Konsultacije o mandataru: Vučić razgovarao sa SNS i SPS: Obe izborne liste podržale izbor nove vlade Srbije

Pumpaj Dinstanović

Zaslužan član
Poruka
103.008
Sastanak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je danas konsultacije o kandidatu za predsednika vlade sa predstavnicima dve liste: "Ivica Dačić - Premijer Srbije" i "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ucic-sa-sps-i-sns-niko-nece-na-izbore/8c83pkr

Eto.

Mandatar za sastavn nove vlade poznat u roku od 24 ili 48 časova.

A toliko ste dramili oko tih izbora, kao da će ih sutra raspisati. :mrgreen:

To je sramota za opoziciju i studente, jer nisu ništa uradili.

U zavisnosti od pritiska, Vučić je imao 3 opcije:

- da da privremenu vladu
- da organizuje izbore
- da ne uradi ništa, već samo sastavi novu vladu poltrona

I pošto je izabrao opciju vlade, jasno je da pritisak koji prave studenti (i pogotovo opozicija) ne vredi apsolutno ništa.

Ono kad radiš nešto potpuno bez ikakvog smisla. Jbg, džaba ja pišem kad nema niko pametan da pročita ;)

Majstor lutkar je svestan da bi glatko izgubio par većih gradova i više desetina opština i pored maksimalne krađe na izborima što bi rezultovalo potpunim raspadom sistema vladavine. Zato je odlučio da sklopi novu vladu sa po nekim svežim klimačem glave i manje putera na glavi.
Da svojim teletabisima proda opet šibicarsku priču o nekoj kvazi ekspertskoj i poštenoj vladi po meri naroda i zakona a sve u cilju kupovine što više vremena kako bi neutralisao proteste iscrpljivanjem, ucenama i pojačanom represijom.
Ne sme mu proći ova jeftina priča!

Citiram komentar.

- da da privremenu vladu
- da organizuje izbore

I pošto je izabrao opciju vlade, jasno je da pritisak koji prave studenti (i pogotovo opozicija) ne vredi apsolutno ništa.

Ono kad radiš nešto potpuno bez ikakvog smisla. Jbg, džaba ja pišem kad nema niko pametan da pročita ;)

A zašto bi izabrao opciju izbora?

Pa nije lud da seče granu na kojoj sedi?

jel ce da ima svoje huligane, da biju i lome vilice studentkinjama kao vucevic, celavi "ni 1555 zrtava nas ne rusi"?

da nece hofman, da bude, bezveze se zenira aljek vise ako mu je obecao da ce da avanzuje?

A zašto bi izabrao opciju izbora?

Pa nije lud da seče granu na kojoj sedi?

Zbog pritiska. Poenta je da nekoga pritisneš a ne da ga pitaš. Ako ga pitaš, naravno da neće.

Poenta protesta je bila da naprave pritisak. I pravili su ga u početku. A onda se Vučić adaptirao na taj pritisak i studenti već dva meseca šetaju badava. Samo me čudi da to ne vide i nešto ne promene, da li je to slaba inteligencija ili šta, ne mogu da dokučim.

Zbog pritiska. Poenta je da nekoga pritisneš a ne da ga pitaš. Ako ga pitaš, naravno da neće.

Poenta protesta je bila da naprave pritisak. I pravili su ga u početku. A onda se Vučić adaptirao na taj pritisak i studenti već dva meseca šetaju badava. Samo me čudi da to ne vide i nešto ne promene, da li je to slaba inteligencija ili šta, ne mogu da dokučim.

Zahtevi studenata nisu izbori, a onda bi trebalo da vlast pritisnu da raspiše ono što ne žele?

KONSULTACIJE O MANDATARU Vučić razgovarao sa SNS i SPS: Obe izborne liste podržale izbor NOVE VLADE SRBIJE​

nas zahtev treba da bude samo jedan, da se te dve stranke lustriraju, da se zabrane prosto, imaju sad taj pokret pa neka sa njim politikanstvuju

gde je robija za sefa batinasa, bivseg premijera? jel slao batinase na studente i jel su napadnuti? pa zato je valjda podneo ostavku, a krivicna odgpovornost, sada? nema nove vlade dok stara ne odgovara KRIVICNO na celu sa bivsim premijerom! svaka nova vlada je ilegalna, dok se ovaj kriminal stare prvo ne razresi.

sta sad, opet treba premijer da bude neki sef batinasa? mozda HOFMAN umesto vucevica?

Poslednja izmena:

- da da privremenu vladu
- da organizuje izbore

Dobro druze Sajo,
to se na pocetku znalo i videlo,ali Srbin kad se necim zanese i ponese,ne mozes mu objektivnost u glavu uterati.Umesto da se nakon poleta i oslobodjenja potisnutog nezadovoljstva,islo na konkretizaciju zahteva,oni su i dalje terali sa funkcionisanjem institucija,dok nisu obesmislili ovaj ustanak.Na kraju cu poverovati da je Udba od pocetka kontrolisano pustila proteste.
Jovo Bakic i njegove infantilne dosetke,neka dinstaju mog dedu.On mi je najsumnjiviji

trebao je zahtev za izborima i njegovom ostavkom zbog laganja. blokada nastave je kontraproduktivna. harikiri studenata će ga ganuti.

To bi bila kardinalna greška. Predsednik Srbije jedva to hoće; da sebe vrati u žižu stvari i predstavi kao bitan faktor.

Otud i one priče o kojekakvim referendumima. On želi da prestane da bude Nepomenik i da ponovo bude Vučić.

To bi bila kardinalna greška. Predsednik Srbije jedva to hoće; da sebe vrati u žižu stvari i predstavi kao bitan faktor.

Otud i one priče o kojekakvim referendumima. On želi da prestane da bude Nepomenik i da ponovo bude Vučić.

A sad kao nije bitan faktor???

Ne lupaj vise Vuciceva botino!

Jedini si ti izgleda srecan sto idiot sastavlja novu vladu i sto ce ostati da vlada...

meni je svako neiskreno postupanje greška. posebno od strane mladih.

ako se smatra odgovornim iznesu se javno dokazi za to i to i pozove se na odgovornost.

i šta će ovako... dve godine obustave nastave i studiranja?

meni je svako neiskreno postupanje greška. posebno od strane mladih.

ako se smatra odgovornim iznesu se javno dokazi za to i to i pozove se na odgovornost.

i šta će ovako... dve godine obustave nastave i studiranja?
Mnogi SNS funkcioneri po Srbiji su imali i vece pauze u svom skolovanju, pa vidimo sada da su to uspesni lideri; snaci ce se i danasnji studenti u zivotu nekako.

Sastanak

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić završio je danas konsultacije o kandidatu za predsednika vlade sa predstavnicima dve liste: "Ivica Dačić - Premijer Srbije" i "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

https://www.blic.rs/vesti/politika/...ucic-sa-sps-i-sns-niko-nece-na-izbore/8c83pkr

Eto.

Prilepci iz zlobine stranke uvek na pravoj strani.

- da da privremenu vladu
- da organizuje izbore

Evo ja sam pročitao i dao lajk, nadam se da se bolje osećaš sada.

>da ne uradi ništa, već
To pravilo je prekršio manje više na leto 2020, osim toga zapravo i ne radi ništa kad se narod buni, narod izlapi i posao se redovno nastavlja.

Nema izbora niti prelazne vlade dok Nenadležnik ne bude nateran na to.
Jako se Vucic nasekirao.
Pravi sebi novu vlada pa ce nastaviti da pljacka sve isto.
Za to vreme ti ces ovde da pametujes i udaras parole kako je gotov...

A kako trenutno izgleda, ni studenti ni građani nisu spremni da idu preko nekih granica.

Preko kakvih granica sta bulaznis???
Iz nekog nepoznatog razloga studenti ne zele smenu Vucica,dok narod zeli vise nego ista.

Back