bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
nisam ni sumnjala... :wink:Ernesto_Che:pa i ja bih bila!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ni sumnjala... :wink:Ernesto_Che:pa i ja bih bila!![]()
Cele tri pesme koliko se secam?!bleach:pa svirali su sad skoro na Tasu bre![]()
![]()
[/color]

pa dobro sad... :?introitus:Cele tri pesme koliko se secam?!bleach:pa svirali su sad skoro na Tasu bre![]()
![]()
![]()
![]()

jao zaboravila samErnesto_Che:bleach:SKC? pricate o njihovom koncertumortishaaa:inace.. oni od SKC-a nisu nigde ni svirali posle:wink: a s obzirom da su jedan do drugog (bus i pecina) nece ti biti tesko da predjes u drugi ako promasis.. a sigurno ces sa kartom moci da udjes :wink: uostalom pitaj tamo
![]()
pa svirali su sad skoro na Tasu bre![]()
![]()
![]()
pa da...nisam isla...smrc
a bas ih volim![]()
ops:
ops
znas kako.. ja nisam u vezi sa organizatorima.. ja ovde pisem ono sto vidim ili procitam negde.. i ne mogu ni ja da znam odgovore na sva pitanja :wink:Ernesto_Che:dakle kupim kartu odem tamo i pitam gde su kelti....vau kako jednostavno?!
PS
jel bus ono * kod tasha?
mortishaaa:jao zaboravila samErnesto_Che:bleach:SKC? pricate o njihovom koncertumortishaaa:inace.. oni od SKC-a nisu nigde ni svirali posle:wink: a s obzirom da su jedan do drugog (bus i pecina) nece ti biti tesko da predjes u drugi ako promasis.. a sigurno ces sa kartom moci da udjes :wink: uostalom pitaj tamo
![]()
pa svirali su sad skoro na Tasu bre![]()
![]()
![]()
pa da...nisam isla...smrc
a bas ih volim![]()
ops:
inace, i ja ih volim pa mi nije zao sto tamo nisam isla :wink: sta da idem za 3-4 pesme
P.S. sto se tice VARDER-a (poljska)
sve informacije:
Klub DO
DEATH METAL MASSACRE
21.07.2004. u 22h
cena karte: 400din
Predgrupe: Sacramental blood (BG) i Herelica (BG) (<- tako nesto se zove bend.. ako neko zna neka me ispraviops
karte mogu da se naruce..![]()
Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...
OK, thanx :wink:Marduk:Херетицал Гуилт се зове. Свира још и Дефилемент (НС), а свирка почиње око 21:30 часова.
Bleach, Flame idemo?mortishaaa:e za splav ,katastrofa' informacije:
pocinje u 22h, kao sto rekoh 14.07.'04.
pusta se METAL + 41min svira Kuga (to je valjda taj trash bendops
elem.. prevoz do tamo: 23, 53, 511.. nalazi se kod nekog nadvoznjaka (kazem nekog jer ne poznajem taj deoops
![]()
ja idem.. pa ako neko zeli, a ne znam gde je.. moze slobodno da mi se javi da se gubi sa nama zajedno :wink:
P.S. ja sam cula za jedan veliki konc dogadjaj u sep , ali ne znam da li smem da sirim daljeops:
hm... :?mortishaaa:Bleach, Flame idemo?![]()
mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
MOLIM VAS!!!!!!!!!!!! kako ces da mi javisbleach:hm... :?mortishaaa:Bleach, Flame idemo?![]()
Auc, pa to je sutra...
hajde cucemo se... ja nemam pojma...
8)
:?
