kondomi

Jes' 'vala, baš je tako šašavo bilo, ali to nije sve! Pritom sam pitao Alyu da mi da svoje ime, i znaš šta mi je rekla?

- Kojo, a kako ću onda ja da se zovem ako ti dam svoje ime? :lol:

kojote:
Jes' 'vala, baš je tako šašavo bilo, ali to nije sve! Pritom sam pitao Alyu da mi da svoje ime, i znaš šta mi je rekla?

- Kojo, a kako ću onda ja da se zovem ako ti dam svoje ime? :lol:

da sam bar plavusa pa da mozes i da prodas tu pricu....nisi napisao kako si me molio da ti dam ja svoje prezime....kako ne zelis vise, da se prezivas Nesrecnik no Sreckovic, ka ja....

I kako nisam zelela na sastanak s tobom jer sam iz daleka videla da nosis bele carape, lanac oko vrata....

alya:
da sam bar plavusa pa da mozes i da prodas tu pricu....nisi napisao kako si me molio da ti dam ja svoje prezime....kako ne zelis vise, da se prezivas Nesrecnik no Sreckovic, ka ja....

I kako nisam zelela na sastanak s tobom jer sam iz daleka videla da nosis bele carape, lanac oko vrata....

Uuuuuuu.......Nisko.....Btw, shta ima loshe u belim charapama?

rastamann:
Uuuuuuu.......Nisko.....Btw, shta ima loshe u belim charapama?

Jos pitas sta ima lose..... :shock: cim vidim muskarca sa belim carapama....cao bejbi....ispalio je....kruto ali istinito.....
bele carape se nose kad se bavis sportom i sl...nikakko ne na farmerice...itd....crne, sive, plave....sve...samo bele ne...

alya:
Jos pitas sta ima lose..... :shock: cim vidim muskarca sa belim carapama....cao bejbi....ispalio je....kruto ali istinito.....
bele carape se nose kad se bavis sportom i sl...nikakko ne na farmerice...itd....crne, sive, plave....sve...samo bele ne...

Btw, nije kruto, nego glupo...

alya:

Zar samo plavuše kupuju glupe prić(č)e..? :shock:

alya:
Eto sad znas....bele carape no no no...sem ako ces djogirat, vezbat....i po kuci.....na neku festu, izlazak...nikako bele carape...sem ako si sav u belom...ko mlada.... :D

Ma vazi...Chim si ti pochela da kashirash ljude zato shto (po tvom nahodjenju naravno) nisu IN, ode sve u bozju mater...

Vesela_zena_beogradska:
A da se u naslovu ova tema prepravi na 'kondomi & charape' :)

Elem, u apoteci (jednoj doduse) kazu da su imali Sportex kondome i jedva su ih prodali i sad vishe nece da naruchuju. Izgleda da kod nas Durex kupi kajmak :)

Eeeeeee.....ne kupi Durex kajmak...no carape.....mozes ih obuti....a i upotrebiti kao zastitu...pogotovu one bele.....2 u 1......extra safe.....and useful.... :lol: :lol:

mislim da su pilule bolja varijanta ukoliko nemenjate partnere..al ako vec mora kondom onda definitivno sporteks pakovanje 12 kom za nekih 200 din (obavezno kupovati u apotekama)

Back