Konobarice

• Začetnik teme Začetnik teme E19
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

E19

Primećen član
Banovan
Poruka
576
Sta da vam kazem al sa tim devojkama -zenama najlakse skrenem u greh.Nisam pametan kako to da protumacim al ta me sorta bas hoce.Sednem sa drustvom u kafanu zapijemo se do fajronta i sutradan ujutro budim se pored konobarice, kako zasto ni sam ne znam.:per:

Sta da vam kazem al sa tim devojkama -zenama najlakse skrenem u greh.Nisam pametan kako to da protumacim al ta me sorta bas hoce.Sednem sa drustvom u kafanu zapijemo se do fajronta i sutradan ujutro budim se pored konobarice, kako zasto ni sam ne znam.:per:

Nemoj da padas u ocaj.

Nisi ti jedini. :per:

Joj kada se setim mladosti i jedne konobarice Slavice....

Kroz moj zivot su prosle mnoge knobarice, ali ova je nakako ... zaostala u secanju...

Kako je ta zgodna bila...A tek sise.....

Imala je i jedan specifican, prijatan miris....To nije bio parfem, to je mirisala ONA....

A bila je rodom iz Kucure.....

Eto vidis nije on kriv jednostavno te zene su navalentne a greota je da ih odbijes pa da jadnice dobiju neki kompleks .Zato ga ne krivi ako popusti pod naletom neke mladjane prsate konobarice sa gresnim oblinama.

Na forumu " Zene " nabaso sam na jedan cudan topik gde ocigledno neka kafanska konobarica pishe neshto kao u stilu :

... " Shta da vam kazem al sa tim momcima-mushkarcima najlakshe skrenem u greh . Nisam pametna kako to da protumacim al ta me sorta ( pijandure... ) bas hoce . Sluzim ja tako drustvance koje se zapilo u kafanu do fajronta i sutradan ujutro budim se pored pijandure , kako zasto ni sama ne znam ... "

???

Sve su zene sklone tom poroku samo neke vesto kriju ili malko zatezu da bi postigle vecu cenu.Kod mene te njine finte ne prolaze nego odmah sa palamarom opaljujem s guza.:per:

Back