zabrinuta - već sam par puta objasnio zašto neće da bude u skc-u i zašto ne može da bude nigde do na akademiji. zar je toliko teško da prvo procitas nešto, pa da posaljes komentar?
biće bar 10 redara u klubu + bar još 2 x toliko pandura (ispred i u klubu) koji su već dobili obavestenje da se radi o koncertu visokog rizika. ako to nije dovoljno da se ti osetis sigurnom, onda nemoj ni da dolazis. s jedne strane bi htela da sve prođe bez ikakvog incidenta, a sa druge kažeš da je pretres ponizavajuci. pretres je obavezan za svakoga, a kome je to ponizavajuce, neka ostane kod kuce i gleda tv. kako bez ozbiljnog pretresa možeš da budes sigurna da neće da se desi nešto sto niko ne želi?
redari su dobili instrukcije kako treba da se ponasaju. receno im je da nema ništa od njihovog honorara ako naprave neku glupost, a, veruj mi, oni rade za lepe pare i sigurno neće sebi da dopuste da ih ne dobiju to vece. sad, ako neko misli da može da pljune redara ili da odbije da bude pretresen, taj se neće dobro provesti.
već sam rekao da će da se iznajmi bolja mikseta i još par komponenti, a to znači da će i zvuk da bude bolji. ne znam zašto * po akademiji na racun ozvucenja? pa tamo je svaki koncert bolje ozvucen nego bilo koja sala doma omladine ili skc-a.
i još jednom - skc je zauzet, a sa pederima iz doma omladine neću ništa da radim. uostalom, da nećeš možda da mi kažeš kako je pogon ili bilo koji drugi prostor u gradu sigurniji? na akademiji nema sanse da se ubaci suzavac spolja, a unutra neće moći da se unese zbog pretresa.
što se tvoje netrpeljivosti prema skinovima tiče, to je tvoj problem. svako ko plati kartu i prođe pretres moći će da udje.
„bojim se da će se ponoviti film iz 1986. i sa exploiteda, ako ne bude i gore!
A K A D E M I J A ??????!!!!!!!!!!!!!!!!
TAMO MOžE DA UDJE 1000 MRAVA I OKO STOTINAK LJUDI. MISLIM. ZA UK SUBSE!!! daj!
ići ću sa gas maskom:-) i detonatorom”
ok. sledeći put ću da ih dovedem u sava centar. izgleda da bi vam samo tamo bilo udobno i ugodno. eh, pankeri, pankeri...
već sam napisao: biće samo 400 karata u prodaji (uobicajeno je vise od 600, ali onda je pakao), biće pojacano obezbedjenje i detaljni pretres i muskih, i zenskih na ulazu (suzavac će neko moći da unese samo ako ga nabije duboko u *).
da si citao video bi da sam vrlo brzo to ispravio (10. januara), čim su mi iz skc-a javili da su prevideli nešto drugo za šta je i potpisan ugovor za 22. februar. nisam imao previse izbora, a nisam se nosio mišlju da ih otkazem zato što je skc iznajmio salu nekim diskacima. jedina dilema bila je ana 4 pistolja ili akademija.
mogu da zamislim šta bi bilo da se radi u ani 4 pistolja.
sefe, da malo čitaš video bi odavno da će da bude na akademiji. ne može u skc-u - zauzet, za dom omladine me boli !@#$ da dajem fukari 1500 evra samo da udjem tamo, pa da posle njihovi redari pustaju ljude unutra za polovinu cene karte (ko pamti, to je obezbedjenje koje je na exploited za 600 dinara pustilo par stotina ljudi. otuda i tolika guzva. samo sam ja sreo cetvoricu koji su se hvalili da su za pola cene karte upali na koncert), a ana 4 pistolja bas i nije neki pank prostor. šta je trebalo da uradim? da im kažem kako nema sanse da dodju ovde? da im kažem kako ne mogu da im napravim koncert između sofije i zagreba?
akademija će za to vece imati dopunjene komponente za zvuk i iznajmice se bolja misketa, tako da će zvuk da bude odličan. broj karata biće ogranicen na 400 i teško da će unutra da bude vise od 450 ljudi sa sve spiskom i vecitim grebatorima za ufur. dakle, zvuk će da bude vrh, neće da bude guzve kao na idijotima (640 prodatih karata + bar još 100 sa spiska), neće da bude predgrupa, a visa cena karte je tu zato što ovaj bend ne svira za semenke i kikiriki, nego za pare.
pored svega, koncert će da pocne najkasnije u 11 (vrata se otvaraju u 10), pa će se i zavrsiti u neko razumno vreme, da radni covek sutra može da radi, a ne da spava na poslu.
Inace ovo su perekopirani postovi od organizatora licno sa jednog drugog foruma