Koncerti i muzički događaji

VELIKI PREZIR, petak, 24.02.2006. -Undereground, Novi Sad -promocija novog albuma

Rich Bitch, petak, 24.02.2006. -Trema, Novi Sad

Sinobusi i Blues Hammer, subota, 25.02.2006. -NS Riders, Novi Sad

Tribute To Nirvana, subota, 25.02.2006. -Undereground, Novi Sad

Vernon Reid - gitarista Living Colour veceras, sutra Mistakemistake u SKC-u, Beograd.
U organizaciji Studia Berar. Takodje, na sajtu www.studioberar.com mozete da vidite najave buducih konerata.
Napisite koga biste vi voleli da čujete i vidite u vašem gradu. Koja vrsta muzike nedostaje vašoj sredini. Koje događaje biste želeli da vidite. Vaše sugestije mozete da pošaljete na email abrkic@studioberar.co.yu.

Ketchua:
ako je bg u pitanju:
Holiday(skadarlija),Tramvaj(Vukov spomenik),Bard(zaboravio sam de je),Vox(banovo brdo)... :wink:

molim vas ne povezujte holiday u skadarliji sa rock'n'rollom to drzi najveca gnjida na svetu i zovu ga tako Aca gnjida koji nema koga nije zajebao od organiztora do muzichara sa kojima je saradjivao nema tamo nicheg dobrog za nas

Sahib:
molim vas ne povezujte holiday u skadarliji sa rock'n'rollom to drzi najveca gnjida na svetu i zovu ga tako Aca gnjida koji nema koga nije zajebao od organiztora do muzichara sa kojima je saradjivao nema tamo nicheg dobrog za nas

To sto je tip gnjida nema veze sa cinjenicom da je pivo jeftino i da se tamo svira rock...
pre neko vece su tipovi svirali claptona,allmane,stonese i dylana...ja to zovem rock,za tebe ne znam...

Sahib:

MM i ja smo u Holiday-u organizovali žurku kad smo se venčali. Sve je bilo regularno. Niko nas nije zajebo... Sve je bilo po dogovoru.

Sahib:
uzgred u SKC 02. 03. jedan koncert.......

A SKC nas zajeb'o za 3000 dinara kad su pustili likove da unesu suzavac u njihovu zgradu...

Zavisi iz kog ugla gledas...

Back