kontra-efekti ženskih "ulepšavanja"

Čekirajte ako vas nešto od ponuđenog odbija...

• farbanje kose kontra bojom od prirodne

• utegnutost

• totalna depilacija

• naglašena šminka

• pirsing

• tange

• tetovaže

• iskvarocovanost (i intimnih delova)

• silikoni

• kad se pri hodu isprsi previše

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ljudi vi ste u ovoj anketi gore mene opisali, doduse nemam pirsing. Jel to znaci da ja lose izgledam po vasim kriterijumima? Pa ja ne znam kako po vasem misljenju treba da izgleda devojka: prirodna boja kose (iako ti ruzno stoji), siroka sljampava gardaroba, dlakava, bez sminke, u bubregusama, bleda neosuncana, bez grudi, sa tankim ustima i da hoda pogrbljeno. Pa ko je ovde lud?

e aj kompletiraj i taj pirsing pa postavi fotku na temi, pa ćemo diskutovati, važi?

Sad nešto razmišljam, plavo farbana kosa na izrazitim crnkama stvarno izgleda degutantno ali prirodne plavuše ofarbane u crno... To je već druga priča, one izgledaju nekako mistično. Malo je falilo da postanem gay koliko je u to vreme dobro izgledala jedna moja koleginica sa faxa! :lol:

E,da,zaboravila sam u prvom postu da prokomentarišem napadno šminkanje. Moja ujna se šminka uz kaficu ujutru lagano oko 1,5h pa vi zamislite kako to izgleda. Verujete li da se ljudi okreću za njom na ulici da bi se prekrstili? A što se mene tiče, to je stvarno minimum minimuma i to kad se setim i kad imam vremena.

Sad nešto razmišljam, plavo farbana kosa na izrazitim crnkama stvarno izgleda degutantno ali prirodne plavuše ofarbane u crno... To je već druga priča, one izgledaju nekako mistično. Malo je falilo da postanem gay koliko je u to vreme dobro izgledala jedna moja koleginica sa faxa! :lol:

E,da,zaboravila sam u prvom postu da prokomentarišem napadno šminkanje. Moja ujna se šminka uz kaficu ujutru lagano oko 1,5h pa vi zamislite kako to izgleda. Verujete li da se ljudi okreću za njom na ulici da bi se prekrstili? A što se mene tiče, to je stvarno minimum minimuma i to kad se setim i kad imam vremena.

:whistling: i za tobom se onda okrecu i krste po cesti?

:whistling: i za tobom se onda okrecu i krste po cesti?

Ne, i ne primete me. :lol: Mislim, korektor (ako ima potrebe), maskara, malo diskretnog rumenila (ponekad) i sjaj za usne. Nikad nijedan deo lica ne ističem. Čak sam i na svom venčanju bila među diskretnije našminkanim ženama, pokušaću da nađem CD sa fotkama, da priložim i dokaz.

Poslednja izmena:
Па једино оне бапске са рол крагном и ногавицама се баш никако не усецају :mrgreen:...или оне којима је гума скроз ослабила, или оне које су једно 5 бројева веће, или боксерице...или ако носиш термо панталоне, или панталоне три броја веће, или неке широке шалваре, или братове фармерке...:roll:

Imam sve vrste gaca, ali najvise volim klasicne pamucne, i nijedne mi se brate mili ne usecaju... a ako imas problem sa tim, u intimisimi imas da kupis gace koje nemaju nikakvu gumu, tanke kao flis papir-svih oblika, od bokserica do tangi... ja sam uzela sve modele zimus i super su...

