Koncerti i muzički događaji

bleach:
mortishaaa:
karta je 300 kinti!!!! ShOcK ShOcK ...

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ma vaaazi... (8 (8 (8
300 kinti?... :p :p :p
sad mi vec privlacnije izgleda rodjendan drugarice :p :p ne verujem... bas je dzabe karta, a, Tish? :p
pocinje u 20h? paaa.. dobro, da znamo (8
eeeee... znas sta smo ti Sonja i ja pricale za rodjendan Treceg kanala??? hehehe... bas sam wicked (8
idemo tamo (8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ma vaaazi... (8 (8 (8
sad mi vec privlacnije izgleda rodjendan drugarice :p :p ne verujem... bas je dzabe karta, a, Tish? :p
eeeee... znas sta smo ti Sonja i ja pricale za rodjendan Treceg kanala??? hehehe... bas sam wicked (8
idemo tamo (8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
e ti bas bukvalno shvatila ono 'dzabe', a?... :p :p :p
sta ja znam... (8 mocice i plava Tamara :p (8 (8

bleach:
mortishaaa:
bleach:
mortishaaa:

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ma vaaazi... (8 (8 (8
idemo tamo (8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
e ti bas bukvalno shvatila ono 'dzabe', a?... :p :p :p
sta ja znam... (8 mocice i plava Tamara :p (8 (8
nikad jaci cert!!!!!!!!!!!!! LoL LoL LoL (8

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Ernesto_Che:
bleach:
e daaaaaaa...
u petak u HOLIDAY-u... 8) 8) 8)
petak, 17. sepetembar EKV tribute ((((:
neki mladi bend... ponosim se sto znam neke iz vidjenja :p :p :p
ja nisam sigurna da li sad lupam gluposti, ne drzite me za rec... :oops:

ne lupas videla sam plakate, holyday sledeci petak sto kinti neki bend na s, tribute to EKV...
ne lupam :shock:
kuuuuuuuuuuul :lol: ja znam barem dva clana tog benda, blago meni... (:
jaoo.. kad ce petak? kad ce petak?.... je l' sad petak?... nije jos... e bedak... kad ce petak?...
e da... jos nesto... bubnjarka Indijskog mozaika je bubnjarka i ovog EKV tribute-a 8)

mortishaaa:
Ernesto_Che:
jel neko video svu onu DECU na keltima?
ja nisam isla CrY CrY CrY )):

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

steta....nije bilo lose, nisu svirali neke moje omiljene pesme, a neke su svirali na pocetku(aca debil)...i bilo je MNOGO dece, al kad kazem dece mislim DECE, ono, od oko deset 11 godina....u pocetku su bili slatki i simpaticni al posle su poceli malo da mi idu na zivce....
nije bas da se palim na takve stvari ali imam autogram....jeee....i poljubila sam ga...jeee... :D

Ernesto_Che:
mortishaaa:
Ernesto_Che:
jel neko video svu onu DECU na keltima?
ja nisam isla CrY CrY CrY )):

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

steta....nije bilo lose, nisu svirali neke moje omiljene pesme, a neke su svirali na pocetku(aca debil)...i bilo je MNOGO dece, al kad kazem dece mislim DECE, ono, od oko deset 11 godina....u pocetku su bili slatki i simpaticni al posle su poceli malo da mi idu na zivce....
nije bas da se palim na takve stvari ali imam autogram....jeee....i poljubila sam ga...jeee... :D
p dobro ne moze sve :p vidi je buni se za decu ... a ovo drugo LoL pa ja bih decu pored toga zanemarila (((: (;

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

ma ne, stvarno mi deca ne smetaju....ono, mislim da je bas EXTRA sto vole kelte, i sto su dosli...al mislim zar su ba MORALI da doju ispred bine, i jos u tolikom broju?! i da svakih pet minuta criste ko da ih neko bije...
a za ono....ah, sta da ti kazem.....sad mi je svaki dan lep, do sledece svirke(petak EKV)

Ernesto_Che:
ma ne, stvarno mi deca ne smetaju....ono, mislim da je bas EXTRA sto vole kelte, i sto su dosli...al mislim zar su ba MORALI da doju ispred bine, i jos u tolikom broju?! i da svakih pet minuta criste ko da ih neko bije...
a za ono....ah, sta da ti kazem.....sad mi je svaki dan lep, do sledece svirke(petak EKV)
E sad vidis kako je nama starijima kad se vi klinci pojavite na svirkama. . . :lol:

. . .:
Ernesto_Che:
E sad vidis kako je nama starijima kad se vi klinci pojavite na svirkama. . . :lol:

al nas nema PEDESETORO u grupama? i ne vristimo na svakih pet sekundi? i ponasamo se manje-vise normalno, a i ne izgledamo kao da nas moze bas BILO ko ubiti kad nas pipne? zar ne? jer ako smo i mi vama takvi...pa onda cu da prekinem da idem na koncerte....

mortishaaa:
ehm ... iskuliracu ono za EKV
CrY
smrc... smrc... )))):

bilo je ocajno, al' je bilo kuuul... :p mislim, mali su, trude se, zvucalo jadno, ali EKV je EKV, pa sam se ja samo tako izvristala... jedva sam pricala posle toga...
sreli smo... khm... drustvo iz odeljenja...

[quote="mortishaaa]*obavestenje*
25.09.'04. KST - Irish Stew (jel' se tako pise OoPs?)

~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
[/quote]tako se pise... (8
poz ;)

bleach:
smrc... smrc... )))):

bilo je ocajno, al' je bilo kuuul... :p mislim, mali su, trude se, zvucalo jadno, ali EKV je EKV, pa sam se ja samo tako izvristala... jedva sam pricala posle toga...
sreli smo... khm... drustvo iz odeljenja...
ma bitno je da je neko isao ((;

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

21.01.2005. 20:00
R.E.M. - u Beogradu

1547.jpg

Cena od: 2,000.00 din / 33.10 USD / 26.90 EUR

Trebalo je da bude u Areni. Ne znam zasto su premesteni na Sajam.

The Black Goddess:
E,pa...trebao je da dodje Gorgoroth u Beograd ali su nas *...pa ce zato doci Graveworm...Ja mislim da je 13.oktobra,a sutradan je Canibal Corpse...pa sad ak' neko ide nek kaze.......ovaj htedoh reci napise... :D
Frubi:
Ma bre nisi zakasnila.Josh nisu ni pocele da se pustaju u prodaju.
A inace moci ce da se nadje na biletarnici doma,u klubu voodoo i bem li ga gde josh.
JA ih ne volim idem zbog KAtaklysm i da bih uradio itnervjue sa bendovima.
A kanibale ne mogu da docekam.
Inace cena je 800din .za jedno vece .A oba 1500din.
A na dan koncerta 1000.din za jedno vece.
Poz.
www.nocturne-zine.tk
imate tamo sve info.samo je problem sto sajt ne radi trenuntoi....

ja kad sam videla poster ... sam se bas istripovala LoL zar ne Milena (8

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back