bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
nisam ni sumnjala... :wink:Ernesto_Che:pa i ja bih bila!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni sumnjala... :wink:Ernesto_Che:pa i ja bih bila!
Cele tri pesme koliko se secam?!bleach:pa svirali su sad skoro na Tasu bre

[/color]

pa dobro sad... :?introitus:Cele tri pesme koliko se secam?!bleach:pa svirali su sad skoro na Tasu bre

jao zaboravila samErnesto_Che:bleach:SKC? pricate o njihovom koncertumortishaaa:inace.. oni od SKC-a nisu nigde ni svirali posle:wink: a s obzirom da su jedan do drugog (bus i pecina) nece ti biti tesko da predjes u drugi ako promasis.. a sigurno ces sa kartom moci da udjes :wink: uostalom pitaj tamo

pa svirali su sad skoro na Tasu bre

pa da...nisam isla...smrc
a bas ih volim
 ops:
ops:
 ops
ops

znas kako.. ja nisam u vezi sa organizatorima.. ja ovde pisem ono sto vidim ili procitam negde.. i ne mogu ni ja da znam odgovore na sva pitanja :wink:Ernesto_Che:dakle kupim kartu odem tamo i pitam gde su kelti....vau kako jednostavno?!
PS
jel bus ono * kod tasha?
mortishaaa:jao zaboravila samErnesto_Che:bleach:SKC? pricate o njihovom koncertumortishaaa:inace.. oni od SKC-a nisu nigde ni svirali posle:wink: a s obzirom da su jedan do drugog (bus i pecina) nece ti biti tesko da predjes u drugi ako promasis.. a sigurno ces sa kartom moci da udjes :wink: uostalom pitaj tamo

pa svirali su sad skoro na Tasu bre

pa da...nisam isla...smrc
a bas ih volim
ops:
inace, i ja ih volim pa mi nije zao sto tamo nisam isla :wink: sta da idem za 3-4 pesme
P.S. sto se tice VARDER-a (poljska)
sve informacije:
Klub DO
DEATH METAL MASSACRE
21.07.2004. u 22h
cena karte: 400din
Predgrupe: Sacramental blood (BG) i Herelica (BG) (<- tako nesto se zove bend.. ako neko zna neka me ispraviops
karte mogu da se naruce..
Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...
 gde ides?
 gde ides?OK, thanx :wink:Marduk:Херетицал Гуилт се зове. Свира још и Дефилемент (НС), а свирка почиње око 21:30 часова.
Bleach, Flame idemo?mortishaaa:e za splav ,katastrofa' informacije:
pocinje u 22h, kao sto rekoh 14.07.'04.
pusta se METAL + 41min svira Kuga (to je valjda taj trash bendops
elem.. prevoz do tamo: 23, 53, 511.. nalazi se kod nekog nadvoznjaka (kazem nekog jer ne poznajem taj deoops

ja idem.. pa ako neko zeli, a ne znam gde je.. moze slobodno da mi se javi da se gubi sa nama zajedno :wink:
P.S. ja sam cula za jedan veliki konc dogadjaj u sep , ali ne znam da li smem da sirim daljeops:

hm... :?mortishaaa:Bleach, Flame idemo?

mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?

MOLIM VAS!!!!!!!!!!!! kako ces da mi javisbleach:hm... :?mortishaaa:Bleach, Flame idemo?
Auc, pa to je sutra...
hajde cucemo se... ja nemam pojma...
8)

:?
  :?   8)
  8)radovvacemo se sto ides i sto ces se lepo provesti :wink: a ti kad se vratis ces nam prepricati dozivlaje i sve ce biti jos lepseErnesto_Che:mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
na more....nece biti neko vreme...nekih desetak dana...
al nemojte da placete, vraticu se ja...
 :wink:
 :wink:mortishaaa:radovvacemo se sto ides i sto ces se lepo provesti :wink: a ti kad se vratis ces nam prepricati dozivlaje i sve ce biti jos lepseErnesto_Che:mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
al nemojte da placete, vraticu se ja...:wink:

8) gledaj.. naravno da forum nece biti isti.. ali mi cemo biti srecni jer cemo znati da se ti zabavljas, pa cemo ublaziti bol sto te nema :wink:Ernesto_Che:mortishaaa:radovvacemo se sto ides i sto ces se lepo provesti :wink: a ti kad se vratis ces nam prepricati dozivlaje i sve ce biti jos lepseErnesto_Che:mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
al nemojte da placete, vraticu se ja...:wink:
biiiiiip!!! pogresan odgovor, tish...
trebala si da kazes: "jao ne, che, sta cemo mi bez tebe! ovaj forum jednostavno nece biti isti..."

al dobro sad, prihvatam i ovaj odgovor uzimajuci u obzir da je (verovatno) dat u najboljoj nameri... 8)

ja ne verujem, a Flame mi juce nista nije rekla...mortishaaa:MOLIM VAS!!!!!!!!!!!! kako ces da mi javisbleach:hm... :?mortishaaa:Bleach, Flame idemo?
Auc, pa to je sutra...
hajde cucemo se... ja nemam pojma...
8)
:?
8)

treba naci pare za sve ovovoodoo dol:

08.07.
Mikdsl Resident Night
Summer Bassment, Beograd
09.07.
Transformation-Intellect&xperiment
Dj Buca,Dj Max,Dj Vlada
Klub "Pecina", Beograd
10.07.
Drum'N'Bass Vibes
Dj 8Mm,Dj Doom
Akademija, Beograd
15.07.
ENERGYFEST Promotion
DJ Vladimir Vujichic,Dj White,Dj Goran
Connect,Kragujevac
16.07.
Disco Party-Krstarenje Savom
Ada Ciganlija
17.07.
ENERGIJA
DJ Virgin Helena(Vienna,Austria),Dj Milos Pavlovic
Smederevska tvrdjava,Smederevo
20.07.
Koncert: P!INK live!
Beogradski sajam,hala 1, 20.00 casova
 dobro, ne bih isla na bas sve.. svidja mi se ovo 16. ali nigde ne pise cena..
 dobro, ne bih isla na bas sve.. svidja mi se ovo 16. ali nigde ne pise cena.. 

ops:
ops:mortishaaa:treba naci pare za sve ovovoodoo dol:

08.07.
Mikdsl Resident Night
Summer Bassment, Beograd
09.07.
Transformation-Intellect&xperiment
Dj Buca,Dj Max,Dj Vlada
Klub "Pecina", Beograd
10.07.
Drum'N'Bass Vibes
Dj 8Mm,Dj Doom
Akademija, Beograd
15.07.
ENERGYFEST Promotion
DJ Vladimir Vujichic,Dj White,Dj Goran
Connect,Kragujevac
16.07.
Disco Party-Krstarenje Savom
Ada Ciganlija
17.07.
ENERGIJA
DJ Virgin Helena(Vienna,Austria),Dj Milos Pavlovic
Smederevska tvrdjava,Smederevo
20.07.
Koncert: P!INK live!
Beogradski sajam,hala 1, 20.00 casovadobro, ne bih isla na bas sve.. svidja mi se ovo 16. ali nigde ne pise cena..
@ bleach ja cu izgleda ici na Kelte
@ everyone who goes na kelte: ulaz 200din sviraju u Pecini :wink:
vidimo se.. ali se necemo prepoznatiErnesto_Che:tnx....vidimo se tamo...verovatno 8)

negde kod tasa.. ne znam gde tacnoNsisim:gde je poecinaops:
 ops: pise na prvoj str  :wink:
ops: pise na prvoj str  :wink: