Konstano pucaju nova creva turbine pasat tdi

Znaci meni u prodavnici uvalili kopiju digtunga!?
Nov zapakovan,sa racunom sve tip top.(Kit comerce kupljeno)
Majstor pogledao,kaze ok je i stavlja ga.
Preda mnom je stavljao digtung.
Uglavnom konstatacija njihova "los digtung" niko nije kriv.
Pa ako je tako da rikne za par meseci dize tempraturu itd onda ili majstor ili prodavnica?
Nije stavljao stari digtung vec ovaj iz kit comerce.Kupi ,ja kupio slikao pre nista na svoju ruku nisam radio vec sve uz odobrenje.

Onda je majstor problem ako je rekao ok je.
Naravno.Ja u kit komerce broj sasije motora bla bla oni mi dali digtung ja u ruke slikao poslao na viber on odobrio i evo pun neke rdje bio nije mi jasno kao da ga izjelo nesto.
Sta sad to znaci kada stave drugi opet par meseci pa opet rikavela?
Opet ce lose ugradit?
Sta jos moze biti uzrok?Los blok motora,hilzne moze li sta jos Mario?
Oni smatraju da nije do bloka,hilzni vec los diktung.

Naravno.Ja u kit komerce broj sasije motora bla bla oni mi dali digtung ja u ruke slikao poslao na viber on odobrio i evo pun neke rdje bio nije mi jasno kao da ga izjelo nesto.
Sta sad to znaci kada stave drugi opet par meseci pa opet rikavela?
Ne ..opisao sam ti celi proces ako ga ne ispoštuje imat će opet problem .. Mora sve da dihtuje 100% a da bi dihovalo mora glava da se odradi i zategne onako kako ti piše u uputstvu koje imaš na dihtungu

I glava opet mora da se ravna pre montaže. I gumice ventila opet nove jer je motor dizao temp.
Naravno.Ali ako opet zajebu opet ravnanje svaka 3 meseca.
Postoji li mogucnost da je sta zajebo onaj koji je ravnao masinska obrada?Licno sam bio tamo i sve radjeno ispravno.
Da opravdamo naseg nadrkanog majstora malo.Mozda ljudi nisu poravnali dobro ovaj stavio diktung i odma dize tempraturu pusta antifriz

Uvek može da se zajebe, da ispadne i pukne npr.
Ne bi trebalo da bude ucestalo.Ali svakako da je uradjeno i najidealnije moze da pukne
Slozio sam se sa gazdom da majstor koji je radio da je bio nemaran.Godinu dana ga molim da pogleda digtung a on izbegavao.

Sta dalje i komentarisati.
U prevodu na srpski jezik znao sam da sam zajebo ali mi tesko priznat.
Gresim li sta Mario?

zavisi kako radi dihtung glave ako samo stavi dihtung bez obrade glave i hidro testa onda vrlo lako možeš imati problem opet ..glava se šalje na proveru u mom svetu to pod 1.
Pod 2 novi sarafi
Može biti i da nije menjao šarafe pa nije stegao po uputstvu da nebi otkinuo koji ..i to vrlo lako može biti dole zakidaju na sitno

Taj test radi

Žuta ili svetlo zelena: Normalno stanje, nema CO₂.

Plava ili tamno zelena: Prisutan CO₂
Ja mislim da on stavio one sarafe sto su bili stari na glavi i nabedjivo me da je tako bolje.
Glava obradjena pre menjanja bio licno i sam nosio glavu kod coveka.
Danas me zvali kazu los digtung i to uzrok kvara.

Back