Konkretno kako zapoceti razgovor, sta pisati?

Koliki je % uspešnosti tih što šalju fotke penisa?

Pa cim ljudi salju znaci da to prolazi, znaci sto manje price, samo konkretno. Gvozdje se kuje dok je vruce, cekicem po nakovnju.

Ili kao moj komsija Dule da se cuti, ceka, da se covek pravi mutav, tako on svako malo proverava na fonu da li mu je neka pogledala profil na Badoo-u, pa mu frka kad ne uhvati negde dzabni wireless, ono kad je los signal, pa ne moze da udje na svoj profil, nikad da doceka da se otvori, a desava se da ga matorke posete, i onda je primoran da lovi signal iz taksi vozila koja prolaze, posto njihovi nisu zasticeni siframa, free su, sve dok ne pocnu da ga zajebavaju: "E jebach, hoces da ga zaustavimo, leci ce neko ispred, neko iza kola, i ne damo mu da krene dok se ti ne javis cavama." :lol:

Kad mi neko napise cao ili pozdrav najezim se :(

mozda zelis ovakvo nesto da ti posalje?

Slika-195.jpg

Ili kad napisu,kako si :besna:
A sta bi htela da se pise preko tako ogranicenog medijuma?

Pogledajte ove zene sta pisu>
1.Nemoj pisati cao, kako si i to..

2.Nemoj odma lepa si, svidjas mi se i slicno.

3.Nemoj provaljene fore

4.Budi kao originalan

5.Kad budes originalan i posaljes sliku (ej bre sliku sto predlozi jedna) mislice koji je ovo k**ac i vidi budale sta salje.

Nemoj ovo nemoj ono, nista.

Drustvene mreze su njesra, uzivo se radi, tu nema vremena za razmisljanje niti planiranje a ni ispravku.

A sta bi htela da se pise preko tako ogranicenog medijuma?

Pogledajte ove zene sta pisu>
1.Nemoj pisati cao, kako si i to..

2.Nemoj odma lepa si, svidjas mi se i slicno.

3.Nemoj provaljene fore

4.Budi kao originalan

5.Kad budes originalan i posaljes sliku (ej bre sliku sto predlozi jedna) mislice koji je ovo k**ac i vidi budale sta salje.

Nemoj ovo nemoj ono, nista.

Drustvene mreze su njesra, uzivo se radi, tu nema vremena za razmisljanje niti planiranje a ni ispravku.
Deder, naravno da jesu ali čovek postavlja pitanje vezano za društvene mreže i odgovori se odnose na početno skretanje pažnje, što opet ništa ne znači, ali taj prvi sekund se izdvoji ili ne, jer kakve god da su sve te žene verovatno dobijaju gomile poruka identičnog sadržaja. Ili vi bolje znate šta je ženama zanimljivije.
I nekad stvari ne treba shvatiti bukvalno već kao ideju, simboliku, princip u okviru koga on sam treba da pronadje svoj stil.

Evo konkretnih stvari malo za muskarce. Na primer poslali ste poruku devojci na nekoj drustvenoj mrezi I KAKO NASTAVITI RAZGOVOR:

TI: Zdravo

ONA: Zdravo

TI:.................................

1. Znaci koja je sledeca recenica TVOJA?????????

2. Koja tema?????????

Znaci doslo je vreme da sve sablonizujemo? Istina je da postoje sabloni, ali koliko je dobro ciljati odredjenu zenu?
Ja ne verujem da je dobro ulaziti u sablon bilo kog tipa kada je rec o musko zenskim odnosima.
Priroda ima svoje puteve da se nadju odgovarajuci primerci.
Tako da, ako ti ne nadjes nju ona ce teba.

psalji joj sliku macke koja prede al da se vidi kako prede

- - - - - - - - - -

Znaci doslo je vreme da sve sablonizujemo? Istina je da postoje sabloni, ali koliko je dobro ciljati odredjenu zenu?
Ja ne verujem da je dobro ulaziti u sablon bilo kog tipa kada je rec o musko zenskim odnosima.

narocito prirodan put je preko fejsa

Nesto sto nije - sta radis,kako si i sta ima novo.
Kad to vidim uopste nemam zelju da odgovorim.
Sto vecu glupost napises pre cu da ti odgovorim :mrgreen:

pitam se samo od koliko njih si napravila vudu lutku :mrgreen:

- - - - - - - - - -

more to pre penzije, kako nam deomkratija iz dana u dan raste, neverujem da cu ikada dobiti :confused:

Ispred kompa niko nije nasao nesto sto bi trajalo,
muvanje preko fejsa je prosto postavis profil i kazes hocu to i to. :)
Filter sam odradi. Virtualni trud je glupost tako da su sabloni opet los izbor.
glupost
ne postoji jasno definisan put kako ces naci zenu svog zivota
mozda to bude u camcu koji spustaju sa titanika a mozda u pozoristu a mozda i na koncertu baje malog knindze
a mozda je oboris na pesackom
ili mozda ona tebe vidi na trafici i kaze ti si covek mog zivota

Evo konkretnih stvari malo za muskarce. Na primer poslali ste poruku devojci na nekoj drustvenoj mrezi I KAKO NASTAVITI RAZGOVOR

U realnom zivotu devojka odlucuje na osnovu tvoje pojave sta dalje, a preko socijalnih mreza to moze jedino na osnovu profila. Zato je prvo i osnovno je da sredis profil ako vec resis da devojke startujes na taj nacin. To znaci da duzi vremenski period postavljas redovno nove slike sa svojim drustvom, iz izlazaka, sa letovanja, zimovanja, automobila, radnog mesta... Jednom recju da gradis iluziju kako je biti sa tobom u drustvu "euforija 24/7".

Evo konkretnih stvari malo za muskarce. Na primer poslali ste poruku devojci na nekoj drustvenoj mrezi I KAKO NASTAVITI RAZGOVOR:

TI: Zdravo

ONA: Zdravo

TI:.................................

1. Znaci koja je sledeca recenica TVOJA?????????

2. Koja tema?????????

Nema dalje posaljes joj sliku svog polnog organa a ona ce sama sve ostalo da obavi

Back