KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da smo se dogovorili nesto
t0170.gif
Dakako... al' to ide nesto traljavo
p0125.gif
.
Jedva sam te izvukao na svetlo dana ovom provokacijom.
Da mi nije pripomogla
m1206.gif
ljubazna gospodja Milica, djavola bih uspeo.

volis provokacije ;)
Pa, sad...
t1855.gif

Ali ovde je bila rec o provokaciji za dizanje glasa u ime potreba polovine covecanstva. Heeej, nije to mala stvar!
A ove haramljije su se ovde bile raspistoljile uzas jedan.
Pomislio sam da ce nestati covecanstva ako se rat produzi.

Nije bila rec licno o tebi, nego sam tebe ostavio na strazi, a ti zaspala...

Nadji sam. Svi znaju za pojacanu stopu mortaliteta kod ljudi cije su kuce podignute na grobljima samo se ti pravis pametan pa kontriras. Ja te razumem, propada ateisticki nauk jer ne verujete u nikakve sile osim materijalnih ali sta se tu moze, vas problem.
Znao sam da nemaš... ja nisam uspeo da izguglam ni jednu ozbiljnu studiju koja dokazuje tako nešto.
Ovaj ateista barem razume da materija jeste energija (Ajnštajn dokazao odavno, video si ono E=mc2... e to je to....)

E sad to što ti u nečem sasvim prirodnom tražiš ale i bauke, i što ti smeta činjenica da razumemo materiju/energiju mnogo bolje nego što smo je razumeli pre 100 ili 1000 godina, i što tim razumevanjem uklanjamo veo mita koji se tebi dopada - to je već druga stvar.

P.S. i nemoj tvrditi nešto na šta nemaš nikakvu ozbiljnu referencu, samo habaš tastaturu bez potrebe. :mrgreen:

E, još kad bi me boleo q za to tvoje 'MI te nismo zvali'... klasična poštapalica beskičmenjaka, da se krije iza čopora, u ovom slučaju iza 'aljina političarki.
I, nadalje, zaboga... ti si umislio da se ti pitaš gde će ko šta da piše na forumu? Onda lezi mirno, ne zanimaju me one tvoje polovnjače. Ni tvoji pozivi njima na kafu, al' u radno vreme, molim lepo. :D

Ko su polovnjače? Na svakom pdf si zaista zlurad.

Otužni čoveče je činjenica, nikako uvreda. Uvreda ne bi imala utemeljenje u RL.
Lično mi se gade ljudi koji non-stop skupljaju jeftine poene kod isto tako jeftinih forumaljki krajnje jeftinim doskočicama preko tuđe grbače, prežvakanim još dok smo imali bubuljice.
Posle cviliš i podvijaš ovako rep kad ti se pokažu zubi. A gora si ženetina od najgore alapače ovde.

- - - - - - - - - -

Ti još ne kapiraš da nisi znao samo ti i ona što je, generalno pogubljena, mislila da sam Tab? :D

Ja sam generalno pogubljena? Otužni čoveče, ne zanima me ko je tab.Možeš i ti da budeš.Nisi sposoban da prepoznaš dobronamernu komunikaciju.Do te mere si kaustičan, da to prevazilazi svoju svrhu.

- - - - - - - - - -

Taman pomislim da su dotakli dno, kad ono imaju još neki level... :D

Ti si uneo parametre za dno.Kakva je ovo komunikacija, čemu služi? Zašto me vređaš?

Ko su polovnjače? Na svakom pdf si zaista zlurad.

Ja sam generalno pogubljena? Otužni čoveče, ne zanima me ko je tab.Možeš i ti da budeš.Nisi sposoban da prepoznaš dobronamernu komunikaciju.Do te mere si kaustičan, da to prevazilazi svoju svrhu.

- - - - - - - - - -

Ti si uneo parametre za dno.Kakva je ovo komunikacija, čemu služi? Zašto me vređaš?

Hahahaha, naravno.Pa i da jesi...šta me je to briga.

Jel zna neko kako pomoći ovoj... ajde, ženi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back