i kupujem istu.". Hocu da kazem ti biraj kako oces, i ostavi ljudima pravo da sami biraju kako oni hoce. I ne znam odakle ti to o kupovini ljubavi, gde je to Banshee napisala da ce radije da stice da bi kasnije mogla da kupuje ljubav. I zasto bi je uopste kupovala, mlada je, zdrava, prava, lepa, ima vremena za jos milion odluka - dobrih ili losih - a ne vidim zaista nista lose u tome sto zeli da se obrazuje da bi sutra mogla da nadje fin i dobro placen posao i da lepo zivi, jos manje vidim kako je to u koliziji sa nalazenjem ljubavi, mislim uopsteno, ne na trenutnu situaciju koju je opisala. Ako taj i prodje...pa dobro, prosao je, nije im bilo sudjeno. Naici ce drugi. Ne vidim zasto bi se kao neka ocajnica hvatala samo i iskljucivo za tog, kao da je jedini na svetu. Bilo bi lepo da se iz toga izrodi ljubav i veza, ali i ako ne bude tako nece niko propasti.
pa aman jel ti mislis da dete od 5 godina ima svoje odluke..do 18e roditelj odgovara za postupke tinejdzera..sliku u pasosu nosi da bi dete otislo u inostranstvo..ALI opet oni isto tvrde sto i ti..da imaju svoje ja..da nikome ne dozvoljavaju da im sole pamet..svaki dobronameran savet koji im se ne dopadne SAMO iz neznanja ili nepoznanice ce odbaciti..alal vera toj osobi koja sebi ne priznaje da je godinama zrelija i bolja osoba..koja je pravila greske i koja bi nesto sad uradila pametnije u odnosu na te godine bunta

((