Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
pa ko vam kriv kad ne znate kako se to radi...ja oženio pripadnicu nacionalne manjine i em izvršio asimilaciju, em ebavam nacionalnu manjinu a zakon me štiti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma i ako ne postuje, malo ce da ide na "drustveno-korisni rad", nije ni to tako strasno...
pa ko vam kriv kad ne znate kako se to radi...ja oženio pripadnicu nacionalne manjine i em izvršio asimilaciju, em ebavam nacionalnu manjinu a zakon me štiti![]()
pa ko vam kriv kad ne znate kako se to radi...ja oženio pripadnicu nacionalne manjine i em izvršio asimilaciju, em ebavam nacionalnu manjinu a zakon me štiti![]()

Ti bi naše sjatko anđelče na neki težak radOnda ce pola Srbije otici na taj "drustveno-korisni rad". Eto i ti medju ostalima, jer ne priznajes i kritikujes sadasnju valst koja je demokratski izabrana.

Ti bi naše sjatko anđelče na neki težak rad...Gde će ti duša?
![]()
Onda ce pola Srbije otici na taj "drustveno-korisni rad". Eto i ti medju ostalima, jer ne priznajes i kritikujes sadasnju valst koja je demokratski izabrana.

Ti bi naše sjatko anđelče na neki težak rad...Gde će ti duša?
![]()

ocekujes odgovor? ahah koji si ti optimistaPitanje, konkretno za pripadnike etnickih manjina u Srbiji...
Sta vi hocete od drzave Srbije i od Srba, konkretno?
Ovde, na ovoj temi, imate priliku svi (Bugari, Albanci, Makedonci, "muslimani/Bosnjaci, Crnogorci, Madjari, Rumuni i svi ostali), da nas napljujete do mile volje i kazete sta hocete konkretno i sta su po tom pitanju vase vlade, uradile?
Izvolite...

ocekujes odgovor? ahah koji si ti optimista
Na teritoriji Srbije se nalazi 27 nac.manjina ako se nevaram ko ti konkretno pravi problem izuzav dela Srba Muslimanske veroispovesti i Siptara?
pa ti si primetila problem i postavila topik
pa ti si primetila problem i postavila topik
cekaj, tebi ne smetaju naslovi svaki dan? msm na naslove tipa "zale se bugari, zale se cigani, zale se marsovci"?![]()
nebudi bukvalista velika vecina nece nista.Koliko mi se cini, ja sam u navodnom postu lepo pitala, sta hoce od DRZAVE SRBIJE, a ne od mene.
U cemu je tvoj problem?
nebudi bukvalista velika vecina nece nista.
Jesi li siguran?
Ako nece, zasto dopustaju da neko prica suprotno u njihovo ime?
ma ko prica?Imas par politicara iz korpusa neke nac.manjine koji tratljaju gluposti samo zbog licnog interesa.Najveci problem je bio sa Madjarima devedesetih, i? Kada je prost narod video da od tih njihovih predstavnika nema vajde, i da su fukare kao i ovi srpski politicari sve se smirilo.
Kao sto rekoh, njihovo bukanje, daleko se cuje i steti nam.
Vidis, kako je kvaran?![]()
da se budzet puni novcanim kaznama za svaku izgovorenu laz nivonara i politicara u Srbiji,mi bi bili Svjacarska
Veruj mi da ne morali nista rucicama da pipnes. Ma gde bi ja tebe...
Casna titova pionirska rec?