8)radovvacemo se sto ides i sto ces se lepo provesti :wink: a ti kad se vratis ces nam prepricati dozivlaje i sve ce biti jos lepseErnesto_Che:mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
na more....nece biti neko vreme...nekih desetak dana...![]()
al nemojte da placete, vraticu se ja...
mortishaaa:radovvacemo se sto ides i sto ces se lepo provesti :wink: a ti kad se vratis ces nam prepricati dozivlaje i sve ce biti jos lepseErnesto_Che:mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
al nemojte da placete, vraticu se ja...:wink:
8) gledaj.. naravno da forum nece biti isti.. ali mi cemo biti srecni jer cemo znati da se ti zabavljas, pa cemo ublaziti bol sto te nema :wink:Ernesto_Che:mortishaaa:radovvacemo se sto ides i sto ces se lepo provesti :wink: a ti kad se vratis ces nam prepricati dozivlaje i sve ce biti jos lepseErnesto_Che:mortishaaa:Ernesto_Che:smrc....kbo! a ja nisam tu...gde ides?
al nemojte da placete, vraticu se ja...:wink:
biiiiiip!!! pogresan odgovor, tish...
trebala si da kazes: "jao ne, che, sta cemo mi bez tebe! ovaj forum jednostavno nece biti isti..."![]()
![]()
al dobro sad, prihvatam i ovaj odgovor uzimajuci u obzir da je (verovatno) dat u najboljoj nameri... 8)
ja ne verujem, a Flame mi juce nista nije rekla...mortishaaa:MOLIM VAS!!!!!!!!!!!! kako ces da mi javisbleach:hm... :?mortishaaa:Bleach, Flame idemo?![]()
Auc, pa to je sutra...
hajde cucemo se... ja nemam pojma...
8)![]()
:?
8)
treba naci pare za sve ovovoodoo dol:![]()
![]()
![]()
08.07.
Mikdsl Resident Night
Summer Bassment, Beograd
09.07.
Transformation-Intellect&xperiment
Dj Buca,Dj Max,Dj Vlada
Klub "Pecina", Beograd
10.07.
Drum'N'Bass Vibes
Dj 8Mm,Dj Doom
Akademija, Beograd
15.07.
ENERGYFEST Promotion
DJ Vladimir Vujichic,Dj White,Dj Goran
Connect,Kragujevac
16.07.
Disco Party-Krstarenje Savom
Ada Ciganlija
17.07.
ENERGIJA
DJ Virgin Helena(Vienna,Austria),Dj Milos Pavlovic
Smederevska tvrdjava,Smederevo
20.07.
Koncert: P!INK live!
Beogradski sajam,hala 1, 20.00 casova
dobro, ne bih isla na bas sve.. svidja mi se ovo 16. ali nigde ne pise cena.. 
ops:mortishaaa:treba naci pare za sve ovovoodoo dol:![]()
![]()
![]()
08.07.
Mikdsl Resident Night
Summer Bassment, Beograd
09.07.
Transformation-Intellect&xperiment
Dj Buca,Dj Max,Dj Vlada
Klub "Pecina", Beograd
10.07.
Drum'N'Bass Vibes
Dj 8Mm,Dj Doom
Akademija, Beograd
15.07.
ENERGYFEST Promotion
DJ Vladimir Vujichic,Dj White,Dj Goran
Connect,Kragujevac
16.07.
Disco Party-Krstarenje Savom
Ada Ciganlija
17.07.
ENERGIJA
DJ Virgin Helena(Vienna,Austria),Dj Milos Pavlovic
Smederevska tvrdjava,Smederevo
20.07.
Koncert: P!INK live!
Beogradski sajam,hala 1, 20.00 casovadobro, ne bih isla na bas sve.. svidja mi se ovo 16. ali nigde ne pise cena..
@ bleach ja cu izgleda ici na Kelte
@ everyone who goes na kelte: ulaz 200din sviraju u Pecini :wink:
vidimo se.. ali se necemo prepoznatiErnesto_Che:tnx....vidimo se tamo...verovatno 8)

negde kod tasa.. ne znam gde tacnoNsisim:gde je poecinaops:
ops: pise na prvoj str :wink: