Koncerti i muzički događaji

Citat Original postavio Vlada_GNR
Malo ljudi registruje da on radi i sada, svi ga vezuju iskljucivo za Ganse, i on kao da ne postoji za njih posle raspada benda...Makar takav utisak sticem za ljude odavde...vidim lepe turneje pravi po svetu, svud je slusan...a stvarno se plasim da ovde nece da bude naroda...meni je njegov solo album super...sad, kako ko voli...

Ja sam bio na Slash-ovom koncertu i moram da priznam da, iako je bilo mnogo manje ljudi nego na Gunsima prosle godine, koncert je bio mnogo bolji. Myles peva perfektno i ne pokusava da imitira Axl-a u pesmama GN'R-a, ( kao sto to Ashba radi pokusavajuci da imitira Slash-a). Slash odlican, 2.5h zestoke svirke, ne zalim 3.5k za fan pit !

Poslednja izmena:
318327_143240322436650_111023405658342_225378_3238608_n.jpg

Rude girls,rude boys...! Wake Up!!!

Bombshellfest i SkaVille vam ponosno predstavljaju holandsku koncertnu atrakciju,The Upsessions!
Posle više bezuspešnih pokušaja da se u ove krajeve dovede jedan od najoriginalnijih bendova revival talasa,
konačno nam je pošlo za rukom da njihovu evropsku turneju proširimo i na Balkan!
Nastali 2005.godine,ova ekipa se trudila da ne kopira reggae zvuk 60-tih,ali su uticaji ranih Trojan Records i Studio One izdanja
više nego evidentni.Nastupaju kao sekstet(klasična postavka+piano i trombon),a redovni nastupi na svim većim reggae i ska festivalima
u Evropi,garantuju nam dobru svirku.
Inspirisani jedinstvenim zvukom ranog reggae-a i tradicionalnog ska,ova šestorka snima albume
The New Heavyweight Champion i Beat You Reggae,a 10.septembra ove godine izlazi i treći studijski album,
Bellow The Belt,te je ova turneja ujedno i koncertna promocija novog izdanja.Premda je bend po prvi put na Balkanu,
na set listi neće izostati ni hitovi sa prethodna dva albuma.
Lokalnu podršku na svirci u Novom Sadu i Beogradu,pružiće im Mamurlook(ska/reggae/punk),bend poznat po energičnim
nastupima i sjajnoj atmosferi...

Vidimo se!

27.septembar(utorak) / CK13,Vojvode Bojovića 13,Novi Sad
Cena karte: 250 RSD
28.septembar(sreda) / CIKLON,Simina 14,Beograd
Cena karte: 300 RSD

Info:
https://www.facebook.com/Bombshellfest.Official.Page
https://www.facebook.com/Bombshellfest.music
FB event:
https://www.facebook.com/event.php?eid=242334255802993

zašto većina glazbenika zaobilazi beograd, odnosno srbiju?

baš sam gledao koncerte tu i tamo i mogu da kažem da su bolji.
roling stones-1998 enrique iglesias-2002, pink-2006 50cent/shakira-2007 ,alicia keys/Judas Priest/snoop dogg/Within Temptation-2008 , beyonce/Depeche Mode/The Rasmus/Sting-2009, lady gaga/Depeche Mode/U2/Metallicu/Rammstein/Deep Purple/Guns N’ Roses/sting-2010 bon jovi/Elton John/shakira/Slayer/Megadeth/Britney Spears/sade/george michael/ rammstein/lenny kravitz/hurts

s tim da su neki dolazili i 2 puta poput-depech mode, sting, shakira, rammstain i to svi ovi koncerti su u zagrebu , dok je bilo i velikih koncerata u splitu poput iron maidena

beograd/srbija: nedavno: madonna, ac/dc, James Blunt, Depeche Mode, red hot chill papers, whitesneaks ali mi se sve jedno čini da mi tu velike koncerte dobivamo na kapaljku dok u zagreb skoro svi dođu.

zašto je to tako, neda mi se putovati do zagreba da bih gledao koncerte, ako i mi imamo prostora za organizovat iste. arena nam zjapi prazna, čak i ako netko proda samo 3000 ulaznica koncert će biti u areni. pa što naši promotori rade?

ova usporedba je ovako nabrzinu ( više sam se potrudio za zagreb jer svako malo je kod njih nešto, dok sam tu mogao na prst 1 ruke nabrojati velike koncerte)

kako dochi do SKC Nbg na Pain Of Salvation?
Iz grada ide vishe autobusa tamo: 72, 75, 76, 77, 82
Ako dolazite npr. 75ticom sa Zelenog Venca, chim prodjete drugi McDonnald's bus skrece levo, sidjete na prvoj stanici tu i ispred sebe chete videti natpis: "Viša Turistička Škola". Sa druge strane te zgrade jasno chete videti natpis: STUDENTSKI KULTURNI CENTAR. Udjete tu na ta velika vrata, kad gle...Pain of Salvation.

NAPOMENA: Na dan koncerta ulaznice che mochi da se kupe iskljuchivo direkt u SKC Novi Beograd. Koncert pochinje tachno u 20h."

kako dochi do SKC Nbg na Pain Of Salvation?
Iz grada ide vishe autobusa tamo: 72, 75, 76, 77, 82
Ako dolazite npr. 75ticom sa Zelenog Venca, chim prodjete drugi McDonnald's bus skrece levo, sidjete na prvoj stanici tu i ispred sebe chete videti natpis: "Viša Turistička Škola". Sa druge strane te zgrade jasno chete videti natpis: STUDENTSKI KULTURNI CENTAR. Udjete tu na ta velika vrata, kad gle...Pain of Salvation.

NAPOMENA: Na dan koncerta ulaznice che mochi da se kupe iskljuchivo direkt u SKC Novi Beograd. Koncert pochinje tachno u 20h."

prvo napisi kako se dolazi do zelenog venca :hahaha1:

Back