Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ја сам мислио да ископам доге. више пута сам покушао да уложим 10 ојра па да ми дају врећу дога, међутим сваки пут су ме одбили уз неки изговор. те сервери пренатрпани, те немам довољно кешовине на картици(иако имам), те нешто с картицом није у реду(иако је све у реду) и тако у недоглед. рекоше ми људи који се разумеју да ови намерно оштре ***** над сваким кад год се укаже добра прилика за улагање. оно, букв ти не дају да купиш.
radim skroz drugi biznis na netu, ne znam nista i rudarenju. a mozda bih bio uspesan da sam kreno ranije. jer valjda ovi sto su davno kupili bitkoin jeftino, prodali su ga za visestruko i obogatili se.
radim skroz drugi biznis na netu, ne znam nista i rudarenju. a mozda bih bio uspesan da sam kreno ranije. jer valjda ovi sto su davno kupili bitkoin jeftino, prodali su ga za visestruko i obogatili se.
slabo se ko tu obogatio.
Jer onaj sto je ulozio 10$ je prodao cim je doslo na 20$ misleci da nikad nece ici vise, onaj sto je kupio za 20$ prodao cim je doslo na 40$ opet mislio covek to je to 100% dobitak,sad je vreme da se proda itd...
svako je ponesto zaradio ima i onih obrnuto sto su pukli ali sto se tice bogacenja,obogatili su se samo oni koji su isli na teski rizik,znaci daj da puknem 100 000$ pa sta bog da ili se obogatim ili se besim.
Takodje su se obogatili i oni sto su nekada ulozili u to dok nije bilo aktuelno pa zaboravili na to.