Konkretnost ili spontanost?

Wrong Turn

Domaćin
Banovan
Poruka
4.812
helo maj bradrs

paz'te vako, imam pitanjce za siroku masu krstinog foruma...

kada startujete ribicu/deckica da li ste konkretni, fazon "ti se meni svidjas", ili idete na drugarski fazon pa kako ispadne?

Ja sam obicno koristio ovo drugo, ali sam sa prvim bio dosta uspesniji, ne bas da joj odmah kazem "hej svidjas mi se, oces se prcamo medju sljive?", nego joj kroz salu kazem na cemu je...

sa vi mislite o svemu tome hm? :cool:

Ne baš tako direktno,
ali jasno joj staviti do znanja
da Ti se svidja.
I vidiš reakciju.
A pošto je to žensko.
sve osim direktnog i izričitog
odbijanja daje nadu.

Znaš ono
Kada dama kaže NE misli MOŽDA
Kada dama kaže MOŽDA misli DA
Kada dama kaže DA nije dama

helo maj bradrs

kada startujete ribicu/deckica da li ste konkretni, fazon "ti se meni svidjas", ili idete na drugarski fazon pa kako ispadne?

Ja sam obicno koristio ovo drugo, ali sam sa prvim bio dosta uspesniji, ne bas da joj odmah kazem "hej svidjas mi se, oces se prcamo medju sljive?", nego joj kroz salu kazem na cemu je...

позовем је да слушамо маршеве и она зна шта је по среди,љубав тражи конкретност.

helo maj bradrs

Tako je i Tesla bio samo drug svim "ribicama" koje su ga jurile. :think:.

Back