P.S. Ako ti se i te useku-onda definitivno prestani da nosis gace i neces imati nikakvih problema...:rotf:

Ne, i ne primete me. :lol: Mislim, korektor (ako ima potrebe), maskara, malo diskretnog rumenila (ponekad) i sjaj za usne. Nikad nijedan deo lica ne ističem. Čak sam i na svom venčanju bila među diskretnije našminkanim ženama, pokušaću da nađem CD sa fotkama, da priložim i dokaz.
Pa evo recimo, ja se relativno često "našminkam". Ali u poređenju sa tobom, ja se ne šminkam uopšte. Mislim, od 4 stvari koje si navela koristim..... nijednu. Jedina stvar u upotrebi je crni krejon.
A sjaj za usne, izuzetno privlačna navlakuša za klinke, je jedna tako iritantna pojava, pretpostavljam da nije svima, ali mene asocira samo na blajv i mislim da većina muškaraca ustvari prvo na to pomisli kad vide devojku koja izgleda kao da je maločas jela masan burek i nije imala čime da se obriše.

Poslednja izmena:
Pa evo recimo, ja se relativno često "našminkam". Ali u poređenju sa tobom, ja se ne šminkam uopšte. Mislim, od 4 stvari koje si navela koristim..... nijednu. Jedina stvar u upotrebi je crni krejon.
A sjaj za usne, izuzetno privlačna navlakuša za klinke, je jedna tako iritantna pojava, pretpostavljam da nije svima, ali mene asocira samo na blajv i mislim da većina muškaraca ustvari prvo na to pomisli kad vide devojku koja izgleda kao da je maločas jela masan burek i nije imala čime da se obriše.

Pa i to zavisi od sjaja. Zamisli da ga stavlja čak i Angelina na one svoje prirodno yebozovne usne a svi znamo koga je ona navatala... (On baš i nije moj tip, ali kad svi kažu da je mljac, 'ajde da im verujem!)

Mada, lepo, kvalitetno Labello je najčešće dovoljno, jedina mana mu je što je skroz valjkasto pa se lako dokotrlja u ruke jednoj maloj uništiteljki stikova za usne! Ono dete je, kako kaže Donamileva za svog psa Baju, štetnik! Za ovih par meseci kako je rešila da bude "cica", uništila je jedno 5-6 stikova, već sam na putu da odustanem!

Ja sam izrazita crnka, ali ono garavusha najgora, i jedno vreme kao mladja imala sam izblahanu kosu, skoro pa je bila bela, i to je izgledalo ludo dobro, bas zbog kontrasta... S tim sto je blansh morao da stoji ne znam koliko sati na glavi i kosa je nakon nekog vremena postala toliko suva da sam osisala taj blajhani deo, imala sam izrazito dugu kosu pa nije bilo stete sem par meseci cekanja da izraste ponovo. Sustinski mislim da je u pravu jedan moj poznanik, rekao je "tko je ljep, on je ljep" i to je zaista istina, makar i dzak obukao, videce se lepota onome ko je zaista lep, onome ko nije kozne gace nece pomoci, figurativno receno :lol:

Ja sam izrazita crnka, ali ono garavusha najgora, i jedno vreme kao mladja imala sam izblahanu kosu, skoro pa je bila bela, i to je izgledalo ludo dobro, bas zbog kontrasta... S tim sto je blansh morao da stoji ne znam koliko sati na glavi i kosa je nakon nekog vremena postala toliko suva da sam osisala taj blajhani deo, imala sam izrazito dugu kosu pa nije bilo stete sem par meseci cekanja da izraste ponovo. Sustinski mislim da je u pravu jedan moj poznanik, rekao je "tko je ljep, on je ljep" i to je zaista istina, makar i dzak obukao, videce se lepota onome ko je zaista lep, onome ko nije kozne gace nece pomoci, figurativno receno :lol:
Mislim da gresis. Lep covek koji ne vodi racuna o sebi je kao lepa kuca koja je puna paucine, prasine, kojoj je dvoriste zaraslo u korov pa se od svega toga ta lepota ne moze videti. Ne slazem se sa tobom da je lep covek, lep covek, mozda je samo lepom coveku manje potrebno da se potrudi da bi izgledao lepo nego nekome ko je manje lep.

Back