trucker22
Poznat
- Poruka
- 8.662
Milf u akciji.![]()
VRH ! REPKA ! PIVO I TO TOCENO !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milf u akciji.![]()
tebi nevesta nikad nije dosadno, kako se pojavish prikachi ti se neko... postacu ljubomorna...![]()

kada ti neko ne odgovara na pp-ove, znači da ga ne interesuje, smaraš, dosadan si... pošto ti to nisam rekla onomad, znaj ni da me čupanje za kosu ne pali.
kada ti neko ne odgovara na pp-ove, znači da ga ne interesuje, smaraš, dosadan si... pošto ti to nisam rekla onomad, znaj ni da me čupanje za kosu ne pali.

imaj na umu ono 'pazi šta želiš'...![]()

Још ти се и привиђа од фрустрација, ух, лоше тотално..![]()
hahaha, da, samo mi josh fali par ovakvih...![]()

mukice, ni oni me linkovi i sličice nisu zanimali, a nisi u međuvremenu toliko evoluirao da bi drastično menjao medote.
Хахаххахахах, то ти чика Тракер слао неке ласцивне сличице,а?![]()
Iskoristio vas je da se spoji sa mnom, saberite 2 i 2. Šta ćemo sad? Boli me uvo.
шта јахве
Kako da vam ovo kažem, ali meni se na forumu jedino dopadala Mona i ako ikada poželim da upoznam nekoga, to će biti ona i njeni ljudi. A tebi Esia želim u životu sve, samo ne sebe.

sale, nije lepo da je ometash u vodjenju monologa...![]()
E, e pa to je nepravda, nema mojih stihova , a tako sam se lepo izrazavao o mojoj- izvini truckeru sa 22- utici.
A sada nema, smrc.
Ona mene ne voli, nece da iz USra drzave i planina i gora i mocvara, da dojde do Ontarija, smrc.

Tebi i ne želim da se dopadnem.
To se tebe ne tiče, zaboravi na klonove, sad sam ovdje samo ja.

qcka bre, samo te lozi ...![]()

Oj juco ,curo stara nema tebi do jarana
ja te cekam ispod smrce,a tebe nema
jer bo znam da najvise volesmene dok usmrkavas belo
juco samo da znas Trucker te ne voli
on bi samo tvoje telo dusu bi ti ostavio
dodzi,dodji do mene o utice inspiracijo moja
utice curo mlada ja te cekam ispod lada nase smrce
one smrce sto se belo tebe tice
Truckeru, nemoj da si ljubomoran![]()