KONCERTI

Stvarno? Prodavali Vajkrem 1789. Roberspjeru? E, ne zezam te, stvarno me zanima..
Django je mandov takođe, ej bre..levoruki gitarista sa dva paralizovana prsta, onolika snaga, enerdžija, stilskaja figura. Tzar.

Srbija obeležava 250 godina od rođenja Mocarta

Obeležavanju značajnog jubileja u svetu - 250 godina od rođenja slavnog austrijskog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, priključuje se i Srbija večerašnjom premijerom predstave "Amadeus", u režiji Alise Stojanović na sceni BDP-a. U Centru "Sava" 25. janura Orkestar i hor muzičkih škola Srbije, pod upravom Darinke Matić- Marović izvešće Mocartov "Rekvijem".

Narodno pozorište u Beogradu pridružuje se ovom značajnom jubileju, operom "Don Đovani" koju će publika premijerno videti u oktobru na Velikoj sceni, a potom i na Beogradskim muzičkim svečanostima (BEMUS). Na ovom istom festivalu u Mocartovu čast nastupiće baletska trupa Morisa Bežara iz Francuske, koja će u Centru "Sava" izvesti muzički spektakl, inspirisan kompozicijama slavnog kompozitora i rok grupe "Kvin". "Jugokoncert" će tokom godine obeležiti Mocartov jubilej u okviru dva nova ciklusa, "Mocart - 250 godina od rođenja" i "Končertino Mocart".

:D

Kompanija Multimedia concerts najavila je za kraj februara trece gostovanje grupe “Deep Purple” u Beogradu, a tokom 2006. godine planira da organizuje i koncerte grupa “The Cure”, “ZZ Top” i “Simply Red”.

Detalji o koncertu britanske grupe “Deep Purple” bice saopsteni 3. februara u Medija centru, kada ce biti najavljen i ostali program planiran za 2006. godinu.

Izmedju ostalog, planirano je i gostovanje revije “Holiday on Ice”.

U Medija centru bice predstavljen i novi album grupe “Deep Purple”, “Rapture of the Deep”, cija je koncertna promocija zakazana za 27. februar u Hali 1 Beogradskog sajma.

Prodaja ulaznica za taj koncert pocece 3. februara, po ceni od 15.00 i 2.000 dinara za parter i 2.500 dinara za galeriju, odnosno balkon.

Yuuuupi! :-P

jeste istina, šta znam bila sam na s.minds u milanu pre mnooogo godina:p
pa bi opet da ih čujem.
ali je problem što dođu sa novim albumom koji niko nij ečuo....a samo na kraju sviraju par hitova...
ma na stonse mi ne pada na pamet da idem. ne gotivim ih inače.

Još jedan dan!!!
drhtavica.gif

el ide neko na simpl majnds??

Back