Koncerti i muzički događaji

Gothic Girl Mortisha:
Pretpotavila sam...
Jednom sam u julu doshla sa ortakinjom i znash shta su nam rekli?
-Shta se desilo sa Hitom Nedelje?
glupi-barmen: -Preselio se u Sremsku Mitrovicu!!!Hahahahahaha...
ortakinja: -Stvarno?
barmen: -Ma da!
Jaaaako smeshno! Nema shta! Ispala za medalju! :oops:
pa jesu se vozali vala po Srbiji... 8)
znam za Pancevo sigurno... :oops:
ali... jos dok se odrzavao HIT u Domu, najavljivali su prekid, a onda... sve u krug :lol: od septembra 8)
a prekid... :cry: posle jednog neslavnog na kome je blejalo 20ak ljudi... :roll:

U sklopu festivala koji se zove BANJALUCKE LETNJE IGRE 04, pet dana festa planirano je da se odrzi u Beogradu!

U sklopu tih 5 dana, jedno vece izdvojeno je za rock/metal bendove, pa koliko je meni poznato, na LETNJOJ POZORNICI TASHMAJDAN, 4og septembra nastupice:

INTERFECTOR - bend koji ce predstavljati Banja Luku to vece
RITAM NEREDA
NIGHTSHIFT

Prica se i za Van Gogh, Mindjusare...

bleach ja sam ovo nasla..

bleach:
mortishaaa:
ne, ne, ne, ne... ja se lepo SECAM reklame... i SECAM se da sam negde cula/videla da ce biti Corba (8 (8 (8 da, da, da... neces me zbuniti... (8
e da... spomenula mi je i Tamara te Mindjusare :p na sta se misli to?... :emabarassed:
nemam pojma.. videcu jos.. pa cu se ispravim ako sam pogresila.. a ne znam ni ja ono OOPS

~ ~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY (((;
PEACE

mortishaaa:
U sklopu festivala koji se zove BANJALUCKE LETNJE IGRE 04, pet dana festa planirano je da se odrzi u Beogradu!

U sklopu tih 5 dana, jedno vece izdvojeno je za rock/metal bendove, pa koliko je meni poznato, na LETNJOJ POZORNICI TASHMAJDAN, 4og septembra nastupice:

INTERFECTOR - bend koji ce predstavljati Banja Luku to vece
RITAM NEREDA
NIGHTSHIFT

Prica se i za Van Gogh, Mindjusare...

e jel to sigurno? za nightshift i RN....nightshift vec sto godina ocu da vidim a i rn nisam dugo?

bleach:
Ernesto_Che:
e jel to sigurno? za nightshift i RN....nightshift vec sto godina ocu da vidim a i rn nisam dugo?
e za Nightshift smo cule obe 8) i Tish i ja 8) tako da mislim da je prilicno sigurno... ;)
a ja cula i za Corbu :cry: sta ako sam pogresno cula :cry:
nemam pojma 8)

e gde ste to procitale? jel pise negde u gradu....i na kraju gde i kad mogu nabaviti karte?

Ernesto_Che:
bleach:
Ernesto_Che:
e za Nightshift smo cule obe 8) i Tish i ja 8) tako da mislim da je prilicno sigurno... ;)
nemam pojma 8)

e gde ste to procitale? jel pise negde u gradu....i na kraju gde i kad mogu nabaviti karte?
pa kao sto Tish rece, to je u stvari rock vece Banjaluckih veceri 8)
pa bile su u gradu reklame, cak i stand u Knezu gde su se predstavljali... 8) ja sam videla reklamu na RTSu u pauzama na prenosu Gitarijade ;)

bleach:
Ernesto_Che:
bleach:
Ernesto_Che:
nemam pojma 8)

pa bile su u gradu reklame, cak i stand u Knezu gde su se predstavljali... 8) ja sam videla reklamu na RTSu u pauzama na prenosu Gitarijade ;)
i ja sam vidjalla standove.. a i na TV-u reklame.. javljam novije informacije (8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
bleach:
Ernesto_Che:
bleach:
Ernesto_Che:
nemam pojma 8)

i ja sam vidjalla standove.. a i na TV-u reklame.. javljam novije informacije (8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
'aj javljaj ((: meni rece drug da je to vece za Corbu, a ovo su ostalo gosti :p... lepo (8 (8 (8

mortishaaa:
karta je 300 kinti!!!! ShOcK ShOcK ...

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ma vaaazi... (8 (8 (8
300 kinti?... :p :p :p
sad mi vec privlacnije izgleda rodjendan drugarice :p :p ne verujem... bas je dzabe karta, a, Tish? :p
pocinje u 20h? paaa.. dobro, da znamo (8
eeeee... znas sta smo ti Sonja i ja pricale za rodjendan Treceg kanala??? hehehe... bas sam wicked (8

Back