- Poruka
- 660
adem_ks:garantujem da nije niti 50 % tako kako vi mislite. evo npr. puno srba iz mitrovice radi u juzni deo, mislim UNMIK, OESC, i sl. i svi setaju po gradu, juznnom delu, za vreme pauza i sl. puno albanaca, narocito zenski deo seta po severnom delu, ja licno kad god hocu odem u severni deo, mada kada je neko sra*e tada i ne volim otici tamo. zatim par mesta na kosovu su mesovita i nikome nista, doduse vecina prica albanski, ali kada pozovu jedan drugog vidis ko je. ili prizren, zbog gore u gradu se vise cuje srpski [doduse sada niko ne kaze srpski vec....] nego albanski, i sto je najvaznije niko ne obraca paznju na jezik. zatim puno njih koji imaju kola na KS, srba, seta i trguje po kosovu. e sada ako se nesto desi sto neki to kazu " na nacionalnoj bazi" to je vec... zatim 50% prehrambene industrije je iz srbije. to ponovo neko treba kontaktirati sa vama da bi to doslo do kosova. da skratim, ne znate nista ili skoro nista o stvarnosti na kosovu. verujem da je slicno ili recimo skoro kao u bosni ili hrvatskoj, mislim na mesovite sredine. zivot tece dalje. jos kad bi se sredilo stanje [ovo ne valja ni vama ni nama] bilo bi za veoma kratko vreme normalno, narocito kada se pocne raditi, a to je najgori problem, nezaposlenost ili nezavidna ekonomska situacija.
ademe ne laži, vi se slobodno šetate po severu, Srbi koji žive na jugu, par porodica uglavnom su u nekakvim rodbinskim vezama sa vama, tj. oženjeni ili udati za drugu stranu!na mostu su vrlo često tuče , da ne kažem obračuni!
jbt. kako objašnjavaš da se vi skroz porušili srpsko groblje koje se nalazi u južnom delu ,a vaše koje je na našoj strani niko nije ni pipnuo?!