Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakako... al' to ide nesto traljavomislim da smo se dogovorili nesto![]()
Pa, sad...volis provokacije![]()
Deder, živ mi bio, uputi me na tu studiju... daj neki link, baš me interesuje.
Zbog toga i propada.... Ja te razumem, propada ateisticki nauk jer ne verujete u nikakve sile osim materijalnih ...
No limit !Taman pomislim da su dotakli dno, kad ono imaju još neki level...![]()
Znao sam da nemaš... ja nisam uspeo da izguglam ni jednu ozbiljnu studiju koja dokazuje tako nešto.Nadji sam. Svi znaju za pojacanu stopu mortaliteta kod ljudi cije su kuce podignute na grobljima samo se ti pravis pametan pa kontriras. Ja te razumem, propada ateisticki nauk jer ne verujete u nikakve sile osim materijalnih ali sta se tu moze, vas problem.
E, još kad bi me boleo q za to tvoje 'MI te nismo zvali'... klasična poštapalica beskičmenjaka, da se krije iza čopora, u ovom slučaju iza 'aljina političarki.
I, nadalje, zaboga... ti si umislio da se ti pitaš gde će ko šta da piše na forumu? Onda lezi mirno, ne zanimaju me one tvoje polovnjače. Ni tvoji pozivi njima na kafu, al' u radno vreme, molim lepo.![]()
otkotrljaj se nazad na politiku, reef... nema ovde poluženki pred kojima bi se morao dokazivati.![]()
Otužni čoveče je činjenica, nikako uvreda. Uvreda ne bi imala utemeljenje u RL.
Lično mi se gade ljudi koji non-stop skupljaju jeftine poene kod isto tako jeftinih forumaljki krajnje jeftinim doskočicama preko tuđe grbače, prežvakanim još dok smo imali bubuljice.
Posle cviliš i podvijaš ovako rep kad ti se pokažu zubi. A gora si ženetina od najgore alapače ovde.
- - - - - - - - - -
Ti još ne kapiraš da nisi znao samo ti i ona što je, generalno pogubljena, mislila da sam Tab?![]()
Taman pomislim da su dotakli dno, kad ono imaju još neki level...![]()
Čuvena gruba greška... ta je i dan-danas ubeđena da sam ja Tab...
des ti, čoveče... nisi se valjda oženio?![]()
Ko su polovnjače? Na svakom pdf si zaista zlurad.
Ja sam generalno pogubljena? Otužni čoveče, ne zanima me ko je tab.Možeš i ti da budeš.Nisi sposoban da prepoznaš dobronamernu komunikaciju.Do te mere si kaustičan, da to prevazilazi svoju svrhu.
- - - - - - - - - -
Ti si uneo parametre za dno.Kakva je ovo komunikacija, čemu služi? Zašto me vređaš?
Hahahaha, naravno.Pa i da jesi...šta me je to briga.
Jel zna neko kako pomoći ovoj... ajde, ženi?
Šta ti nije jasno!? Prestani da me vređaš.Sve granice si prešao.
presuncao se![]()