Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja v:Pa to sam i ja mislila...sta li oni rade tim konjima kad je tako skupo...ali izgleda da je to moda...A opet ti treba da nastavis da radis jer ne verujem da bilo sta moze da se uradi za par dana...
Uzmes knjigu procitas... ;-) A kad vec znas oko konja ili dugo godina treniras...Mada moram da priznam da je to super-i za mene nazamislivo- da jasem bez oglava,zvale...sedla.. :sad:
Devojka se zove Irena Ilic,ali onaj snimak nije bio iz Dundica nego iz Surcina.sanja v:Jeste li gledali veceras Konji ponovo jure?Bas je bila dobra epizoda...![]()
Jel neko video na pocetku koji je ono klub i devojka Ivana,Ivona ili tako nesto sto skace prepone?
A onaj dzokej?Sto se trkao sa metkom u stomaku,u Americi? :shock: :shock: Kako se bese zove?Ne pamtim imena![]()
Jel neko zna da li postoji sajt o toj emisiji?Ili da li Rade Popovic ima sajt?![]()
Jolly84:Slazem se da prvo moras da naucis da jases, ali definitivno ljude treba nauciti kako da se ophode prema konjima. Bio bi zapanjen kada bi saznao koliko se ljudi jos vodi principom "tuci konja da bi te slusao" i uopste ne stede batine (a ni konje). Meni i tebi je mozda natural horsemen ship pristup logican, ali nemoj se zavaravati da je svima tako.
Hvala na obavestenju!Nikola BG:Devojka se zove Irena Ilic,ali onaj snimak nije bio iz Dundica nego iz Surcina.
Dzokej se zvao Pal Kalai.
Ni emisija ni Rade nemaju sajt.

Ćao,mickey777:Postoji jedno takmicenje gde jahac i konj moraju da predju ogromnu kilometrazu teren je nepristupacan , pun nekih prepreka i na svakih 10-ak km imaju odmor.Da li neko zna kako se to takmicenje zove i da li se odrzava kod nas?
A gde si jahala?I koliko?~~Tea~~:ja sam samo jahala konja nemam ga za kucnjog ljubimca
Ja mislim da ima Endurance-a i kod nas....Jedna devojka iz mog kluba je prvakinja Srbije...ali ne znam kako to izgleda u praksi...Mirko J:Ćao,
verovatno misliš na ENDURANCE. Nisam siguran da se u Sr održavaju ta takmičenja. Organizacija je dosta komplikovana. U endurance su najbolji konji i jahačí sa bliskog istoka, redovno pobedjuju.
Odmori o kojima govoriš nisu samo odmori, ali takodje i veterinarska provera konja. Pošto poenta nije da se konj tokom trke ubije meri se puls i ako predje odredjenu granicu konj je diskvalifikovan.
Prednost ovog sporta je da se čovek njime može baviti i u poodmaklom veku. 50-60 godina nije problem.
.