Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danielayu:Bez kondoma je najlepse i najbolje
AKHENATON:Najlepse i najbolje jeste, ali nije uvek najpametnije....
danielayu:Pa da,nije uvek najpametnije...
Ali mnogi "momci" ukljucujuci i mog decka nevole bas da koriste kondome kolko sam cula, a normalno ima i pametnijih koji koriste...i ako su sigurni u sebe...
Jednom koristio romed, al sam se debelo zajebo, izgleda da ih ima raznijeh velicina. Bio mi do pola kite, pa probilo nazad pored qrtona, mesec dana sam se tresao posle. Od tad ih ne koristim. Nekad davno bio mi je Ok Amor (jes socijala, al je vrsio posao), al vise izgleda da ih nemalilihip86:Slazem se!I meni je Romed bio extra!
Car Zg:Dole kondomi živjele pilule!![]()
Car Zg:Dole kondomi živjele pilule!![]()
cicos - macos:A hoce li te pilulice da te zastite od side ili HIV-a ili sifilisa, ili hepatitisa B i C ili kondiloma ili ....? Samo se vi igrajte, pa kad zaglavite sa nekom od ovih polno prenosivih infekcija, ni djavo vas nece moci spasti (flash news: od side se umire, a najveci broj HIV+ u nasoj zemlji i regionu su heteroseksualci).
I to sto decko ne koristi kondom, pa jel' to znaci da devojka treba sve cutke da prihvati? U seksu se dvoje ljudi oko SVEGA pitaju: i decko i devojka. Utuvite to sebi u glave, narode.
AKHENATON:Ne volem ih ni ja....ali koristim...
danielayu:Pametno,pametno ;-)
Moj decko kaze "ako kupis ti,koristicu ..." ;-)
AKHENATON:Da ti decko nije iz mog kraja?![]()
:shock: oko zgrade?!zelenooka85:Ljudi SPORTEX 70din 3komada + lubrikant + kesice za odlaganje iskoriscenih...
Inace zgadi mi se kad ih vidim pobacane oko zgrade...
danielayu:U kom kraju ti zivis? Iskreno. ;-)
pilule i kondomi u kombinaciji.Car Zg:Dole kondomi živjele pilule!![]()
Nesto ti mnogo cesto u posljednje vrijeme, zavirujes u ovaj kraj...AKHENATON:Jao zaboravio sam da nisam na podforumu Istorija, tamo svi znaju. A i pise u profilu, ima slicica jednog bebca i lenta sa imenom grada u donjem desnom uglu. Gvirni..
Gazdarica:Nesto ti mnogo cesto u posljednje vrijeme, zavirujes u ovaj kraj...![]()
Gazdarica:Ajme, pa nisam jos ni LjiS stigla da pregledam, qq...