Kontramiting vlasti 28. marta, uperen protiv omladine Srbije

Kao što je već dobro poznato, naš Predsednik je najavio organizovanje kontramitinga kao odgovor studentima 28. marta ove godine.

Vidimo da se Ćacilend ne pakuje, što će reći da oni planiraju još neke akcije, a posebno povratak na dan tog famoznog kontramitinga, kada je Nepomenik najavio da će tek svi videti šta znači kada se dovuče cela Srbija u Beograd. Planovi su po svemu sudeći i da se svi Ćaci koji su od 7. do 13. marta određivali sve smene, tada prosto vrate na taj dan.

Šta su vaša očekivanja od tog dana? Da li će se uopšte održati i odviti po planu? Da li će vlast dovesti više ljudi nego što je bilo 15. marta, na dan koji je ubedljivo ostao upisan u istoriju kao najveći protest u istoriji Srbije? Ili će to biti veliki debakl koji će dati puno prilika Nemanji Šaroviću za dosta materijala za njihovo izvrgavanje ruglu? Hoće li go biti miran skup, ili očekujete nerede? Za razliku od studenata koji u principu sve čiste za sobom, SNS skupovi su do sada uglavnom bilo izrazito nehigijenski i sve su ostavljali službama, bacali zastave Srbije na sve strane, itd.

Ovo jedino i može, pošto mu dobrovoljno niko neće doći.
Očekujem da cirkus u gradu jer je 28. radni dan, neki od nas idu na posao, ali koga to briga. Eno mu Arene pa neka mitinguje.

Rezultat izbora u Beogradu je bio neizvestan i 2023. na bazi sramotne kampanje protiv nasilja koja je bila ista kao i ova. Svejedno, nema sanse da preuzemete grad do 2035.
Talking Cookie Monster GIF by Sesame Street

Hajde da pitam opet, posto ja opet glup...sta je poenta kontramitinga?

Svi znamo da postoje pristalice SNS akademije..izbori pokazuju sve i da su namesteni....a jesu u nekoj meri sigurno ...bar ono sto sam ja video na izbornim mestima..

Dakle ne dobija se dokaz da postoje SNS pristalice, joij kako se lepo izrazavam prema njima.....
Sta je poenta..?

Da se zadrzi vlast....ovi drugi i ne ruse vlast.....ali ih ovako stavljas u poziciju da ruse vlast...
Zanimljivo...

Sta je poenta?
Ovi drugi ruse princip, pristup....
Hm, pa sta se dobija u odbrani principa samovolje , bahatosti i korupcije time sto se organizuje kontramiting?
Nista....cim je blamaza, cim rade jaja i serpe..

Dakle sta je poenta..
Jedino jos jedno suocavanje pa da se pobije narod...
Jel vidi neko nesto drugo?

Svi znamo da postoje pristalice SNS akademije..izbori pokazuju sve i da su namesteni....a jesu u nekoj meri sigurno ...bar ono sto sam ja video na izbornim mestima..

Dakle ne dobija se dokaz da postoje SNS pristalice, joij kako se lepo izrazavam prema njima.....
Sta je poenta..?

Da se zadrzi vlast....ovi drugi i ne ruse vlast.....ali ih ovako stavljas u poziciju da ruse vlast...
Zanimljivo...

Sta je poenta?
Hm, pa sta se dobija u odbrani principa samovolje , bahatosti i korupcije time sto se organizuje kontramiting?

Dakle sta je poenta..
Poenta je da se laže. Jer:
- svrha laži nije da ubedi u laž
- već da se izgubi granica između nje i istine.
- kada sa ta granica izbriše, briše se i ona između dobra i zla
- i čovek postaje talac manipulacije onih kojima je to osnovna igra.

Sta je poenta..?

Zanimljivo...

Sta je poenta?

Dakle sta je poenta..
Mozes ti da filozofiras koliko hoces ali postoje tri neoborive cinjenice:

1. Ne postoji harizmaticni vodja opozicije, lider
2. Opozicija je razjedinjena, prakticno ne postoji
3. Opozicija nije od sad premasila na dvocifreni broj glasova

Gde bas nadje petak.
Očekujem da cirkus u gradu jer je 28. radni dan, neki od nas idu na posao, ali koga to briga. Eno mu Arene pa neka mitinguje.

To je dosta dobro pitanje. Ali vlast uvek mitinge organizuje na radne dane i to najčešće u petak.

1) Nakon onog mitinga Svi kao jedan 14. aprila (u nedelju) vlast je održala kontramiting 19. aprila 2019. godine, u petak.

2) 26. Maja 2023. godine, skup Srbija nade koji su održali je isto pao na petak.

3) predstojeći veliki skup pada isto na petak.

Dakle, uvek je to petak.

To je dosta dobro pitanje. Ali vlast uvek mitinge organizuje na radne dane i to najčešće u petak.

1) Nakon onog mitinga Svi kao jedan 14. aprila (u nedelju) vlast je održala kontramiting 19. aprila 2019. godine, u petak.

2) 26. Maja 2023. godine, skup Srbija nade koji su održali je isto pao na petak.

3) predstojeći veliki skup pada isto na petak.

Dakle, uvek je to petak.

Petak dan za metak :mrgreen:

Poenta je da se laže. Jer:
- svrha laži nije da ubedi u laž
- već da se izgubi granica između nje i istine.
- kada sa ta granica izbriše, briše se i ona između dobra i zla
- i čovek postaje talac manipulacije onih kojima je to osnovna igra.
Upravo to se desilo vama
Pocevsi od lazi da je za pad nadstresnice kriva korupcija. Inace, da se stvarno desio neki takav slucaj korupcije sa slicnim posledicama, niko ne bi smeo ni da pisne (ima i bilo ih je o kojima se cuti). Sto masa vise galami, to samo kazuje da je razlog gluplji.

Back