- Poruka
- 6.984
e nemate pojma. kad bi culi sta mi sve pricamo..i koliko je to dobro...![]()
a sta pricate skakutavo pile??.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e nemate pojma. kad bi culi sta mi sve pricamo..i koliko je to dobro...![]()
a sta pricate skakutavo pile??.....![]()
ne smem da kazem, zabranice mi pristup forumu kao krajnje opasno perverznoj![]()
Ne razumijem muskarce koje razgovor tokom sexa dekoncentrise!
ni one koji cute kao mutavi!
Ne razumijem muskarce koje razgovor tokom sexa dekoncentrise!
ni one koji cute kao mutavi!
E' baš to.Pa to. Konverzacija se svodi uglavnom na izdavanje uputstava: "Okreni se" "Sja$i" "Podigni guzu" "Sedni mi na facu, da ti lizhem macu" "Kazhi AAaaa.." i ostalo
da li prihvatate konverzaciju tokom seksa,da li vam prija ili ne kao i sta najcesce cujete tokom igrice?
Ne volimo da pricamo u toku.... ali sam se ja jednom toliko zasmejala... setila se neceg smesnog sto mi se desilo u toku dana...posvadjali smo se katastrofa... *** mene kad uhvati smejanje ne mogu da se kontrolisem...![]()
..ja volim da mi cura prica kako da je fukim..npr. kad mi kaze : E,sad me fuki kao singerica kad radi..zzzzzzzzzzzzzz...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...............
Draganeeee...bocni meops:
ops:
da li prihvatate konverzaciju tokom seksa,da li vam prija ili ne kao i sta najcesce cujete tokom igrice?
.......za mene je sex ozbiljna stvar ,tako da prvih 25 min sex-a cutim i razmishljam a onda pochnem shekspirovski da joj shapucem "..svrshiti ili ne svrshiti ,pitanje je sad .....?" ....................;-);-)
Draganeeee...bocni meops:
ops:
dragane zamisli moje chedno dupeops:
pa sad e fuki me kao singerica zzzzzzz zzzzzz zzzzzzz to bas ne, ali meni se dopada kako seks zvuci i volim i da slusam i da kazem ponesto. naravno, nije poenta da bude prljavo, poenta je da nas samo malo vise zagreje
COOL 8-) :wink:Priznajem da volim spontane i iskrene slogane tipa: "Kako me dobro jebe$" "Najveci ti je" "Razvali me skroz" i slichne
ratom sjebani Bosanci povukli su ka pederastiji...zamisljam dupe tvoje sestre i mame...