Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sjećam se eha preko telefona, mislila sam da me neko prisluškuje, hakovanje naloga i kompjutera, rušenja sistema, dobacivanja na ulici, na netu, na fakultetu. Ne znam ko su oni.
tebe treba ko anselmo skrurator svako veche pre logovanja uroniti u ono jezero da ne osetish pakao mojih rechi
a tis zahvaljujuci mojim vecerashnjim epistolama obichno prase koje zamishlja boga sa rilom i papcima![]()
Prase je onaj ko jede prase. Logicno, ne?
Pitagora: Covek je ono sto jede.....![]()
Zato shto mi se svidja ona stvar "ostala si uvek ista"...![]()
Zatim, i zato shto me mrzi...
A i nema potrebe, u profilu mi stoje godine...
zagolicas ga toljagom a on opali shokantno moralnu banalnost
- - - - - - - - - -
namerno te zavaravam govorom da prevarim razumevanje![]()
zagolicas ga toljagom a on opali shokantno moralnu banalnost
Ti si najzilaviji trol do sada ali te ceka sudbina ostalih. Svi su pukli, neces ni ti biti izuzetak mali djole![]()
Kojim govorom? Ne téraj me sad da opet trazim shta si n'apisao...![]()
opa...
pa vunicom bwe![]()
malo opa malo cupa, a i malo josipa
nisam ti ja od tog soja, ljubazno ti kazem po drugi put - zaobidji.... da posle opet ne ispadne da sam homofob
PA y'b-ga, kada ne reagujem n'a odredjene postove to istovremeno znachi da me bash briga kako ce se to protumachiti...![]()
bice tebi cigu migu za jedno veche, a posle qqll doveka![]()
sta bi ti sad ovaj forumski psihologreko za tog crimsonovog na kraju koji je istovremeno i pochetak
![]()
Hehe, mogu da pretpostavim... U nekoj kracoj varijanti je mozda i prochitam, u suprotnom takva analiza ce svakako n'aci dovoljan broj chitalaca i bez mene... I tako...![]()
"Try so hard but eyes are kept shut
Try so hard but minds are kept shut
Europe is falling apart"
fala boga das makar ti priblizhno razumeo zashto sam bash to stavio