kondomi

Romed koristim godinama, nikad omanuo, ni on, ni ja :-D . Pre njih sam koristio MASKULAN, ali mi je imao neki odvratan miris, pa ga uzmem samo kao kusur u prodavnici kad radi jedna extra malecka-što neko kaže, da ne vidi da sam stipsa na tome.
Durex je više komercijala i reklama, nego neki kvalitet.

lilihip86:
Slazem se!I meni je Romed bio extra!
Jednom koristio romed, al sam se debelo zajebo, izgleda da ih ima raznijeh velicina. Bio mi do pola kite, pa probilo nazad pored qrtona, mesec dana sam se tresao posle. Od tad ih ne koristim. Nekad davno bio mi je Ok Amor (jes socijala, al je vrsio posao), al vise izgleda da ih nema

Car Zg:
Dole kondomi živjele pilule! :p

A hoce li te pilulice da te zastite od side ili HIV-a ili sifilisa, ili hepatitisa B i C ili kondiloma ili ....? Samo se vi igrajte, pa kad zaglavite sa nekom od ovih polno prenosivih infekcija, ni djavo vas nece moci spasti (flash news: od side se umire, a najveci broj HIV+ u nasoj zemlji i regionu su heteroseksualci).
I to sto decko ne koristi kondom, pa jel' to znaci da devojka treba sve cutke da prihvati? U seksu se dvoje ljudi oko SVEGA pitaju: i decko i devojka. Utuvite to sebi u glave, narode.

cicos - macos:
A hoce li te pilulice da te zastite od side ili HIV-a ili sifilisa, ili hepatitisa B i C ili kondiloma ili ....? Samo se vi igrajte, pa kad zaglavite sa nekom od ovih polno prenosivih infekcija, ni djavo vas nece moci spasti (flash news: od side se umire, a najveci broj HIV+ u nasoj zemlji i regionu su heteroseksualci).
I to sto decko ne koristi kondom, pa jel' to znaci da devojka treba sve cutke da prihvati? U seksu se dvoje ljudi oko SVEGA pitaju: i decko i devojka. Utuvite to sebi u glave, narode.

Nemoj se ti ljutit zayebavam se ja...evo zbog tebe bi ga i na gornju glavu navukao :lol:
Al da je lošije, lošije je i yebi ga...

Šta ja znam. Ja retko koristim kondom, ali s devojkom sam već 2.5 godine, pa znamo da nemamo nikakvih bolesti... a što se tiče bebe, pa tu ga uvek izvadim, ali eto moja drugarica je pre neki dan abortirala, tako da - safe is better

Car Zg:
Dole kondomi živjele pilule! :p
pilule i kondomi u kombinaciji.
kondom-higijena,zdravlje,zastita.pilula-ako kondom omane :)
_ducky__by_gadgetsguru-1.png

Back