KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
How-To-Identify-Single-And-Married-Women.jpg

ja ipak mislim da bi trebalo otvoriti novu kaHvanu :kafa:
i da bi trebalo pojacati vitaminke...da moz svako da se oseca prijatno :mrgreen:

Kada bi se regulisali svi korisnici koji ucestvuju u prepisci a ne samo dvoje troje istih onda bi bilo efekta. Ovako kao da se daje zeleno svetlo da se nastavi sa istim. Da ne govorim sta i ko, jasno je kojih su to nekoliko koje nikad ne potkaci C3.

ja ipak mislim da bi trebalo otvoriti novu kaHvanu :kafa:
A ja pak mislim da što je kafana starija to nekako, kako bi se reklo...ima dušu...
A zbog nekih valjda tehničkih razloga pitanje je dana kada će ti želja ispunjena biti.

i da bi trebalo pojacati vitaminke...da moz svako da se oseca prijatno :mrgreen:

Teško da se u svakoj kafani svako može osećati prijatno...Ti barem dobro znaš za ono...kafanu u kojoj se ne osećaš prijatno...zaobidješ...

Pozdrav tebi Tibi...

A ja pak mislim da što je kafana starija to nekako, kako bi se reklo...ima dušu...
A zbog nekih valjda tehničkih razloga pitanje je dana kada će ti želja ispunjena biti.

Teško da se u svakoj kafani svako može osećati prijatno...Ti barem dobro znaš za ono...kafanu u kojoj se ne osećaš prijatno...zaobidješ...

Pozdrav tebi Tibi...

:kpozdrav:
ja se svuda osecam prijatno:D
ko na mom stolu hoce da stvara rusvaj...dobice racun na kraju
i evo nas opet...u SZ-u :fdlan:

.

Lepo si mu rekao. Tvoj intelektualni kapacitet ma koliki bio ume ponekad da iznenadi.
Stvarno tibi ponasas se ko neka seka persa, danima. Samo nesto kukumaces.
Ako ti se ne svidja kavana imas deset drugih pa nadji za svoju dusu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back