Zefirra
Iskusan
- Poruka
- 6.123
...Jbg...boja moje kose ne moze skriti boju mog mozga....kojote:Zato što si plavušica![]()

Odo do frizera...otvorio si mi oci...

P.S Zbog tebe cu i minice poceti da nosim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Jbg...boja moje kose ne moze skriti boju mog mozga....kojote:Zato što si plavušica![]()
Čovek je tu da napravi korak, a žena raskorak. 8-)Zefirra:...Jbg...boja moje kose ne moze skriti boju mog mozga....
Odo do frizera...otvorio si mi oci...![]()
P.S Zbog tebe cu i minice poceti da nosim...
kojote:Jes' 'vala, baš je tako šašavo bilo, ali to nije sve! Pritom sam pitao Alyu da mi da svoje ime, i znaš šta mi je rekla?
- Kojo, a kako ću onda ja da se zovem ako ti dam svoje ime?![]()
alya:da sam bar plavusa pa da mozes i da prodas tu pricu....nisi napisao kako si me molio da ti dam ja svoje prezime....kako ne zelis vise, da se prezivas Nesrecnik no Sreckovic, ka ja....
I kako nisam zelela na sastanak s tobom jer sam iz daleka videla da nosis bele carape, lanac oko vrata....
rastamann:Uuuuuuu.......Nisko.....Btw, shta ima loshe u belim charapama?
alya:Jos pitas sta ima lose..... :shock: cim vidim muskarca sa belim carapama....cao bejbi....ispalio je....kruto ali istinito.....
bele carape se nose kad se bavis sportom i sl...nikakko ne na farmerice...itd....crne, sive, plave....sve...samo bele ne...
alya:da sam bar plavusa pa da mozes i da prodas tu pricu....nisi napisao kako si me molio da ti dam ja svoje prezime....kako ne zelis vise, da se prezivas Nesrecnik no Sreckovic, ka ja....
I kako nisam zelela na sastanak s tobom jer sam iz daleka videla da nosis bele carape, lanac oko vrata....
rastamann:....reche trendy alya....
Ne znam, ja to prvi put chujem...
SANDRINAbg:Zar samo plavuše kupuju glupe prić(č)e..? :shock:
alya:Eto sad znas....bele carape no no no...sem ako ces djogirat, vezbat....i po kuci.....na neku festu, izlazak...nikako bele carape...sem ako si sav u belom...ko mlada....![]()
:shmrc: divno, svaka chastkojote:Čovek je tu da napravi korak, a žena raskorak. 8-)
alya:Noooooo.....ak si plava farbaj se....![]()
....ma vis da me kojote davi...
![]()
![]()
ne brijes dlake na nogama ???? :shock::shock::shock:SANDRINAbg:Plava sam po prirodi...mis'im, po celom telu... :razz:
Kažu da nisam baš glupa, al' 'ajde ti veruj ljudima danas...?!?![]()
W.A.S.P.:ne brijes dlake na nogama ???? :shock::shock::shock:
rastamann:Ma vazi...Chim si ti pochela da kashirash ljude zato shto (po tvom nahodjenju naravno) nisu IN, ode sve u bozju mater...
Vesela_zena_beogradska:A da se u naslovu ova tema prepravi na 'kondomi & charape'
Elem, u apoteci (jednoj doduse) kazu da su imali Sportex kondome i jedva su ih prodali i sad vishe nece da naruchuju. Izgleda da kod nas Durex kupi kajmak![]()
Bad_Wolf:Ovo sa belim carapama... E, ima bolida i jos se razmnozavaju...