Konfederacija Srbije i Kosova

adem_ks:
garantujem da nije niti 50 % tako kako vi mislite. evo npr. puno srba iz mitrovice radi u juzni deo, mislim UNMIK, OESC, i sl. i svi setaju po gradu, juznnom delu, za vreme pauza i sl. puno albanaca, narocito zenski deo seta po severnom delu, ja licno kad god hocu odem u severni deo, mada kada je neko sra*e tada i ne volim otici tamo. zatim par mesta na kosovu su mesovita i nikome nista, doduse vecina prica albanski, ali kada pozovu jedan drugog vidis ko je. ili prizren, zbog gore u gradu se vise cuje srpski [doduse sada niko ne kaze srpski vec....] nego albanski, i sto je najvaznije niko ne obraca paznju na jezik. zatim puno njih koji imaju kola na KS, srba, seta i trguje po kosovu. e sada ako se nesto desi sto neki to kazu " na nacionalnoj bazi" to je vec... zatim 50% prehrambene industrije je iz srbije. to ponovo neko treba kontaktirati sa vama da bi to doslo do kosova. da skratim, ne znate nista ili skoro nista o stvarnosti na kosovu. verujem da je slicno ili recimo skoro kao u bosni ili hrvatskoj, mislim na mesovite sredine. zivot tece dalje. jos kad bi se sredilo stanje [ovo ne valja ni vama ni nama] bilo bi za veoma kratko vreme normalno, narocito kada se pocne raditi, a to je najgori problem, nezaposlenost ili nezavidna ekonomska situacija.

ademe ne laži, vi se slobodno šetate po severu, Srbi koji žive na jugu, par porodica uglavnom su u nekakvim rodbinskim vezama sa vama, tj. oženjeni ili udati za drugu stranu!na mostu su vrlo često tuče , da ne kažem obračuni!
jbt. kako objašnjavaš da se vi skroz porušili srpsko groblje koje se nalazi u južnom delu ,a vaše koje je na našoj strani niko nije ni pipnuo?!

Karlito Brigante:
E da.Video sam slike tog porušenog groblja.Čim se setim toga svaka priča sa šiptarima nema smisla.

postoje i slike prebijenih do smrti Srba, koji su pokušali da se vrate dole, svojoj kući ....
ali to valjda pokazuje trenutno raspoloženje Albanaca prema nama i nemamo pravo da se ljutimo, rekao bi filatelista.
što li adem nikada ne otvara teme gde bi osudio takvo ponašanje šiptara ?!

Varahilo:
ademe ne laži, vi se slobodno šetate po severu, Srbi koji žive na jugu, par porodica uglavnom su u nekakvim rodbinskim vezama sa vama, tj. oženjeni ili udati za drugu stranu!na mostu su vrlo često tuče , da ne kažem obračuni!
jbt. kako objašnjavaš da se vi skroz porušili srpsko groblje koje se nalazi u južnom delu ,a vaše koje je na našoj strani niko nije ni pipnuo?!

nemoj me terati da odem pa da ti pokazem kako izgleda groblje na severnoj strani. na zalost propala su oba. mada i sama kuca ako niko ne stanuje izgleda zapusteno ali... i jos nesto, nemam puno protiv ako se "diraju" zivi, ali kome smeta neciji grob ja NE RAZUMEM

adem_ks:
nemoj me terati da odem pa da ti pokazem kako izgleda groblje na severnoj strani. na zalost propala su oba. mada i sama kuca ako niko ne stanuje izgleda zapusteno ali... i jos nesto, nemam puno protiv ako se "diraju" zivi, ali kome smeta neciji grob ja NE RAZUMEM

ademe, nema razloga da ideš po sliku , oćeš ja da ti je postavim?
nisu propala, naše ste vi porušili!
ni ja ne razumem što vam smetaju naši grobovi, crkve , pa čak i biblioteke i sl, valjda pokušavate da uništite svaki trag postojanja Srba na KiM , da bi posle zastupali one gluposti i budalaštine kako je Stefan Nemanja bio zapravo Stefan Nimani!

Varahilo:
ademe, nema razloga da ideš po sliku , oćeš ja da ti je postavim?
nisu propala, naše ste vi porušili!
ni ja ne razumem što vam smetaju naši grobovi, crkve , pa čak i biblioteke i sl, valjda pokušavate da uništite svaki trag postojanja Srba na KiM , da bi posle zastupali one gluposti i budalaštine kako je Stefan Nemanja bio zapravo Stefan Nimani!

skoro da si me nasmejala [sa podvucenim]

Back