Agent Orange
Ističe se
- Poruka
- 2.241
Ma samo se ti igraj....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hehehe We're drinking beer, we're drinking beer... Mada mislim da cju suprotno od duha festivala uzeti crno vino a ne pivo. Nekako mi vishe prija leti nego LADNO PIVO! :wink: 
... i nebehu );Gothic Girl Mortisha:Sutra idem. Sviracje i Kelti...hehehe We're drinking beer, we're drinking beer... Mada mislim da cju suprotno od duha festivala uzeti crno vino a ne pivo. Nekako mi vishe prija leti nego LADNO PIVO! :wink:
![]()

znam samo da ima neki dobrotvorni koncert u subotu... sada 28og... pocinje u 17h... karta je 200din i sta znam... ima oko 10ak bendova...bleach:e 'ajmo u Gornji Milanovac![]()
![]()
![]()
ops:
ops:
ops:
ops: 8) 8)Da... pokisla sam...mortishaaa:... i nebehu );Gothic Girl Mortisha:Sutra idem. Sviracje i Kelti...hehehe We're drinking beer, we're drinking beer... Mada mislim da cju suprotno od duha festivala uzeti crno vino a ne pivo. Nekako mi vishe prija leti nego LADNO PIVO! :wink:
![]()
Posle sam vadila punoglavce iz starki... shmrc...shmrc...moje nisu propustile (8Gothic Girl Mortisha:Da... pokisla sam...mortishaaa:... i nebehu );Gothic Girl Mortisha:Sutra idem. Sviracje i Kelti...hehehe We're drinking beer, we're drinking beer... Mada mislim da cju suprotno od duha festivala uzeti crno vino a ne pivo. Nekako mi vishe prija leti nego LADNO PIVO! :wink:
![]()
Posle sam vadila punoglavce iz starki... shmrc...shmrc...
Kad ponovo pochinje Hit Nedelje u Domu?? verovatno sad u sep.. mada nemoj da me drzis za rec (;Gothic Girl Mortisha:E potrazi... mozda bude bil i poneka zlatna ribica ili mozda shkoljka. U Draconmi by the way svira stric...![]()
![]()
Kad ponovo pochinje Hit Nedelje u Domu??
![]()
Tako sam i pretpostavila, ali mislila sam da cje neko znati da mi kaze tachan datum.... da uplaniram u svoj "preptrpani" raspoder :wink: hehehe 
heh.. mnogo hocesGothic Girl Mortisha:Da...Tako sam i pretpostavila, ali mislila sam da cje neko znati da mi kaze tachan datum.... da uplaniram u svoj "preptrpani" raspoder :wink: hehehe
![]()

slozila bih se sa Tishmortishaaa:verovatno sad u sep.. mada nemoj da me drzis za rec (;Gothic Girl Mortisha:E potrazi... mozda bude bil i poneka zlatna ribica ili mozda shkoljka. U Draconmi by the way svira stric...![]()
![]()
Kad ponovo pochinje Hit Nedelje u Domu??
![]()
ops: